Crulle
Brezplačna
					dostava

1 Day Acuvue Moist (180 leč)

76.49 €
80%
Brezplačna dostava
Zaloga

1-Day Acuvue Moist so mehke dnevne leče. Leče odlikuje dolgotrajno udobje, ki ga zagotavlja nova Lancreon tehnologija. Leče Imajo 82% UVA in 97% UVB zaščito. Pakirano po 180 leč.

Product detail: Show parameters
Primarni atributi

četrtek 14.11.

čistilo
blank
Brezplačna dostava
76.49 €

Kontaktne leče 1-Day Acuvue Moist 180 leč

1-Day Acuvue Moist so mehke dnevne kontaktne leče. Namenjene so enkratni uporabi, zato ne potrebujejo čiščenja in vzdrževanja. Po uporabi jih preprosto zavržete. Predvidene so za dnevno ali občasno uporabo ob enkratnih priložnostih (prireditve, rekreacija, šport itd.).

Zagotavljajo odličen vid in so enostavne za vstavljanje, vašim očem pa dajejo občutek izjemne svežine. Nudijo neverjetno udobje, od trenutka, ko jih namestite, do trenutka, ko jih odstranite.

UV blocking Kontaktne leče 1 DAY ACUVUE® MOIST so mehke, tanke in gibke. Prav zaradi tega uporabnik že pri prvem nošenju občuti izjemno udobje. Omogočajo, da skoznje prehaja dovolj kisika, ki ohranja sveže in zdrave oči. Nudijo tudi zaščito pred ultravijoličnim (UV) sevanjem.

Za lažjo uporabo je rob kontaktnih leč 1 DAY ACUVUE® MOIST rahlo modro obarvan in ima oznako za pravilno obrnjenost leče.

Opozorilo: Kontaktne leče z UV zaščito niso zamenjava za UV zaščitna očala, saj očesa in njegove okolice ne pokrivajo v celoti. Uporaba UV zaščitnih očal je tako še naprej potrebna, to pa vam priporoča tudi vaš očesni zdravnik ali optometrist.

Če nosite leče s cilindrom izberite dnevne leče 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism.

Navodila za uporabnike kontaktnih leč 1-Day Acuvue Moist

Lastnosti

Proizvajalec: Johnson and Johnson
BC: 9.00, 8.50
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 180 leč
Čas nošenja: 1 dan
Prepustnost kisika: 33 Dk/t
Rok trajanja: 48 mesecev ali več
Vsebina vode: 58%
Material leče 2: Etafilcon A
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Da

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS
Top