1 Day Acuvue Moist (30 leč)

18.49 €
97% priporoča
Zaloga

1-Day Acuvue Moist so mehke dnevne leče. Leče odlikuje dolgotrajno udobje, ki ga zagotavlja nova Lancreon tehnologija. Leče Imajo 82% UVA in 97% UVB zaščito.


Pri nakupu: 1 Day Acuvue Moist (90 leč) - 53,99 € (prihranite 1,48 €)
Pošljemo torek 5.3. izberite parametre
Prevzemno mesto 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
18.49 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 13.98 € za naročila nad 55.00 €

Kontaktne leče 1-Day Acuvue Moist

1-Day Acuvue Moist so mehke dnevne kontaktne leče. Namenjene so enkratni uporabi, zato ne potrebujejo čiščenja in vzdrževanja. Po uporabi jih preprosto zavržete. Predvidene so za dnevno ali občasno uporabo ob enkratnih priložnostih (prireditve, rekreacija, šport itd.).

Zagotavljajo odličen vid in so enostavne za vstavljanje, vašim očem pa dajejo občutek izjemne svežine. Nudijo neverjetno udobje, od trenutka, ko jih namestite, do trenutka, ko jih odstranite.

Svežina in udobje

UV blocking Kontaktne leče 1 DAY ACUVUE® MOIST so mehke, tanke in gibke. Prav zaradi tega uporabnik že pri prvem nošenju občuti izjemno udobje. Omogočajo, da skoznje prehaja dovolj kisika, ki ohranja sveže in zdrave oči. Nudijo tudi zaščito pred ultravijoličnim (UV) sevanjem.

Za lažjo uporabo je rob kontaktnih leč 1 DAY ACUVUE® MOIST rahlo modro obarvan in ima oznako za pravilno obrnjenost leče.

Opozorilo: Kontaktne leče z UV zaščito niso zamenjava za UV zaščitna očala, saj očesa in njegove okolice ne pokrivajo v celoti. Uporaba UV zaščitnih očal je tako še naprej potrebna, to pa vam priporoča tudi vaš očesni zdravnik ali optometrist.

Če nosite leče s cilindrom izberite dnevne leče 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism.

Navodila za uporabnike kontaktnih leč 1-Day Acuvue Moist

1 Day Acuvue Moist

Lastnosti - 1 Day Acuvue Moist (30 leč)

Proizvajalec: Johnson and Johnson
BC: 9.00, 8.50
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Ime izdelka: 1 Day Acuvue Moist
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 33 Dk/t
Vsebina vode: 58%
Material leče: Etafilcon A
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Da
Medicinski pripomoček: Da

Pametna
alternativa

Pred zamenjavo se posvetujete z okulistom, saj niso vse leče primerne za vsako oko.

TopVue Elite+ (30 leč)

Zaloga
  • UV filter
  • Zdravo in udobno nošenje
  • Intenzivno mazanje leč
Cena: 15.99 €

Komentarji (12)

Imate kakšno vprašanje?
Špela Fanedl

Pozdravljeni, Vsa leta že naročam Acuvue Oasys dnevne leče. Sedaj več niso dobavljive. Kake so te Moist v primerjavi z Oasys, podobne?

Odgovori info@moje-lece.si

Spoštovani, niste nam napisali, katere leče Acuvue ste uporabljali ( sferične, torične ali multifokalne).

Maja

Pozdravljeni. Zanima me ali se da tudi naročiti 1 DAY ACUVUE MOIST FOR ASTIGMATISM ?

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, Acuvue Moist for Astigmatism lahko naročite: tukaj
edo rešek

Pozdravljeni, imam 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism v levem očesu, v desnem pa 1 Day Acuvue Moist. Ali so TopVue Elite lahko alternativa oz. boljše. Menda je smiselno, da sta obe leči istega tipa, v tem primeru Moist...? Hvala

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, niso vse leče primerne za vsako oko. Za izbiro leč upoštevajte nasvet svojega okulista ali oftalmologa. Lahko uporabljate tudi različne leče, če to vašem očesu odgovarja. Lep pozdrav

Anonymous

Pozdravljeni, mene zanima če je občutna razlika med lečami s premerom 14,20 in 14,30. Zdaj sicer nosim tiste s 14, 30 in so mi ok. Mi bodo ustrezale tudi te s 14, 20?

Odgovori info@moje-lece.si

To je majhna razlika. Vendar se vsekakor pred menjavo leč posvetujte tudi s svojim okulistom ali oftalmologom. Niso vse leče primerne za vsako oko.

Tina

Pozdravljeni, zanima me ali bi te leče bile boljši nadomestek za Acuve Oasys, ker namreč opažam, da so me začele omenjene leče močno "ribati"? Nosila sem jih dolgo let, ampak so me s časoma tudi te začele motiti in to že po 4 urah nošenja. Dobim nevzdržen občutek suhega očesa in postopoma tudi kot, da bi imela vse več peska v očeh, dokler ne postane nevzdržno in jih moram odstraniti. Imam namreč očitno izredno občutljive oči in tudi s pomočjo več različnih kapljic mi ne uspe zdržati z lečami čez dan. Ali bi morda predlagali katere druge? Za Acuve se pa namreč odločam iz tega razloga, ker sem do sedaj zmetala že kar nekaj denarja za različne proizvajalce, saj imam namreč še dve različni dioptriji in seveda moram kupiti 2 škatlici. Iskrena vam hvala za pomoč in odgovor.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, za izbiro leč se posvetujte z okulistom ali oftalmologom. Če imate občutljive oči vam svetujemo, da izberete dnevne leče. Lep pozdrav.

AJR

Zanima me, če je mogoče dobiti eno lečo testno? Plačam.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, testnih leč nimamo. Naročite lahko le leče, ki jih najdete na naši spletni strani. 1 Day Acuvue Moist ni možno naročiti po 1kom. Naročite lahko 30, 90 ali 180leč. Hvala za razumevanje in lep pozdrav

Gea

Pozdravljeni. Zanima me kaj je večjega pomena za udobje v očesu: vsebnost vode ali prepustnost kisika? Hvala in lep pozdrav.

Odgovori info@moje-lece.si

Oboje hkrati. Ne sprejme vsako oko vsak material leč. Zato bodite pozorni pri izbiri leč in upoštevajte vedno nasvet svojega okulista ali oftalmologa.

Petra Weber

Pozdravljeni! Navadno imam BC 8,3, pri teh lečah pa je najnižja 8,5. Je ravno tako v redu?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, to je majhna razlika ampak vam vseeno svetujemo, da se pozanimate pri okulistu ali lahko uporabljate leče z večjim BC.

Dunja

Naravnost odlične leče!!! Zelo mehke, dovolj vlažne in me niti najmanj ne motijo tudi pri celodnevni uporabi.

andreja

pozdravljeni. kje pa se izbere cilinder in os? sama namreč potrebujem še to. hvala vnaprej

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, opisane leče najdete tukaj: 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism
Eva

Pozdravljeni. Sedaj približno leto dni nisem nosila leč, ampak samo očala (vmes sem zamenja dioptrijo). Zanima me, če moram ponovno na pregled za leče ali lahko naročim staro dioptrijo. Prav tako bi namesto mesečnih želela dnevne leče. Ali je prehod možen kar tako? Hvala.

Odgovori info@moje-lece.si

POzdravljeni,

V kolikor ste menjali dioptrijo na očalih je potreben ponovni pregled tudi za leče. Prehod iz mesečnih na dnevne, 14-dnevne leče je možen kadarkoli.

Nežka

Živjo! Mene pa zanima predvsem glede razlike med Moist in Trueye. Vidim da imajo Moist večjo vsebino vode, Trueye pa večjo prepustnost kisika. In da so narejene iz različnih materialov. Kaj pa je boljše za oko?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, oba proizvoda sta od enakega proizvajalca J&J (Acuvue). Razlika je med materiali. Moist je hidrogel, medtem ko je Trueye silikon hidrogel, kot ste dejali Trueye ima večjo prepustost kisika, posledica materiala silikon hidrogela, kateri dopušča večjo prepustnost. Silikon hidrogel ima pa slabost v tem da je bolj občutljiv na "smeti" (beljekovine, prah, depozite,...). Skratka oba proizvoda sta dobra, vsak ima svoje prednosti in slabosti. Tako , da je odločitev Vaša,..., lahko Vam namignem, da so Trueye novejši proizvod, kar pa ni vedno garancija, da Vam bodo bolj odgovarjale. Lep pozdrav