1 Day Acuvue Moist (30 leč)

1-Day Acuvue Moist so mehke dnevne leče. Leče odlikuje dolgotrajno udobje, ki ga zagotavlja nova Lancreon tehnologija. Leče Imajo 82% UVA in 97% UVB zaščito.


Pri nakupu: 1 Day Acuvue Moist (90 leč) - 39,99 € (prihranite 4,98 €)
Pri nakupu: 1 Day Acuvue Moist (180 leč) - 76,49 € (prihranite 13,45 €)Primarni atributi

sreda 17.7.

čistilo
blank
Cena za artikel
14.99 €
14.99 €
Stroški pošiljanja:
Dostavna služba:
Dostava nad 50 €
od 2,99 €
Brezplačna
1 Day Acuvue Moist (30 leč) - Dnevne kontaktne leče
Število glasov: 311

Kontaktne leče 1-Day Acuvue Moist

1-Day Acuvue Moist so mehke dnevne kontaktne leče. Namenjene so enkratni uporabi, zato ne potrebujejo čiščenja in vzdrževanja. Po uporabi jih preprosto zavržete. Predvidene so za dnevno ali občasno uporabo ob enkratnih priložnostih (prireditve, rekreacija, šport itd.).

Zagotavljajo odličen vid in so enostavne za vstavljanje, vašim očem pa dajejo občutek izjemne svežine. Nudijo neverjetno udobje, od trenutka, ko jih namestite, do trenutka, ko jih odstranite.

Svežina in udobje

UV blocking Kontaktne leče 1 DAY ACUVUE® MOIST so mehke, tanke in gibke. Prav zaradi tega uporabnik že pri prvem nošenju občuti izjemno udobje. Omogočajo, da skoznje prehaja dovolj kisika, ki ohranja sveže in zdrave oči. Nudijo tudi zaščito pred ultravijoličnim (UV) sevanjem.

Za lažjo uporabo je rob kontaktnih leč 1 DAY ACUVUE® MOIST rahlo modro obarvan in ima oznako za pravilno obrnjenost leče.

Opozorilo: Kontaktne leče z UV zaščito niso zamenjava za UV zaščitna očala, saj očesa in njegove okolice ne pokrivajo v celoti. Uporaba UV zaščitnih očal je tako še naprej potrebna, to pa vam priporoča tudi vaš očesni zdravnik ali optometrist.

Če nosite leče s cilindrom izberite dnevne leče 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism.

Navodila za uporabnike kontaktnih leč 1-Day Acuvue Moist

1 Day Acuvue Moist

Več o kontaktnih lečah 1 Day Acuvue MoistLastnosti

Proizvajalec: Johnson and Johnson
BC: 9.00, 8.50
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 33 Dk/t
Vsebina vode: 58%
Material leče 2: Etafilcon A
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Da

TopVue Elite+ (30 leč)

TopVue Elite+ (30 leč)

Kupite visoko kvalitetne dnevne leče TopVue Elite+. Hidrogelne leče najnovejše generacije za udobje, svežino, oster in jasen vid.

Cena: 15.99 €
Pojdi do izdelka

Komentarji

Dodaj komentar

 • Gea

  Pozdravljeni. Zanima me kaj je večjega pomena za udobje v očesu: vsebnost vode ali prepustnost kisika? Hvala in lep pozdrav.

 • info@moje-lece.si

  Oboje hkrati. Ne sprejme vsako oko vsak material leč. Zato bodite pozorni pri izbiri leč in upoštevajte vedno nasvet svojega okulista ali oftalmologa.

 • Petra Weber

  Pozdravljeni! Navadno imam BC 8,3, pri teh lečah pa je najnižja 8,5. Je ravno tako v redu?

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, to je majhna razlika ampak vam vseeno svetujemo, da se pozanimate pri okulistu ali lahko uporabljate leče z večjim BC.

 • Dunja

  Naravnost odlične leče!!! Zelo mehke, dovolj vlažne in me niti najmanj ne motijo tudi pri celodnevni uporabi.

 • andreja

  pozdravljeni. kje pa se izbere cilinder in os? sama namreč potrebujem še to. hvala vnaprej

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, opisane leče najdete tukaj: 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism

 • Eva

  Pozdravljeni. Sedaj približno leto dni nisem nosila leč, ampak samo očala (vmes sem zamenja dioptrijo). Zanima me, če moram ponovno na pregled za leče ali lahko naročim staro dioptrijo. Prav tako bi namesto mesečnih želela dnevne leče. Ali je prehod možen kar tako? Hvala.

 • info@moje-lece.si

  POzdravljeni,

  V kolikor ste menjali dioptrijo na očalih je potreben ponovni pregled tudi za leče. Prehod iz mesečnih na dnevne, 14-dnevne leče je možen kadarkoli.

 • Nežka

  Živjo! Mene pa zanima predvsem glede razlike med Moist in Trueye. Vidim da imajo Moist večjo vsebino vode, Trueye pa večjo prepustnost kisika. In da so narejene iz različnih materialov. Kaj pa je boljše za oko?

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, oba proizvoda sta od enakega proizvajalca J&J (Acuvue). Razlika je med materiali. Moist je hidrogel, medtem ko je Trueye silikon hidrogel, kot ste dejali Trueye ima večjo prepustost kisika, posledica materiala silikon hidrogela, kateri dopušča večjo prepustnost. Silikon hidrogel ima pa slabost v tem da je bolj občutljiv na „smeti“ (beljekovine, prah, depozite,…). Skratka oba proizvoda sta dobra, vsak ima svoje prednosti in slabosti. Tako , da je odločitev Vaša,…, lahko Vam namignem, da so Trueye novejši proizvod, kar pa ni vedno garancija, da Vam bodo bolj odgovarjale. Lep pozdrav

1 Day Acuvue Moist (30 leč)

1 Day Acuvue Moist (30 leč)

1 Day Acuvue Moist (30 leč)

14.99 €

Zaloga > 1000 kos