Crulle

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 leč)

16.33 €
78%
Zaloga
Pošljemo četrtek 6.8.
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
16.33 €

Komentarji (7)

Imate kakšno vprašanje?

Komentarji

NikaM

Do zdaj sem vedno imela mesecne lece Biofinity Toric z BC 8.7. Je vredu ce sedaj narocim te lece, ki imajo bazno krivino za 0.2 manjso? Hvala in lp.

Odgovori

info@moje-lece.si

Razlika v BC je majhna. Za izbiro leč se posvetujte z okulistom, niso vse leče primerne za vsako oko.

Komentarji

Goran Blažič

glede na to, da imam na enem očesu astigmatizem, ne vem, ali je bolje, da tukaj izberem parametre za oba očesa, ali naj raje naročim škatlico "normalnih" (tudi acuvue moist)? nisem siguren, ker je premer tistih malo drugačen (14.5 teh tu vs. 14.2 tistih)

Odgovori

info@moje-lece.si

Sliko izvida lahko posredujete na naš e-mail info@moje-lece.si in bomo preverili vaše parametre. Za izbiro leč vedno upoštevajte nasvet svojega okulista ali oftalmologa.

Komentarji

Katja Beguš

Pozdravljeni, navadno sem uporabljala mesečne leče Acuvue Oasys for Astigmatism. Ker leč ne nosim vsak dan, ampak le občasno, bi raje kupila dnevne leče. Zanima me kakšna je razlika med Acuvue Oasys in Moist? Ali so 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism leče primerna zamenjava za leče, ki sem jih prej uporabljala? Hvala za odgovor.

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, razlika je v materialu in drugih lastnostih. Za izbiro oz. pred menjavo leč se posvetujte s svojim okulistom ali oftalmologom. Ne sprejme vsako oko vsak material leč. Večina uporabnikov, ki je uporabljala Acuvue Oasys for Astigmatism je zadovoljna z 1 day Acuvue Moist for Astigmatism. Lep pozdrav

Komentarji

Žiga

Pozdravljeni, potrebujem torično lečo za LO= -0,25 -0,5 cyl ax 55* Zanima me ali naj izberem -0,25 dpt in -0,75 cilindra ali raje samo -0,75 cilindra glede na to, da imam samo -0,5 dpt cilindra na očesu ? Ter katero os? 50 ali 60? (moja os 55st.) hvala!

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, za leče je najnižji cilinder –0,75. Če imate –0,50 ne potrebujete toričnih leč. Za izbiro leč se posvetujte s svojim okulistom ali oftalmologom, ker niso vse primerne za vsako oko. Mi testnih leč nimamo. Lep pozdrav

Komentarji

Primož

Zanima me, ali je možno leče kupiti tudi z receptom. Lp

Odgovori

info@moje-lece.si

Lahko se obrnete na optiko. Mi smo spletna trgovina.

Komentarji

Valentina

Zanima me ali te 30 dnevne leče ne obstajajo z cilindrom -2,75? LP

Odgovori

info@moje-lece.si

Samo do –2,25 lahko izberete.

Komentarji

Karmen

Spoštovani, zdravnica mi je predpisala enodnevne leče za astigmatizem. Pri vstavljanju imam težave, saj kakorkoli vzmamem lečko ven iz ovoja, je po navodilih videti obrnjena narobe, ni lepa okrogla in napeta. Na 2 straneh ima lečka zarezi, nima pa znakca 123 kot so imeli moje prejšnje, navadne leče. Ne vem, ali morata biti zarezi pri vstavitvi v okolo levo ali desno ali zgoraj in spodaj. Prosim za jasna navodila.

Odgovori

info@moje-lece.si

Tukaj si lahko preberete.

Kontaktne leče 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism

1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM uporabljajo tehnologijo pospešene stabilizacije. Ta omogoča hitro namestitev leče v pravi položaj in poskrbi, da ne glede na vaš aktiven način življenja, leča tam tudi ostane. Tako lahko nemoteno uživate v čudovitih trenutkih med vožnjo, delom, plesom, športom ali gledanjem televizije.

Navodila za uporabnike kontaktnih leč 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism

Več o kontaktnih lečah 1 Day Acuvue Moist for AstigmatismLastnosti
Proizvajalec: Johnson and Johnson
DIA: 14.50
BC: 8.50
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Ime izdelka: 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 23,7 Dk/t
Vsebina vode: 58%
Material leče 2: Etafilcon A
Cilinder: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -9.00 do +4.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Da
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS