1 Day Acuvue TruEye (30 leč)

21.99 €
99% priporoča
Zaloga

1-Day Acuvue TruEye so mehke dnevne kontaktne leče.


Pri nakupu: 1 Day Acuvue TruEye (90 leč) - 64.99 € (prihranite 0.98 €)
Pri nakupu: 1 Day Acuvue TruEye (180 leč) - 128.99 € (prihranite 2.95 €)Pošljemo četrtek 18.7. izberite parametre
Izberi parametre za drugo oko
Osebni prevzem - optike in paketomati 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
21.99 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 11.89 € za naročila nad 55.00 €

Kontaktne leče 1-Day Acuvue TruEye

1 DAY ACUVUE TruEye so mehke dnevne kontaktne leče, proizvajalca Johnson and Johnson. Narejene so iz silikon hidrogelnega materiala Narafilcon A, kateri prepušča skoraj 100 odstotkov kisika. Namenjene so enkratni uporabi, zato ne potrebujejo čiščenja in vzdrževanja. Po uporabi jih preprosto zavržete. Predvidene so za dnevno uporabo ali občasno uporabo ob enkratnih priložnostih (prireditve, rekreacija, šport itd.).

UV blocking

Udobje in svežina

Kontaktne leče 1 DAY ACUVUE TruEye so mehke, tanke in gibke. Prav zaradi tega lahko že ob prvi uporabi občutite udobje. Omogočajo namreč, da skoznje prehaja dovolj kisika, ki ohranja sveže in zdrave oči. Nudijo tudi zaščito pred ultravijoličnim (UV) sevanjem.

Za lažjo uporabo je rob kontaktnih leč 1 DAY ACUVUE TruEye rahlo modro obarvan in ima oznako za pravilno obrnjenost leče.

Prednosti 1-Day Acuvue TruEye:

  • gladka leča za udobje v očeh
  • zdrave, jasne in sveže oči
  • odlična zaščita pred UV žarki
  • enostavnost uporabe

Opozorilo: Kontaktne leče z UV zaščito niso zamenjava za UV zaščitna očala, sajočesa in njegove okolice ne pokrivajo v celoti. Uporaba UV zaščitnih očal je tako še naprej potrebna, to pa vam priporoča tudi vaš očesni zdravnik ali optometrist.

Navodila za uporabnike kontaktnih leč 1-Day Acuvue TruEye

Lastnosti - 1 Day Acuvue TruEye (30 leč)

Proizvajalec: Johnson and Johnson
BC: 9.00, 8.50
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Ime izdelka: 1 Day Acuvue TruEye
Prepustnost kisika: 118 Dk/t
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Vsebina vode: 46%
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Material leče: Narafilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Da
Medicinski pripomoček: Da

Pametna
alternativa

Pred zamenjavo se posvetujete z okulistom, saj niso vse leče primerne za vsako oko.

Gelone 1-day (30 leč)

Zaloga
  • Oster vid pri vseh svetlobnih pogojih
  • Celodnevna hidracija
  • Gladki robovi ne dražijo vek
  • UV filter
Cena: 19.90 €

Komentarji (7)

Imate kakšno vprašanje?
Nina

Pozdravljeni, sicer sem bila do zdaj uporabnica 14 - dnevnih leč Oasys od Johnson and Johnson, vendar pa mi je oftamolog zaradi pogostih vnetij, priporočal uporabo enodnevnih leč. Zanima me ali so te enovnevne leče primerne zame, desna - 4.25 in L 3.50. Sicer so mi pa leče od tega proizvajalca odgovarjale. Hvala in lp

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, za izbiro leč upoštevajte nasvet svojega okulista. Niso vse leče primerne za vsako oko. Leče se razlikujejo v materialu in drugih karakteristikah. Lep pozdrav.

Alenka

Pozdravljeni, ali obstajajo tudi leče Acuvue TrueEye za astigmatizem? Ali pa leče s podobnimi lastnostmi? Hvala in lp

Odgovori info@moje-lece.si

Leče od istega proizvajalca so 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism. Preverite z okulistom, če bi vam te odgovarjale.

Vanja Tajnsek

Ali obstajajo enodnevne bifokalne leče? Hvala.

Odgovori info@moje-lece.si
Od J&J so leče 1 Day Acuvue Moist Multifocal .
Robi

Vprašanje glede imena proizvajalca - tiska na škatli. Na spodnem videu je lepo viden napis Johnson and Johnson medtem ko na zgornji sliki na škatli imena proizvajalca ni navedeno. Ker se za te leče zanimam in proizvjalec je (zelo) pomemben, prosim da razložite.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Vse leče Trueye so od proizvajalca Johnson&Johnson. Prikazane za novejše/starejše škatlice, vendar vam ime proizvajalca piše na drugih mestih škatlice.

Lina

Pozdravljeni, danes že 7 dan nosim leče TruEye (dioptrija na obe očesi -0,75), vendar pa opažam, da vidim nekoliko slabše (manj oster vid), kot z lečami, ki sem jih imela prej (Safe-gel fusion 1 day, enaka dioptrija kot zgoraj). Leče Safe-gel Fusuion pa sem morala zamenjati zato, ker z njimi na blizu nisem videla čisto nič oziroma zelo megleno sliko, za na daleč pa so bile odlične. Ali morda iz prakse veste kaj bi lahko bil temu vzrok, da mi nobene od teh leč ne odgovarjajo? PS: BC mi oftamologinja ni izmerila.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Svetujemo da se o tem posvetujete z vašim okulistom/opto­metristom.

Anja

Pozdravljeni, kot novo uporabnico leč me zanima, ali je bazno krivino nujno potrebni določiti pred nakupom leč? Namreč oftamologinja mi tega ni izmerila, na prvih poskusnih lečah, ki mi jih je "predpisala", pa sem videla, da piše, da imajo bazno krivino 8.6. Ali to pomeni, da bi bi zgornje leče bolj ustrezale z BC 8.5 ali 9.0? Ali pa je boljše, da poiščem leče z BC 8.6? Prav tako me zanima, ali zgornje leče veljajo za tanke? Moje oko namreč slabo prenaša debelejše leče. Hvala za pomoč.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, namesto BC 8,6 lahko izberete 8,5, ker so to pri mehkih kontaktnih lečah zelo majhne razlike. Je pa razlika med lečami v materialu, kar je tisto bolj pomembno pri udobju. Leče so zelo tanke.

Maša

Pozdravljeni. Predvsem se zanimam, če obstajajo kontaktne leče trueye, da imajo še cilinder,... Bila sem na pregledu pri okulistu in mi je dejal da imam na levem očesu dioptrijo -1,25 cilinder -0,75 in nekakšno os 180, nikjer na strani ne najdem teh trueye da bi lahko zbirala ta cilinder ali to os al kaj je to. Za drugo oko pa ni problema pa nimam cilindra, to pa znam izbrati,... Hvala za pomoč. Maša

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljena Maša. Kontaktne leče 1-Day Acuvue TruEye so mišljene samo za korekcijo dioptrije, ne pa tudi astigmatisma (astigmatism=ci­lindričnost=to­ričnost). Kaj več o astigmatismu si lahko preberete na naslednjemu linku našega članka: Kaj je astigmatism. Na drugem linku pa lahko lahko vidite vse leče katere koregirajo tudi astigmatism: VSE TORIČNE LEČE. Če bi radi nosili v enem očesu trueye, lahko samo v tistem očesu kjer ne potrebujete korekcije astigmatisma, za drugo oko Vam bi pa priporočal enodnevne leče, od istega proizvajalca 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism. Ekipa moje-lece.si