1 Day Acuvue TruEye (30 leč)

1-Day Acuvue TruEye so mehke dnevne kontaktne leče.


Pri nakupu: 1 Day Acuvue TruEye (90 leč) - 47,99 € (prihranite 5,98 €)
Pri nakupu: 1 Day Acuvue TruEye (180 leč) - 89,99 € (prihranite 17,95 €)Primarni atributi

sreda 17.7.

čistilo
blank
Cena za artikel
17.99 €
17.99 €
Stroški pošiljanja:
Dostavna služba:
Dostava nad 50 €
od 2,99 €
Brezplačna
1 Day Acuvue TruEye (30 leč) - Dnevne kontaktne leče
Število glasov: 130

Kontaktne leče 1-Day Acuvue TruEye

1 DAY ACUVUE TruEye so mehke dnevne kontaktne leče, proizvajalca Johnson and Johnson. Narejene so iz silikon hidrogelnega materiala Narafilcon A, kateri prepušča skoraj 100 odstotkov kisika. Namenjene so enkratni uporabi, zato ne potrebujejo čiščenja in vzdrževanja. Po uporabi jih preprosto zavržete. Predvidene so za dnevno uporabo ali občasno uporabo ob enkratnih priložnostih (prireditve, rekreacija, šport itd.).

UV blocking

Udobje in svežina

Kontaktne leče 1 DAY ACUVUE TruEye so mehke, tanke in gibke. Prav zaradi tega lahko že ob prvi uporabi občutite udobje. Omogočajo namreč, da skoznje prehaja dovolj kisika, ki ohranja sveže in zdrave oči. Nudijo tudi zaščito pred ultravijoličnim (UV) sevanjem.

Za lažjo uporabo je rob kontaktnih leč 1 DAY ACUVUE TruEye rahlo modro obarvan in ima oznako za pravilno obrnjenost leče.

Prednosti 1-Day Acuvue TruEye:

 • gladka leča za udobje v očeh
 • zdrave, jasne in sveže oči
 • odlična zaščita pred UV žarki
 • enostavnost uporabe

Opozorilo: Kontaktne leče z UV zaščito niso zamenjava za UV zaščitna očala, sajočesa in njegove okolice ne pokrivajo v celoti. Uporaba UV zaščitnih očal je tako še naprej potrebna, to pa vam priporoča tudi vaš očesni zdravnik ali optometrist.

Navodila za uporabnike kontaktnih leč 1-Day Acuvue TruEye

Več o kontaktnih lečah 1 Day Acuvue TruEyeLastnosti

Proizvajalec: Johnson and Johnson
BC: 9.00, 8.50
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Prepustnost kisika: 118 Dk/t
Rok trajanja: 32 mesecev ali več
Vsebina vode: 46%
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Material leče 2: Narafilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Da

TopVue Elite+ (30 leč)

TopVue Elite+ (30 leč)

Kupite visoko kvalitetne dnevne leče TopVue Elite+. Hidrogelne leče najnovejše generacije za udobje, svežino, oster in jasen vid.

Vaš prihranek: 2.00 €
Cena: 15.99 €
Pojdi do izdelka

Komentarji

Dodaj komentar

 • Nina

  Pozdravljeni, sicer sem bila do zdaj uporabnica 14 - dnevnih leč Oasys od Johnson and Johnson, vendar pa mi je oftamolog zaradi pogostih vnetij, priporočal uporabo enodnevnih leč. Zanima me ali so te enovnevne leče primerne zame, desna - 4.25 in L 3.50. Sicer so mi pa leče od tega proizvajalca odgovarjale. Hvala in lp

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, za izbiro leč upoštevajte nasvet svojega okulista. Niso vse leče primerne za vsako oko. Leče se razlikujejo v materialu in drugih karakteristikah. Lep pozdrav.

 • Alenka

  Pozdravljeni, ali obstajajo tudi leče Acuvue TrueEye za astigmatizem? Ali pa leče s podobnimi lastnostmi? Hvala in lp

 • info@moje-lece.si

  Leče od istega proizvajalca so 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism. Preverite z okulistom, če bi vam te odgovarjale.

 • Vanja Tajnsek

  Ali obstajajo enodnevne bifokalne leče? Hvala.

 • info@moje-lece.si

  Od J&J so leče 1 Day Acuvue Moist Multifocal .

 • Robi

  Vprašanje glede imena proizvajalca - tiska na škatli. Na spodnem videu je lepo viden napis Johnson and Johnson medtem ko na zgornji sliki na škatli imena proizvajalca ni navedeno. Ker se za te leče zanimam in proizvjalec je (zelo) pomemben, prosim da razložite.

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, Vse leče Trueye so od proizvajalca Johnson&Johnson. Prikazane za novejše/starejše škatlice, vendar vam ime proizvajalca piše na drugih mestih škatlice.

 • Lina

  Pozdravljeni, danes že 7 dan nosim leče TruEye (dioptrija na obe očesi -0,75), vendar pa opažam, da vidim nekoliko slabše (manj oster vid), kot z lečami, ki sem jih imela prej (Safe-gel fusion 1 day, enaka dioptrija kot zgoraj). Leče Safe-gel Fusuion pa sem morala zamenjati zato, ker z njimi na blizu nisem videla čisto nič oziroma zelo megleno sliko, za na daleč pa so bile odlične. Ali morda iz prakse veste kaj bi lahko bil temu vzrok, da mi nobene od teh leč ne odgovarjajo? PS: BC mi oftamologinja ni izmerila.

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, Svetujemo da se o tem posvetujete z vašim očesnim specialistom.

 • Anja

  Pozdravljeni, kot novo uporabnico leč me zanima, ali je bazno krivino nujno potrebni določiti pred nakupom leč? Namreč oftamologinja mi tega ni izmerila, na prvih poskusnih lečah, ki mi jih je "predpisala", pa sem videla, da piše, da imajo bazno krivino 8.6. Ali to pomeni, da bi bi zgornje leče bolj ustrezale z BC 8.5 ali 9.0? Ali pa je boljše, da poiščem leče z BC 8.6? Prav tako me zanima, ali zgornje leče veljajo za tanke? Moje oko namreč slabo prenaša debelejše leče. Hvala za pomoč.

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, namesto BC 8,6 lahko izberete 8,5, ker so to pri mehkih kontaktnih lečah zelo majhne razlike. Je pa razlika med lečami v materialu, kar je tisto bolj pomembno pri udobju. Leče so zelo tanke.

 • Maša

  Pozdravljeni. Predvsem se zanimam, če obstajajo kontaktne leče trueye, da imajo še cilinder,... Bila sem na pregledu pri okulistu in mi je dejal da imam na levem očesu dioptrijo -1,25 cilinder -0,75 in nekakšno os 180, nikjer na strani ne najdem teh trueye da bi lahko zbirala ta cilinder ali to os al kaj je to. Za drugo oko pa ni problema pa nimam cilindra, to pa znam izbrati,... Hvala za pomoč. Maša

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljena Maša. Kontaktne leče 1-Day Acuvue TruEye so mišljene samo za korekcijo dioptrije, ne pa tudi astigmatisma (astigmatism=ci­lindričnost=to­ričnost). Kaj več o astigmatismu si lahko preberete na naslednjemu linku našega članka: #. Na drugem linku pa lahko lahko vidite vse leče katere koregirajo tudi astigmatism: VSE TORIČNE LEČE. Če bi radi nosili v enem očesu trueye, lahko samo v tistem očesu kjer ne potrebujete korekcije astigmatisma, za drugo oko Vam bi pa priporočal enodnevne leče, od istega proizvajalca 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism. Ekipa moje-lece.si

1 Day Acuvue TruEye (30 leč)

1 Day Acuvue TruEye (30 leč)

1 Day Acuvue TruEye (30 leč)

17.99 €

Zaloga > 1000 kos