4 stvari na katere moramo biti pozorni pri nakupu sončnih očal

4 stvari na katere moramo biti pozorni pri nakupu sončnih očal

Pogosto dobimo vprašanja, kako prepoznati ponarejena sončna očala, zato smo se odločili, da napišemo nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali narediti prav to.

Original sončna očala

1. Sončna očala kupujte pri zanesljivih prodajalcih

Originalna sončna očal si lahko v večini primerov zagotovimo pri prodajalcih z daljšo tradicijo. Spletna trgovina moje-lece.si obstaja že 8 let v katerih nam je osvojiti naziv spletnega trgovca leta po glasovanju ljudstva. Vsa sončna očala kupujemo neposredno od pooblaščenih in priznanih dobaviteljev ter proizvajalcev, obenem pa za vsa očala ponujamo možnost vračila v 14 dneh.

2. Oglejte si logotip in številko modela

Originalni logotip je običajno vedno na lečah očal ali pa na notranji ali zunanji strani okvirja. Preverite velikost, pisavo in barvo logotipa. Vsa očala imajo zapisano tudi številko modela, ki je povsod po svetu enaka, ne glede na to, kje so bila očala kupljena. Na strani proizvajalca lahko preverite številko modela, ki je običajno napisana na notranji strani okvirja. Številke se morajo ujemati.

3. Očala si dobro oglejte

Očala so zapakirana v originalni torbici in škatlici z logotipom. Na njej bi morali videti nalepko s črtno kodo in podatki proizvajalca. Velikokrat (odvisno od proizvajalca) so k očalom priložene tudi majhne knjižice (potrdila o pristnosti).

4. Logotip se mora nahajati tudi na ohišju

Spletna trgovina moje-lece.si je specializirana za prodajo kontaktnih leč, tekočin za leče ter sončnih in korekcijskih očal. Ker se naš prodajni model razlikuje od fizičnih optik, ki delujejo na fizičnih prodajnih mestih in imajo na zalogi veliko manjše količine kot mi, lahko mi na ista očala ponudimo veliko nižje cene. Kljub temu, da so cene nižje od drugih prodajalcev v Sloveniji, prodajamo samo originalne izdelke, o čemer priča več kot 50 tisoč naših zvestih kupcev.

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?