Crulle
Brezplačna
					dostava

Air Optix Aqua Multifocal (6 leč)

33.99 €
78%
Zaloga

Air Optix Aqua Multifocal so mehke mesečne kontaktne leče oblikovane za izboljšanje vida na daljavo, srednjo razdaljo in bližino. Pakirano 6 leč.

Product detail: Show parameters
Primarni atributi

ponedeljek 14.10.

čistilo
blank
Dodaj
9,8 €
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
33.99 €

Kontaktne leče AIR OPTIX™ AQUA MULTIFOCAL

air-optix.jpg

Če potrebujete korekcijo vida zaradi presbiopije nudijo mehke mesečne leče Air Optix Aqua odlično rešitev za izboljšanje vida na daljavo, srednjo razdaljo in bližino. Zaradi enostavnejše uporabe so leče tonirane, a to ne bo spremenilo barve vaših oči. Odtenek je zasnovan zaradi lažjega iskanja kontaktnih leč v raztopini.

Tehnologija TriComfort™ za zdrav in naraven občutek

Tehnologija TriComfort™ oziroma tehnologija 3-V-1 nudi uporabniku zdrav in naraven občutek pri nošenju kontaktnih leč. Leče Air Optix Aqua Multifocal so tako:

Prepustne za kisik: Do roženice skozi kontaktne leče Air Optix prihaja bogat in negovalen kisik, ki ohranja oči sveže in zdrave.
Navlažene: Patentiran material kontaktnih leč vzdržuje vlago in preprečuje dehidracijo leče.
Odporne na obloge: Air Optix so kontaktne leče z ultra gladko površino, ki preprečuje lepljenje oblog na lečo – za udobje dan za dnem.
 

Navodila za uporabnike kontaktnih leč Air Optix Aqua Multifocal.

Več o kontaktnih lečah Air Optix Aqua MultifocalLastnosti
Proizvajalec: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 6 leč
Adicija: +1.00, +2.00, +2.50
Prepustnost kisika: 138 Dk/t
Čas nošenja: 30 dni
Rok trajanja: 32 mesecev ali več
Vsebina vode: 33%
Dioptrija: od -10.00 do +6.00
Material leče 2: Lotrafilcon B
UV filter: Ne
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Da
pametna alternativa
TOP izbira

TopVue Air Multifocal (3 leče)

Zaloga
    Inovativne silikon hidrogelne leče TopVue Air Multifocal so značilne po visoki prepustnosti kisika in veliko vsebnostjo vode.
Cena: 19.49 €
pametna alternativa

Komentarji (2)

Imate kakšno vprašanje?

Komentarji

Aleš Vidmar

Pozdravljeni, imate mogoče v ponudbi omenjene leče (multifokalne torične leče) o katerih ste mi odpisali? In če jih imate, bi prosil za link do leč. Hvala

Odgovori

info@moje-lece.si

V ponudbi nimamo multifokalnih toričnih leč.

Komentarji

Aleš Vidmar

Pozdravljeni, zanima ali vaše stranke odločajo za nakup multifocal leč ali raje vzamejo leče za atigmatizem? Sprašujem namreč zato, ker so mi v optiki kjer sem naredil pregled rekli, da se ne odločajo ravno dosti za multifucal leče, ker se baje preveč obračajo in da to moti vid. Imam namreč očala za na blizu in daleč. Tu sem prebral, da imajo multifucal leče izboljšanje vida na daljavo, srednjo razdaljo in bližino. Če je tako, potem ne bom potreboval očal za na blizu.

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, če potrebujete leče za astigmatizem (s cilindri) morate uporabljati leče s cilindri. V kolikor imate pa dioptrijo za bližino in daljavo so za vas primerne multifokalne leče. V kolikor imate astigmatizem in potrebujete multifokalne leče, pa so za vaše oko primerne multifokalne torične leče. Lep pozdrav

Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS
Top