Air Optix Aqua Multifocal (6 leč)

39.99 €
97% priporoča
Zaloga

Air Optix Aqua Multifocal so mehke mesečne kontaktne leče oblikovane za izboljšanje vida na daljavo, srednjo razdaljo in bližino. Pakirano 6 leč.

Pošljemo petek 19.7. izberite parametre
Izberi parametre za drugo oko
Izberi popolno kombinacijo 9.80 € 7.80 €
Osebni prevzem - optike in paketomati 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
39.99 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 11.89 € za naročila nad 55.00 €

Paketi ugodnosti

Kontaktne leče AIR OPTIX™ AQUA MULTIFOCAL

Alcon je ukinil Air Optix Aqua Multifocal in predstavil novo različico Air Optix plus HydraGlyde Multifocal.

air-optix.jpg

Če potrebujete korekcijo vida zaradi presbiopije nudijo mehke mesečne leče Air Optix Aqua odlično rešitev za izboljšanje vida na daljavo, srednjo razdaljo in bližino. Zaradi enostavnejše uporabe so leče tonirane, a to ne bo spremenilo barve vaših oči. Odtenek je zasnovan zaradi lažjega iskanja kontaktnih leč v raztopini.

Tehnologija TriComfort™ za zdrav in naraven občutek

Tehnologija TriComfort™ oziroma tehnologija 3-V-1 nudi uporabniku zdrav in naraven občutek pri nošenju kontaktnih leč. Leče Air Optix Aqua Multifocal so tako:

Prepustne za kisik: Do roženice skozi kontaktne leče Air Optix prihaja bogat in negovalen kisik, ki ohranja oči sveže in zdrave.
Navlažene: Patentiran material kontaktnih leč vzdržuje vlago in preprečuje dehidracijo leče.
Odporne na obloge: Air Optix so kontaktne leče z ultra gladko površino, ki preprečuje lepljenje oblog na lečo – za udobje dan za dnem.

Lastnosti - Air Optix Aqua Multifocal (6 leč)

Proizvajalec: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 6 leč
Adicija: +1.00, +2.00, +2.50
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 138 Dk/t
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 33%
Ime izdelka: Air Optix Aqua Multifocal
Dioptrija: od -10.00 do +6.00
Material leče: Lotrafilcon B
UV filter: Ne
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Da
Medicinski pripomoček: Da

Pametna
alternativa

Pred zamenjavo se posvetujete z okulistom, saj niso vse leče primerne za vsako oko.

TopVue Air Multifocal (6 leč)

Zaloga
  • Visoka prepustnost kisika
  • Premaz z natrijevim hialuronatom
  • Udobno nošenje skozi cel dan
Cena: 37.00 €

Komentarji (4)

Imate kakšno vprašanje?
mojca lebar

Pozdravljeni, Stara sem 51 let in moja dioptrija je -1,5, na blizu vidim zaenkrat popolno. Leče uporabljam samo za šport. Moti pa me, ko imam leče v očesu na daleč vidim odlično, ko pa želim npr. pogledati na mobitel, uro, pa žal ne vidim. Leče uporabljam tudi pri potapljanju in tako ne vidim dobro na potapljaški računalnik, kar je velika ovira. Sem prav razumela, so AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL leče rešitev? Hvala za odgovor in lep pozdrav Mojca

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljena Mojca, za izbiro leč upoštevajte navodila svojega okulista ali oftalmologa. Niso vse leče primerne za vsako oko. Opravite pregled za multifokalne lečke in tam prejmete tudi testne, da preverite, če vam ustrezajo. Lep pozdrav

Srečko Rojs

Te leče uporabljam približno pol leta. Za mene som OK. Prednost, da te pri delu ne ovira nič (naprimer očala so ovira). Vidim skoraj vse, pri dobri svetlobi tudi na pomično ravnilo (ne digitalno). Na telefonu preberem vse in z njim lahko delam. Pa tudi na računalniku je možno delati brez očal. Za mene je super zamenjava za očala. Žal mi je samo to, da se za leče nisem že prej odločil. Moja dioptrija je na daleč + 3,25 in branje 4,5.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, hvala za povratne informacije. Lep pozdrav.

Aleš Vidmar

Pozdravljeni, imate mogoče v ponudbi omenjene leče (multifokalne torične leče) o katerih ste mi odpisali? In če jih imate, bi prosil za link do leč. Hvala

Odgovori info@moje-lece.si

V ponudbi nimamo multifokalnih toričnih leč.

Aleš Vidmar

Pozdravljeni, zanima ali vaše stranke odločajo za nakup multifocal leč ali raje vzamejo leče za atigmatizem? Sprašujem namreč zato, ker so mi v optiki kjer sem naredil pregled rekli, da se ne odločajo ravno dosti za multifucal leče, ker se baje preveč obračajo in da to moti vid. Imam namreč očala za na blizu in daleč. Tu sem prebral, da imajo multifucal leče izboljšanje vida na daljavo, srednjo razdaljo in bližino. Če je tako, potem ne bom potreboval očal za na blizu.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, če potrebujete leče za astigmatizem (s cilindri) morate uporabljati leče s cilindri. V kolikor imate pa dioptrijo za bližino in daljavo so za vas primerne multifokalne leče. V kolikor imate astigmatizem in potrebujete multifokalne leče, pa so za vaše oko primerne multifokalne torične leče. Lep pozdrav