0 €

V košarici ni izdelkov

Pokaži košarico

Air Optix Colors - Sterling Gray - z dioptrijo (2 leči)

14.94 €
95% priporoča
Zaloga
Barva
  Pošljemo ponedeljek 24.1. Stock day info: Tomorrow 24. januar Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched izberite parametre
  Dodaj
  9.80 €
  Pošta Slovenija
  2.99 €
  GLS Slovenija
  2.99 €
  Prevzemno mesto
  0.70 €
  14.94 €
  Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
  Brezplačno darilo v vrednosti 2.99 € za naročila nad 55.00 €
  Air Optix Colors - Sterling Gray - z dioptrijo (2 leči)

  Barvne kontaktne leče Air Optix Colors

  Air Optix Colors so mesečne barvne leče proizvajalca Alcon. To je barvna različica leč Air Optix Aqua. Če iščete subtilen ali odmevni učinek, Vam Air Optix Colors leče nudijo pravo izbiro. Z Air Optix Colors barvnimi kontaktnimi lečami uživajte v veliki prepustnosti kisika, udobju in številnih lepih vzorcih.

  Leče so na voljo v 7ih barvah:

  • Blue
  • BriliantBlue
  • Brown
  • GemstoneGreen
  • Gray
  • Green
  • SterilingGray

  Kontaktne leče Air Optix Colors so silikon hidrogelne leče materiala Lotrafilcon B. Te leče so namenjene za dnevno nošnjo.


  Opozorilo glede barv!
  Prikazane barvne leče se lahko razlikujejo od dejanske barve kontaktnih leč in tudi od končnega učinka barve leče v vašem očesu, zato za morebitne razlike ne odgovarjamo.

  Lastnosti

  Barvni odtenki: Siva
  Proizvajalec: Alcon
  BC: 8.60
  DIA: 14.20
  Velikost pakiranja: 2 leči
  Prepustnost kisika: 110 Dk/t
  Rok trajanja: 12 mesecev ali več
  Čas nošenja: 30 dni
  Vsebina vode: 33%
  Ime izdelka: Air Optix Colors
  Dioptrija: od -8.00 do +6.00
  Material leče: Lotrafilcon B
  Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
  UV filter: Ne

  Vse različice izdelka:

  Komentarji (1)

  Imate kakšno vprašanje?

  Boris

  Če radi nosite barvne leče si privoščite te, sploh ker niti niso dražje od drugih barvnih. Ne samo da imajo zelo lepe barve in teksture, ki delujejo precej naravno, te leče so edine barvne, ki sem jih kjerkoli našel s prepustnostjo kisika enako navadnim lečam višjega razreda. Praktično vse druge barvne imajo Dk/t samo 20 ali celo manj, AirOptix Colors pa imajo Dk/t 110. Višja prepustnost kisika pomeni, da gre več kisika skozi lečo v oko in je oko manj razdraženo, brez rdečice in brez rizika za neovaskularizacijo (prekomerna rast žilic v očesu zaradi pomanjkanja kisika). Če se barvne leče nosi samo občasno in še to samo za par ur je sicer vseeno, za celodnevno nošenje pa ni vredno gledati na tisti evro ali dva razlike. To velja za vse AirOptix Colors neglede na barvo. Sam jih uporabljam že več kot 2 leti in so res ene najboljših leč sploh, tudi če jih primerjam z boljšimi navadnimi brez dodatne barve. Kar se tiče samih barv pa je potrebno kar razkirati in jih preizkusiti, ker zelo različno reagirajo na osnovno barvo oči. Na Youtubu se da vsaj okvirno pogledati opise, da imaš malo predstave kako izgledajo na podobni barvi oči kot jih imate sami, potem pa kar pogumno :)

  Master Card VISA VISA Electron PayPal Valu Pošta Slovenije GLS
  Top