Aplikator za kontaktne leče - pink

1.40 €
82% priporoča
Zaloga
Pošljemo sreda 20.10. Stock day info: Tomorrow 20. oktober Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched izberite parametre
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
1.40 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti 5.20 € za naročila nad 55.00 €

Aplikator za kontaktne leče

Aplikator za mehke in trde kontaktne leče cenijo predvsem uporabniki kontaktnih leč, ki imajo zaradi debelejših prstov, dolgih nohtov ali "nerodnosti" težave z vstavljanjem in odstranjevanjem kontaktnih leč.

S pomočjo aplikatorja je vstavljanje kontaktnih leč hitro, varno in enostavno.

POZOR: Aplikator mora vedno biti čist! To bo preprečilo tveganje za okužbo v očesu. Aplikator zamenjajte tako pogosto, kot je to mogoče, najkasneje pa po enem mesecu vsakodnevne uporabe!

Poenostavite si delo!

Lastnosti
Barva dodatkov: Roza

Vse različice izdelka:

Komentarji (3)

Imate kakšno vprašanje?

Nika Švegel

Ali se lahko uporablja tudi za odstranitev mehkih lec??

Odgovori

info@moje-lece.si

Aplikator je namenjen odstranjevanju in vstavljanju mehkih in trdih kontaktnih leč. S pomočjo aplikatorja je vstavljanje kontaktnih leč hitro, varno in enostavno.

Simona

Ali lahko malo bolj podrobno opišete uporabo teh aplikatorjev? Moj 13-letni sin ima težave z vstavljanjem leč ker preveč mežika. Bi mu bilo s tem kaj lažje?

Odgovori

info@moje-lece.si

Svetujemo vam, da za nasvet prosite svojega okulista in vam bodo pokazali kako se aplikator uporablja ter vam svetovali, če je uporaba aplikatorja za njega primerna ali ne. Aplikator deluje na vakum: stisnete, prislonite na lečo in vstavite lečo v oko oz. odstranite iz očesa.

tilen

Kok se to uporabla sploh?

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Aplikator uporabljamo pri vstavljanju leč v oko.