Avaira Vitality (6 leč)

13.49 €
92% priporoča
Zaloga
Pošljemo ponedeljek 29.11. ponedeljek 29.11. ponedeljek 29.11. Order stock info: In stock, ready to be dispatched izberite parametre
Dodaj
9.30 €
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
13.49 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti 2.99 € za naročila nad 55.00 €
Paketi ugodnosti:
Cena 22.79 € Privarčujte: 0.50 €
Cena 24.09 € Privarčujte: 0.50 €

Kontaktne leče Avaira Vitality (6 leč)

CooperVision iz družine Avaira kontaktnih leč predstavlja leče Avaira Vitality. Leče so narejene iz silikon hidrogel materiala tretje generacije Fanfilcon A, ki lečo naredi fleksibilno in mehko, tako da se leča odlično prilagaja očesu.

Leče za vsakodnevno nošenje

Leče Avaira Vitality vsebujejo 55% vode tako, da zagotavljajo odlično vlaženje skozi ves čas nošenja, tudi ob koncu dneva. Inovativna obdelava materiala leči zagotavlja visok pretok kisika, tako da bodo vaše oči ostale bele in zdrave.

Avaira Vitality leče vsebujejo UV filter, ki ščiti oko pred nevarnimi UVA in UVB sončnimi žarki. Za celovito zaščito je potrebno še vedno nositi sončna očala z UV zaščito, saj leča zaščiti oko le na predelu, ki ga pokriva.

Lastnosti
Proizvajalec: CooperVision
BC: 8.40
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 6 leč
Prepustnost kisika: 110 Dk/t
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 55%
Ime izdelka: Avaira Vitality
Material leče: Fanfilcon A
Dioptrija: od -12.00 do +8.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Da
Pametna
alternativa
TOP izbira

TopVue Air (6 leč)

Zaloga
    TopVue Air kontaktne leče slovijo po visoki prepustnosti kisika ter veliko vsebnostjo vode. Nova proizvodna tehnologija daje garancijo za visoko udobje.
Cena: 17.90 €
Pametna
alternativa

Komentarji (3)

Imate kakšno vprašanje?

Tinka

Zanima me ali so leče mesečne ali 14-dnevne. Dali ste jih pod rubriko mesečnih leč in tako piše tudi na uradni strani izdelka, vendar je med lastnostmi navedeno 14 dni.

Odgovori

info@moje-lece.si

Avaira Vitality so mesečne leče.

Simona

Super izbira. Super leče. Ni jim podobnih. Tako dobrega občutka z lečo v očesu še nikdar nisem imela, poleg tega seveda, da zelo jasno vidim.

Odgovori

info@moje-lece.si

Hvala.

bukipuki

Ene izmed boljših leč, kar sem jih kdaj preizkusila. Super udobne, imajo UV filter, visoko vsebnost vode in visoko prepustnost kisika. Tudi depoziti se ne nalagajo toliko, kot sem to opazila pri drugih lečah. Big like.