Crulle

Bausch + Lomb ULTRA (3 leče)

15.90 €
87%
Zaloga

ULTRA so mesečne leče, izdelane iz naprednega silikon hidrogel materiala. Imajo visoko prepustnost za kisik in vsebnost vode, zaradi česar so idealne za uporabnike, ki trpijo zaradi sindroma računalniškega vi­da.

Pošljemo ponedeljek 25.5.
Dodaj
9,3 €
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
15.90 €

Komentarji (1)

Imate kakšno vprašanje?

testne leče

Nataša

Pozdravljeni, zanima me ali je možno dobiti / naročitii kakšne testne leče te znamke? Sedaj uporabljam Air optix pa me zanima, če bi mi te odgovarjale, glede na večjo vsebnost vode? Lp, Nataša

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, testnih leč žal nimamo. Za izbiro leč se posvetujte z okulistom. Lep pozdrav.

Paketi ugodnosti:
Cena 25.20 € Privarčujte: 0.50 €
Cena 26.50 € Privarčujte: 0.50 €

Mesečne kontaktne leče ULTRA

Leče Bausch in Lomb ULTRA so idealna izbira za osebe s sorazmerno nizko stopnjo kratkovidnosti ali daljnovidnosti. Zagotavljajo udobje in korekcijo vida v vseh pogojih, brez kakršnihkoli težav. Idealne so za študente, zaposlene v pisarnah in tiste, ki redno igrajo šport.

Vrhunsko udobje za utrujene oči

Gledanje v TV ali računalniške zaslone povzroča, da manj mežikamo. Zmanjšana hitrost mežikanja pa lahko prispeva k izsušitvi očesa in k pojavu drugih neprijetnih simptomov, kot so zamegljen vid, napetost oči, utrujene oči in težave pri zbranosti. Tehnologija MoistureSeal pomaga preprečevati te simptome in deluje do 16 ur. Poleg tega je njihova prepustnost za kisik ena najvišjih na trgu pri 163 dk/t, kar še dodatno vpliva na večje udobje.

Povečana vlažnost

Leče Bausch in Lomb ULTRA so obogatene s PVP, naprednim vlažilnim sredstvom, ki pomaga pri preprečevanju izsušenosti očesa in pri zadrževanju vlage. Njihov edinstven proizvodni proces omogoča izjemno visoko raven vlažnosti.

Kontaktne leče ULTRA so primerne za dioptrije od +6.00 do –12.00 in so opremljene s svetlim odtenkom za lažje in enostavnejše rokovanje.

Lastnosti
Proizvajalec: Bausch and Lomb
BC: 8.50
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 3 leče
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 163 Dk/t
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 46%
Ime izdelka: Bausch + Lomb ULTRA
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Material leče 2: Samfilcon A
Premer
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS
Top