Crulle
Brezplačna dostava
					nad 20€
-30% na sončna
					očala Tommy Hilfiger

ColourVUE Crazy Lens - Hulk Green - brez dioptrije (2 leči)

19.40 €
80%
Zaloga
Product detail: Show parameters
Primarni atributi

četrtek 12.12.

blank
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
19.40 €
ColourVUE Crazy Lens - Hulk Green - brez dioptrije (2 leči)

ColourVUE Crazy Lens – Hulk Green – brez dioptrije

Ali ste jezni? Se počutite kot da bi šli ven kot Hulk? Sedaj lahko to naredite s temi Hulk Green Crazy lečami. Te zelene kontaktne leče z rumeno barvo popolnoma dopolnijo zunanji videz neverejetnega Hulka. Seveda pa lahko leče kombinirate še s kakšnimi drugimi kostumi in pustite vaši kreativnosti naj spregovori.

O ColourVue Crazy barvnih lečah

Te barvne in igrive kontaktne leče izdeluje MaxVue Vision in so primerne za vse tiste, ki iščejo nekaj zabavnega. Odlične so za razne zabave, festivale kot so Halloween, pust in druge. ColourVUE Crazy barvne leče popolno prekrivajo vašo barvo oči z unikatnim vzorcem oz. barvo.

Skrb za ColourVUE Crazy Lens

Po odprtju so te leče uporabne še 365 dni, po tem pa jih je potrebno zavreči. Kljub temu, da so Crazy leče uporabne še eno leto po prvem odprtju jih lahko v očesu nosimo skupno največ tri mesece. Za zagotovitev udobne uporabe, je pomembna pravilna in dosledna skrb za leče tudi med časom, ko jih ne nosimo. ColourVue Crazy kontaktne leče čistite in shranjujte izključno s kvalitetno večnamensko raztopino za kontaktne leče (Ne uporabljajte peroksida!). Ne puščajte kontaktnih leč v isti raztopini dlje kot 5 dni. Vsakih 5 dni ponovite postopek čiščenja in shranjevanja s svežo raztopino. Ne pozabite zamenjati embalaže (škatlice) za shranjevanje leč vsake tri mesece. V kolikor z lečami ne ravnate kot je priporočeno, ne zagotavljamo udobja nošenja leč.

Opozorilo glede barv!
Barve kontaktnih leč, ki so prikazane se lahko razlikujejo od dejanske barve kontaktnih leč in od barve leče v vašem očesu, zato za morebitne razlike ne odgovarjamo.

Lastnosti

Barvni odtenki: Zelena, Posebno
Proizvajalec: Maxvue Vision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Velikost pakiranja: 2 leči
Dioptrija: 0.00
Prepustnost kisika: 22 Dk/t
Rok trajanja: 32 mesecev ali več
Čas nošenja: 365 dni
Vsebina vode: 45%
Ime izdelka: ColourVUE Crazy Lens
Material leče 2: Hydrogel Terpolymer
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS
Top