ColourVUE Glamour Aqua - brez dioptrije (2 leči)

18.00 €
93% priporoča
Zaloga
Barva
  Pošljemo 1 kos: ponedeljek 29.11. ponedeljek 29.11. ponedeljek 29.11. Order stock info: In stock, ready to be dispatched izberite parametre
  Pošta Slovenija
  2.99 €
  GLS Slovenija
  2.99 €
  Prevzemno mesto
  0.70 €
  18.00 €
  Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
  Brezplačno darilo v vrednosti 2.99 € za naročila nad 55.00 €
  ColourVUE Glamour Aqua - brez dioptrije (2 leči)

  ColourVUE Glamour - Aqua

  Iščete glamurozni in presenetljiv videz z aqua modrimi očmi? Če mogoče iščete aqua barvo, katera ni samo navadna aqua barva, je ta barva najbolj primerna za vaš outfit. ColourVue Glamour leče pripomorejo da boste izstopali v vsakodnevnem življenju ali pa bojo leče tiste, ki bojo poskrbele za popoln dodatek pri preobrazbi.

  O kontaktnih lečah ColourVue Glamour

  ColourVUE Glamour so barvne kontaktne leče proizvajalca MaxVue Vision. Glamour linija ponuja bolj živo barvno spremembo s črnim zunanjim obročem za bolj poudarjene oči. Leče se ponašajo z Aztec-ovim dizajnom kateri pripomore k celostnim učinkom in daje očarljiv videz. Pakiranje vsebuje 2 leči, ki sta namenjeni kozmetični uporabi in nimajo dioprijske korekcije.

  Skrb za ColourVUE Glamour leče

  Po prvi uporabi so leče lahko uporabne do 90 dni, nato pa jih je potrebno zavreči. Da bi zagotovili udobno rabo lečje pomembno, da se med časom ko se leč ne nosi, le-te pravilno in dosledno shranjuje. . Očistite in shranite kontaktne leče izključno s kvalitetnimi večnamenskim raztopinami za kontaktne leče. (Ne uporabljajte peroksida!) Ne puščajte kontaktnih leč v isti raztopini dlje kot 5 dni. Vsakih 5 dni ponovi postopek čiščenja in shranjevanja z novo raztopino. Ne pozabite zamenjati embalaže za shranjevanje leč vsake tri mesece. V kolikor z lečami ne ravnate kot je priporočeno, ne zagotavljamo udobja nošenja leč.

  Lastnosti
  Barvni odtenki: Modra
  Proizvajalec: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  DIA: 14.00
  Velikost pakiranja: 2 leči
  Dioptrija: 0.00
  Rok trajanja: 12 mesecev ali več
  Prepustnost kisika: 22 Dk/t
  Vsebina vode: 45%
  Čas nošenja: 90 dni
  Ime izdelka: ColourVUE Glamour
  Material leče: Hydrogel Terpolymer
  Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
  UV filter: Ne

  Komentarji

  Imate kakšno vprašanje?