Crulle
Brezplačna
					dostava

ColourVUE Glamour Violet - brez dioptrije (2 leči)

18.00 €
80%
Zaloga
Product detail: Show parameters
Primarni atributi

1 kos: ponedeljek 21.10.

blank
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
18.00 €
ColourVUE Glamour Violet - brez dioptrije (2 leči)

ColourVUE Glamour – Violet

Iščete glamurozni in presenetljiv videz z vijolično barvo oči? Če mogoče iščete vijolično barvo, katera ni samo navadna barva, je ta barva najbolj primerna za vaš outfit. ColourVue Glamour leče pripomorejo da boste izstopali v vsakodnevnem življenju ali pa so leče tiste, ki bojo poskrbele za popoln dodatek pri preobrazbi.

O kontaktnih lečah ColourVue Glamour

ColourVUE Glamour so barvne kontaktne leče proizvajalca MaxVue Vision. Glamour linija ponuja bolj živo barvno spremembo s črnim zunanjim obročem za bolj poudarjene oči. Leče se ponašajo z Aztec-ovim dizajnom kateri pripomore k celostnim učinkom in daje očarljiv videz. Pakiranje vsebuje 2 leči, ki sta namenjeni kozmetični uporabi in nimajo dioprijske korekcije.

Skrb za ColourVUE Glamour leče

Po prvi uporabi so leče lahko uporabne do 90 dni, nato pa jih je potrebno zavreči. Da bi zagotovili udobno rabo lečje pomembno, da se med časom ko se leč ne nosi, le-te pravilno in dosledno shranjuje. . Očistite in shranite kontaktne leče izključno s kvalitetnimi večnamenskim raztopinami za kontaktne leče. (Ne uporabljajte peroksida!) Ne puščajte kontaktnih leč v isti raztopini dlje kot 5 dni. Vsakih 5 dni ponovi postopek čiščenja in shranjevanja z novo raztopino. Ne pozabite zamenjati embalaže za shranjevanje leč vsake tri mesece. V kolikor z lečami ne ravnate kot je priporočeno, ne zagotavljamo udobja nošenja leč.

Lastnosti
Barvni odtenki: Vijolična
Proizvajalec: Maxvue Vision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Velikost pakiranja: 2 leči
Dioptrija: 0.00
Prepustnost kisika: 22 Dk/t
Rok trajanja: 32 mesecev ali več
Vsebina vode: 45%
Čas nošenja: 90 dni
Ime izdelka: ColourVUE Glamour
Material leče 2: Hydrogel Terpolymer
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS
Top