CRAZY LENS - Lord Snow - dnevne leče z dioptrijo (2 leči)

9.90 €
Zaloga
Barva
  Pošljemo ponedeljek 12.4. Today izberite parametre
  Pošta Slovenija
  2.99 €
  GLS Slovenija
  2.99 €
  Prevzemno mesto
  0.70 €
  9.90 €
  CRAZY LENS - Lord Snow - dnevne leče z dioptrijo (2 leči)

  Barvne kontaktne leče Crazy Lens – Lord Snow z dioptrijo

  Te barvne leče Crazy vam zagotavljajo videz nepravilnih zenic, ustvarjalci teh leč pa so bili navdahnjeni s podobo poveljnika Nočne straže Jona Snowa iz ekstremno popularne TV serije Igra prestolov. Črno, razmazana zenica na belem ozadju bo vašemu izgledu dodala tisto potrebno dozo skrivnostnosti. Ko boste leče dopolnili z ličili in si narisali črne podočnjake, bo vaš videz popoln.

  Najpomembnejša stvar pri Crazy lečah

  To so enodnevne kontaktne barvne leče proizvajalca MaxVue Vision, ki je trenutno največji proizvajalec proizvajalec na področju proizvodnje barvnih kozmetičnih kontaktnih leč in slovi po izjemno kvalitetnih in udobnih kontaktnih lečah.

  Popolna preobrazba

  Najbolj čudovita stvar pri barvnih lečah Crazy je to, da zaradi različnih odtenkov v sebi skrivajo ogromno moč in so tako primerne za vso populacijo, ki se želi vsaj za en dan preleviti v enega izmed mnogih domišlijskih ali resničnih likov iz filmov, knjig ter vseh ostalih skritih kotičkov domišljije. Gotovo ste opazili, da so igre z kostumi vedno bolj priljubljene, prav oči pa postajajo vedno bolj pomemben del kostuma. Čakajo le na vas, da jim date pravi izraz.

  Higiena, čiščenje in vzdrževanje leč

  Paket vsebuje 1 par barvnih leč z dioptrijo. Te Crazy leče so enodnevne, zato so primerne le za enkratno uporabo. To pomeni da so kakršnekoli skrbi glede vzdrževanja ali čiščenja leč popolnoma odveč. Po uporabi jih preprosto odvržete. Brez problemov in brez skrbi.

  Veš že vse? Kaj pa zdaj? Že veš katere leče bi se najbolj prilegale k tvojemu kostumu? Boš leče uporabil za zabavo v kostumih, ali pa boš samo užival v novi barvi oči? Odločitev je tvoja :)

  Lastnosti
  Barvni odtenki: Črna, Posebno
  Proizvajalec: Gelflex
  BC: 8.60
  DIA: 14.20
  Velikost pakiranja: 2 leči
  Čas nošenja: 1 dan
  Rok trajanja: 12 mesecev ali več
  Prepustnost kisika: 13,36 Dk/t
  Vsebina vode: 43%
  Ime izdelka: CRAZY LENS
  Dioptrija: od -8.00 do +6.00
  Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
  Material leče 2: Polyhema
  UV filter: Da

  Komentarji

  Imate kakšno vprašanje?