Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 leč)

24.99 €
97% priporoča
Zaloga

Potrebujete specializirane multifokalne kontaktne leče, neprekosljivo udobje in enostavnost uporabe enodnevnih leč? Potem boste navdušeni nad celodnevnim udobjem najnovejših leč DAILIES AquaComfort Plus Multifocal, ki jih predstavlja proizvajalec enodnevnih kontaktnih leč Alcon.

Pošljemo ponedeljek 4.12. izberite parametre
Prevzemno mesto 0.00 € - 0.70 € *
Express One od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
24.99 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 4.99 € za naročila nad 55.00 €

Kontaktne leče Dailies AquaComfort Plus Multifocal

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal kontaktne leče so idealne za vse uporabnike leč z aktivnim življenjskim slogom. Posebna vlažilna tehnologija namreč poskrbi za vlažne in sveže oči – z vsakim mežikom znova. To so leče, s katerimi boste brez težav prebirali vaše najljubše knjige ali dlje časa preživeli pred računalniškim zaslonom, priporočamo pa jih tudi vsem uporabnikom, ki jih pestijo sezonske alergije.

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal kontaktnih leč ni potrebno razkuževati, shranjevati ali čistiti, na koncu dneva pa jih enostavno odvržete! Vsako jutro vstavite nov par leč, ki zagotavlja celodnevno udobje in higieno ter neprimerljivo svežino.

Korekcija vida na vseh razdaljah

Poseben in zelo precizen dizajn omogoča gladek prehod med optičnimi conami, tako da je korekcija vida optimizirana na vseh razdaljah, leča pa ob tem ostaja zelo stabilna.

Udobje in svežina

Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal, leče za korekcijo presbiopije, zagotavljajo vlaženje in udobje skozi ves čas nošenja. Pri hidraciji leče se vključujejo trije različni vlažilni vodni agenti. Dva sta vgrajena v tekočini blisterja v katerem je shranjena leča pred uporabo. HPMC (hidroksipropil­metil celuloza) je velika molekula, ki poveča viskoznost tekočine v blisterju in zagotavlja "oblazinjen učinek" po vstavitvi leč. Ko je leča stabilizirana v očesu se kmalu s pomočjo solz HPMC spere s površine. PEG (polietilen glikol) je mnogo manjša molekula pristona v materialu leče in se sprošča v zgodnjih fazah nošenja. PVA (polivinil alkohol) je sestavni del materiala Nelfilcon A in se za zagotavljanje vlaženja in udobja sprošča z vsakim mežikom znova.

Lastnosti - Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 leč)

Proizvajalec: Alcon
BC: 8.70
Velikost pakiranja: 30 leč
DIA: 14.00
Čas nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 26 Dk/t
Vsebina vode: 69%
Ime izdelka: Dailies AquaComfort Plus Multifocal
Dioptrija: od -10.00 do +6.00
Adicija: HI (MAX ADD +2.50), LO (MAX ADD +1.25), MED (MAX ADD +2.00)
Material leče: Nelfilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Medicinski pripomoček: Da

Komentarji (1)

Imate kakšno vprašanje?
Bojana Lavrenčič

pozdravljeni hvala za odgovor te bi bile najbrž zame, preveriti moram še dioptrijo m, najbrž je + 2ADD, ali se potrebuje še kaj, l. p. Bojana

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, najbolje da nas pokličete in bomo skupaj preračunali, katera dioptrija je za vas pravilna.