Dailies TOTAL1 for Astigmatism (90 leč)

119.98 €
91% priporoča
Brezplačna dostava
Zaloga
Pošljemo 1 kos: četrtek 8.12. izberite parametre
Prevzemno mesto od 0.70 €
GLS Slovenija od 2.99 €
Slovenska pošta od 2.99 €
119.98 €
Brezplačna dostava
Brezplačno darilo v vrednosti do 2.99 € za naročila nad 55.00 €

Dailies Total1 for Astigmatism

Dnevne kontaktne leče iz silikonskega hidrogela podjetja Alcon Dailies Total1 for Astigmatism imajo odlične optične lastnosti in izjemno udoben material.

Odlične lastnosti

Sestava leče je zasnovana zelo pametno, saj združuje silikonsko-hidrogelni material v jedru leče in hidrogel na površini. Tehnologija gradienta vode deluje s spremenljivo vsebnostjo vode v leči. Jedro leče ima 30% vsebnost vode in zagotavlja očesu zadostno oskrbo s kisikom. Vsebnost vode na površini leče je skoraj 100%. Nežno tkivo očesa in veke pride v stik le z gladko hidrogelno površino leče.

Stabilnost leče zagotavlja oster pogled

Preizkušena tehnologija PRECISION BALANCE 8/4 zagotavlja, da je leča ves dan v pravilnem položaju. Za korekcijo astigmatizma je nujen pravilen položaj leče. To zagotavljata stabilizacijski točki na položajih 4 in 8 ure. Za hitrejšo in lažjo namestitev kontaktne leče v pravilen položaj ima leča majhno orientacijsko oznako na položaju 6 ure.

UV zaščita

Dailies Total1 for Astigmatisem ima UV filter razreda 1 in blokira več kot 90% UVA in več kot 99 % UVB žarkov. Vendar površina leče ščiti le del očesa. Za popolno zaščito oči priporočamo uporabo kakovostnih sončnih očal.

Možnosti nošenja

Leče Dailies Total1 for Astigmatism sodijo v segment dnevnih leč za enkratno uporabo, ki na splošno veljajo za najbolj zdravo obliko nošenja leč. Leče so za enkratno uporabo. Vsak dan se namestijo nove leče, ki se ob koncu dneva preprosto zavržejo. Tveganje okužbe je tako minimalno.

Lastnosti - Dailies TOTAL1 for Astigmatism (90 leč)

Proizvajalec: Alcon
DIA: 14.50
BC: 8.60
Velikost pakiranja: 90 leč
Čas nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 127 Dk/t
Vsebina vode: 33%
Ime izdelka: Dailies TOTAL1 for Astigmatism
Material leče: Delefilcon A
Cilinder: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -8.00 do +4.00
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
Medicinski pripomoček: Da
UV filter: Da

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?