Grelna preveza za oči Eye Doctor Click&Go

13.99 €
90% priporoča
Zaloga

Vroča in hladna maska za večkratno uporabo, ki ne potrebuje pečice ali mikrovalovne pečice za ogrevanje, zasnovana za takojšnjo uporabo kjer koli.

Pošljemo ponedeljek 2.10. izberite parametre
Prevzemno mesto Brezplačno *
Express One od 2.99 € *
Slovenska pošta od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
13.99 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 4.99 € za naročila nad 55.00 €

Grelna preveza za oči Eye Doctor Click&Go

Inovativni izdelek za takojšnjo uporabo je namenjen gretju predela oči. Lajša težave pri suhih, dražečih in utrujenih očeh. Aktivira s preprostim klikom na disk znotraj obkladka, da ustvari toploto, potrebno za učinkovito zdravljenje oči, tako da ostane topel več kot 20 minut in lajša simptome različnih očesnih stanj in zapletov, kot sta suho oko in blefaritis. . Po aktiviranju in obdelavi bo treba masko ponastaviti v prejšnje stanje, tako da jo postavite v vrelo vodo. Eye Doctor Click in GO® lahko uporabljate tudi hladno, uporabljate jo neposredno iz hladilnika za pomiritev in pomiritev bolečih oči.

Gretje je namenjeno lajšanju simptomov pri suhem očesu, disfunkciji meibomovih žlez (blefaritis), halaciju (ciste na vekah), občutku peska v očeh, draženju in bolečih očeh.

Hlajenje je namenjeno lajšanju simptomov pri senenem nahodu in alergijah, vnetju, utrujenih in srbečih očeh, zabuhlih in bolečih očeh, glavobolih zaradi sinuzitisa in migrenah

Vse različice izdelka:

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?