Crulle

Garancija

Garancija kontaktne lečeKupec lahko kupljeno blago vrne v roku 14-ih dni po prejemu v skladišče Moje-leče na Ljubljansko cesto 45 v Kamniku ali nas o tej želji obvesti po e-pošti na info@moje-lece.si najkasneje v 14-ih dneh po prejemu blaga. Vrnjeni izdelki morajo biti nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti tudi kopija računa. Kupnino vrnemo oziroma kupljeno blago zamenjamo nemudoma, najpozneje pa v 14-ih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Kupnino vrnemo na račun kupca, ki ga mora kupec navesti ob vračilu. Bolj podrobne informacije o vračilu blaga in kupnine si preberite pod pogoji poslovanja.

Naročeno blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, neuporabljeno in zapakirano v originalni embalaži.

Blago, kupljeno pri ponudniku, uporabnik uporablja na lastno odgovornost, pri čemer mora dosledno upoštevati navodila proizvajalca za pravilno uporabo, navodila strokovnjaka, ki je kontaktne leče uporabniku predpisal ter hoditi na redne okulistične preglede. Ponudnik ne odgovarja za morebitne zdravstvene težave povezane z uporabo blaga, kupljenega pri ponudniku.

Naslov za reklamacijo:
Vallis MG d.o.o.
Ljubljanska cesta 45
1241 Kamnik

Moje-lece.si je spletni trgovec leta 2015 po izboru ljudstva

Zahvaljujemo se našim zvestim kupcem, ki ste v okviru projekta Spletni trgovec leta glasovali za našo spletno trgovino in nam tako podelili laskavi naslov Spletni trgovec leta 2015 po izboru ljudstva. Postali smo tudi zmagovalci v kategoriji lepota in zdravje.

Za naziv STL2015 se je letos potegovalo 92 spletnih trgovin, k izboru zmagovalcev pa je svoje mnenje prispevalo več kot 33.000 slovenskih spletnih kupcev.

Nagrade so bile podeljene na konferenci sMind, ki je potekala na Ljubljanskem gradu v organizaciji podjetja Ceneje d.o.o.. Projekt Spletni trgovec leta (STL) je trenutno največji raziskovalni projekt in pomembno gonilo razvoja spletne trgovine v Sloveniji, ki razkriva ozadje spletnega nakupovanja. Pri samem izboru o zmagovalcu odloča kakovost nakupne izkušnje, kombinacija tehnične dovršenosti
in izjemne podpore strankam.

V ekipi Moje-lece.si smo izjemno ponosni, da cenite naš trud in da nam seveda zaupate, da Vam dostavimo kontaktne leče in tekočine
na Vaš dom ugodno in hitro.

Hvala, ekipa Moje-lece.si

ZANESLJIV TRGOVEC 2014

S ponosom našim kupcem sporočamo, da smo si s kvalitetnim delom, ki je vedno usmerjeno v zadovoljstvo slovenski trgovec letanaših uporabnikov v preteklem letu pridobili naziv ZANESLJIV TRGOVEC 2014, ki poteka v okviru projekta STL (Spletni trgovec leta).

Hvala vsem našim uporabnikom, ki ste omogočili pridobitev tega naziva, ki temelji na zaupanju vseh Vas v kakovostno in zanesljivo storitev našega podjetja. Tudi v prihodnje se bomo trudili, da boste od nas prijeli kvalitetno in zanesljivo storitev!

Odgovori # - Preklic
#462
Jasmina

Pozdravljeni. Želim pohvaliti vašo spletno trgovino, optiko in kvaliteto korekcijskih očal, katere sem kupila pri vas. Kot mnogi sem bila malo skeptična pred nakupom, saj kar nisem mogla verjeti , da lahko po taki ceni in kar s pomočjo virtualnega optika, kupiš ustrezna očala. Sedaj sem navdušena. Korekcijska očala so več kot zadovoljila moja pričakovanja. Očala nosim že 25 let pa lahko rečem, da so sedaj nisem imela tako dobrega občutka kot pri vaših. Že prvi vtis po prejemu paketa, vse skrbno in lično zapakirano, dodatki (škatlica, krpica, nalepkice, vrečka za očala...), zunanji izgled očal so me prijetno presenetili. Ko pa sem nova očala nataknila na nos, je moje navdušenje samo še prekipelo. Kot ulita, da o čistosti in ostrini slike sploh ne govorim. Super! Če pomislim nazaj, koliko denarja sem pustila v "priznani ljubljanski optiki", samo 3 leta nazaj. Za dvoja korekcijska očala (ena "delovna" in ena za ostalo) sem plačala 500 €! Pri čemer so ena (okvir) po še ne treh letih počila pri brisanju s krpico! Da o neprijaznosti in zvišenistu

#303
anica

Se pridružujem pohvalam, saj ste resnično zelo hitri-ažurni in najcenejši. To šteje. Hvaležna :)

#294
Andrej

Leče sem naročil v torek, v sredo pa so bile že pri meni doma. Zame brez dvoma najboljša uporabniška izkušnja do sedaj

#59
Monika

Hvala za poslano , zelo zadovoljna in naročujem samo še pri vas.Hitri,precej nižje cene in prijazni.Hvala

#19
primož

najbolši ste

Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS