Ponovite svoje zadnje naročilo

Garancija

Garancija kontaktne lečeKupec lahko kupljeno blago v roku 30-ih dni po prejemu vrne v skladišče Moje-leče na Ljubljansko cesto 45 v Kamniku, ali nas o tej želji obvesti po e-pošti(info@moje-lece.si) v 30-ih dneh po prejemu blaga. Vrnjeni izdelki morajo biti nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti tudi kopija računa. Kupnino vrnemo oziroma kupljeno blago zamenjamo v 30-ih dneh. Kupnino vrnemo na račun kupca, ki ga mora kupec navesti ob vračilu. Za natančnejše informacije si preberite pogoje poslovanja.

Naročeno blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, neuporabljeno in zapakirano v originalni embalaži.

Blago, kupljeno pri ponudniku, uporabnik uporablja na lastno odgovornost, pri čemer mora dosledno upoštevati navodila proizvajalca za pravilno uporabo, navodila strokovnjaka, ki je kontaktne leče uporabniku predpisal ter hoditi na redne okulistične preglede. Ponudnik ne odgovarja za morebitne zdravstvene težave povezane z uporabo blaga, kupljenega pri ponudniku.

Naslov za reklamacijo:
Vallis MG d.o.o.
Ljubljanska cesta 45
1241 Kamnik

Moje-lece.si je spletni trgovec leta 2015 po izboru ljudstva

Zahvaljujemo se našim zvestim kupcem, ki ste v okviru projekta Spletni trgovec leta glasovali za našo spletno trgovino in nam tako podelili laskavi naslov Spletni trgovec leta 2015 po izboru ljudstva. Postali smo tudi zmagovalci v kategoriji lepota in zdravje.

Za naziv STL2015 se je letos potegovalo 92 spletnih trgovin, k izboru zmagovalcev pa je svoje mnenje prispevalo več kot 33.000 slovenskih spletnih kupcev.

Nagrade so bile podeljene na konferenci sMind, ki je potekala na Ljubljanskem gradu v organizaciji podjetja Ceneje d.o.o.. Projekt Spletni trgovec leta (STL) je trenutno največji raziskovalni projekt in pomembno gonilo razvoja spletne trgovine v Sloveniji, ki razkriva ozadje spletnega nakupovanja. Pri samem izboru o zmagovalcu odloča kakovost nakupne izkušnje, kombinacija tehnične dovršenosti in izjemne podpore strankam.

V ekipi Moje-lece.si smo izjemno ponosni, da cenite naš trud in da nam seveda zaupate, da Vam dostavimo kontaktne leče in tekočine na Vaš dom ugodno in hitro.

Hvala, ekipa Moje-lece.si

ZANESLJIV TRGOVEC 2014

S ponosom našim kupcem sporočamo, da smo si s kvalitetnim delom, ki je vedno usmerjeno v zadovoljstvo naših uporabnikov v preteklem letu pridobili naziv ZANESLJIV TRGOVEC 2014, ki poteka v okviru projekta STL (Spletni trgovec leta).
 slovenski trgovec leta

Hvala vsem našim uporabnikom, ki ste omogočili pridobitev tega naziva, ki temelji na zaupanju vseh Vas v kakovostno in zanesljivo storitev našega podjetja. Tudi v prihodnje se bomo trudili, da boste od nas prijeli kvalitetno in zanesljivo storitev!

Komentarji

Dodaj komentar

  • Monika 20.10.2016

    Hvala za poslano , zelo zadovoljna in naročujem samo še pri vas.Hitri,precej nižje cene in prijazni.Hvala

  • primož 22.12.2014

    najbolši ste