Kako naročiti sončna očala z dioptrijo?

Sončna očala niso samo modni dodatek, ampak imajo pomembno vlogo pri zaščiti oči, saj blokirajo UV žarke, ohranjajo vlažne oči ter preprečujejo nastanek sive mrene in glavobole, ki jih lahko povzroči intenzivna sončna svetloba. Sončna očala z dioptrijo so namenjena posameznikom, ki bi svoje oči radi zaščitili pred škodljivimi UV sončnimi žarki, istočasno pa potrebujejo korekcijo vida. So preverjene kakovosti in zagotavljajo enako zaščito kot sončna stekla v sončnih očalih brez dioptrije. Kombinirate lahko med različnimi intenzivnostmi in barvami odtenka zatemnitve, standardnim ali polarizacijskim premazom in šestimi zrcalnimi učinki. Izbirate lahko med ženskimi ali moškimi očali pravokotnih, oglatih ali ekstravangantnih oblik ter različnimi barvami okvirjev. Torej, ni omejitev, da ne bi videli odlično, medtem ko ste videti super. Na spletni strani Moje-lece.si smo za vas pripravili izjemen nabor sončnih očal priznanih blagovnih znamk, katerim lahko dodamo dioptrijo z vašimi parametri. Izberite očala tukaj, jih virtualno pomerite s pomočjo SPLETNE KAMERE in naložite ali vnesite svoje parametre z recepta.

Kliknite na gumb "Dodaj stekla za korekcijska očala" in nato v košarici izberite, kakšno vrsto leč potrebujete, vnesite svojo dioptrijo , dodajte zenično razdaljo (PD) ter v 7. koraku "DODATNA PONUDBA" dodajte leče za sonce.

Lahko pa pa se oglasite v naši 1. optiki, kjer vam bodo pri izbiri pravih očal pomagali naši strokovnjaki. Glede na ugodno ceno, ki jo zagotavljamo, verjamemo, da ne boste naročili le enih, ampak za vsako priložnost druge.

PONUDBA SONČNIH OČAL

VEČ

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?