Banner Banner

V optiki Moje-lece.si se izvaja tudi kontrola vida za očala ali kontaktne leče, ki je BREZPLAČNA, če se odločite za nakup očal nad 50 € v optiki Moje-lece.si, na dan opravljene kontrole vida. Če je znesek nižji ali pa se za nakup ne odločite, stane kontrola vida od 25-30 €, odvisno od vrste pregleda. Kontrola vida za očala in kontaktne leče je za naše stranke v primeru, da ste v zadnjem letu opravili nakup na Moje-lece.si, BREZPLAČNA*!

Stranke prosimo za točnost prihoda na termin kontrole vida. V primeru zamude več kot 10 minut ne garantiramo, da bo lahko kontrola vida opravljena še isti dan. Za večjo zamudo dopuščamo možnost, da bomo morali stranko prenaročiti na novi termin kontrole.

Za otroke opravljamo brezplačno kontrolo vida nad starostjo 10 let ter s predhodno opravljenim okulističnim pregledom, katerega izvid prinesete s seboj na kontrolo vida.

*Ne velja za kontrolo vida za kontaktne leče z uvajanjem in za merjenje očesnega tlaka.

ŠIROKA PONUDBA, UGODNE SPLETNE CENE

V optiki lahko izbirate med več kot 3.500 očali z ugodnimi spletnimi cenami različnih modelov priznanih blagovnih znamk sončnih in korekcijskih očal , kot so Gucci, Dolce & Gabbana, Guess, Michael Kors, Crullé, Ray-Ban, Fendi, Max Mara, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Vans, Hawkers, Superdry, Under Armour, Uvex, Chloe, Hugo Boss, Versace, Kimikado in mnogo več.

hr-blog-trendi2023-n2-okrugli-metalni-okviri

OSEBNI PREVZEM SPLETNIH NAROČIL

Sončna ali korekcijska očala in kontaktne leče, ki ste jih naročili in plačali prek spleta, lahko brezplačno prevzamete v optiki Moje-lece.si PC Komenda ali Maribor po prejetju obvestila, da je naročilo pripravljeno za prevzem. Ob prevzemnu potrebujete samo številko naročila.

hr-blog-trendi2023-n2-okrugli-metalni-okviri

SVETOVANJE PRI NAKUPU

Želimo si, da v našem kotičku vsakdo najde nekaj zase, zato smo za vas izbrali različna očala za vsak dan, športna, elegantna in ekstravagantna očala . Očala lahko preizkusite, naši svetovalci pa vam bodo prisluhnili in svetovali ter pomagali izbrati prava očala za vas. Poleg sončnih očal pa lahko preizkusite tudi nekaj korekcijskih očal, ki jih lahko z našo pomočjo naročite in nato BREZPLAČNO prejmete na dom. V kolikor v optiki ne najdete očal zase, jih lahko poiščete na spletni strani Moje-lece.si in jih preizkusite z virtualnim ogledalom ter naročite preko spleta.

hr-blog-trendi2023-n2-okrugli-metalni-okviri

OPTIKA Moje-lece.si PC KOMENDA

Kje nas najdete?

Pod kostanji 6
Poslovna cona Žeje pri Komendi
1218 Komenda
GPS KOORDINATE: 46°11'20"N 14°31'51"EPON - PET: 8:00 - 19:00


SOB: 8:00 - 19:00


NEDELJA in PRAZNIKI ZAPRTO

Služba za pomoč uporabnikom

ZEMLJEVID .

Optika Moje-lece.si se nahaja v 1. nadstropju poslovnega objekta Moje-lece.si.
Pred prevzemnem mestom je urejeno brezplačno parkiranje. Dostopnost do optike je urejena tako, da je lahko dostopna tudi z invalidskim vozičkom.

OPTIKA Moje-lece.si MARIBOR

Kje nas najdete?

Prvomajska ulica 262000 Maribor


GPS KOORDINATE: 46°31'57"N 15°40'5"E


PON - PET: 8:00 - 19:00
SOB: 8:00 - 19:00
NEDELJA in PRAZNIKI ZAPRTO
E-mail: Služba za pomoč uporabnikom

ZEMLJEVID .

OTVORITEV OPTIKE Moje-lece.si PC Komenda