Showroom banner

Kaj nudimo?

Z odprtjem novega razstavno-prodajnega salona si želimo vsem omogočiti nakup očal po odličnih cenah in maksimalno izkušnjo približati vsakomur. Prvi razstavno-prodajni salon Moje-lece.si se nahaja v Poslovni coni Žeje pri Komendi.

UGODNE SPLETNE CENE OČAL

V salonu nudimo ugodne spletne cene različnih modelov priznanih blagovnih znamk OČAL, kot so Gucci, Dolce & Gabbana, Guess, Michael Kors, Crullé, Ray-Ban, Fendi, Max Mara, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Vans, Hawkers, Superdry, Under Armour, Uvex, Chloe, Hugo Boss, Versace, Kimikado in mnogo več.

OSEBNI PREVZEM SPLETNIH NAROČIL

Sončna ali korekcijska očala in kontaktne leče, ki jih naročite na spletu, lahko po prejetju obvestila, da je naročilo pripravljeno, prevzamete v razstavno-prodajnem salonu. Oddana in plačana spletna naročila lahko brezplačno prevzamete v razstavno-prodajnem salonu. Za prevzem naročila pa potrebujete samo številko naročila.

SVETOVANJE PRI NAKUPU

Želimo si, da bo v našem kotičku vsakdo našel nekaj zase, zato smo za vas izbrali različna očala za vsak dan, športna, elegantna in ekstravagantna očala. Očala lahko preizkusite, naši svetovalci pa vam bodo prisluhnili in svetovali ter pomagali izbrati prava očala za vas. Poleg sončnih očal pa lahko preizkusite tudi nekaj korekcijskih očal, ki jih lahko z našo pomočjo naročite in nato BREZPLAČNO prejmete na dom. V kolikor v salonu ne najdete očal zase, jih lahko poiščete na spletni strani Moje-lece.si in jih preizkusite z virtualnim ogledalom ter naročite preko spleta.

BREZPLAČNA KONTROLA VIDA

V razstavno-prodajnem salonu se izvaja tudi kontrola vida za očala ali kontaktne leče, ki je BREZPLAČNA, če se odločite za nakup očal nad 50€. Če je znesek nižji ali pa se za nakup ne odločite, je kontrola vida 25€.

Kontrola vida za očala in kontaktne leče je za naše stranke v primeru, da ste v zadnjem letu opravili nakup na Moje-lece.si, BREZPLAČNA!

Če se želite naročiti na kontrolo vida, pokličite na telefonsko številko 01 77 74 197 ali nam pišite na info@moje-lece.si.

Kje nas najdete?

PODATKI ZEMLJEVID

Razstavno prodajni-salon se nahaja v 1. nadstropju poslovnega objekta Moje-lece.si.
Pred prevzemnem mestom je urejeno brezplačno parkiranje. Dostopnost do razstavno-prodajnega salona je urejena tako, da je lahko dostopna tudi z invalidskim vozičkom.

V skrbi za vašo varnost in varnost naših zaposlenih vas prosimo, da dosledno upoštevate preventivne ukrepe za zajezitev širjenja epidemije covid-19 in v našem-razstavno prodajnem salonu nosite zaščitno masko, vzdržujete fizično distanco in poskrbite za dezinfekcijo rok. Hvala za razumevanje!

PRIDI, POGLEJ in KUPI TAKOJ »