Crulle

Kako naročiti kontaktne leče preko spleta?


naročanje kontaktnih leč

Kontaktne leče so odlična alternativa korekcijskim očalom, še posebej športnim zanesenjakom ali vsem tistim, ki želijo spremeniti vsakodnevni videz.

Tukaj smo, da vam pomagamo naročiti leče nemoteno, z enostavnim »korak za korakom« priročnikom.

Korak 1: Imate pri roki najnovejši izvid za kontaktne leče?

Če slučajno nimate najnovejšega izvida za leče oziroma, da očesnega strokovnjaka niste obiskali že več kot eno leto, vam svetujemo, da se pred naročilom kontaktnih leč naročite na očesni pregled.

Ste vedeli, da je izvid za očala in kontaktne leče različen? Potrebujete pomoč pri razumevanju izvida? Vas zanima, če je izvid, ki ste ga dobili od očesnega specialista za kontaktne leče ali za očala? Potem nas kontaktirajte, pomagali vam bomo po najboljših močeh.

Korak 2: Poiščite predpisano blagovno znamko leč

Obiščite našo spletno stran s kontaktnimi lečami, kjer lahko najdete vse popularne znamke leč, ki so dostopne na našem trgu, vključno z Acuvue, TopVue, Air Optix in Bausch and Lomb.

Če imate težave pri iskanju točno določene znamke, lahko enostavno vpišete ime leč v iskalnih, ki ga najdete na vrhu naše spletne strani.

Korak 3: Izberite podatke iz vašega izvida

Ko ste našli pravo znamko in vrsto kontaktnih leč, izberite dioptrijo, ki jo potrebujete (v primeru leč za astigmatizem tudi cilinder in os, če potrebujete multifokalne leče pa adicijo).

Ne pozabite izbrati prave količine škatlic, ki jih želite naročiti za vsako oko. Nato enostavno dodajte leče s klikom na gumb »dodaj v košarico«.

Kaj če imam predpisano, da potrebujem za vsako oko različno znamko leč?

Enostavno izberite in dodajte v košarico najprej eno znamko leč in nato še drugo. Pazite tudi pri izbiri količine! Na voljo so različna pakiranja.

Korak 4: Oddajte vaše naročilo

Odlično! Uspešno ste dodali kontaktne leče v košarico. V primeru, da ste prejeli promocijsko kodo jo lahko vpišete v spodnjem levem kotu.

Ne pozabite si izbrati darila. Pri nakupu nad določenim zneskom vam brezplačno podarjamo darilo. Juhej, skoraj ste pri koncu!

Oddajte naročilo in nato izberite naslov za dostavo in metodo plačila.

Sedaj je potrebno le še počakati na vaš paket. Če so leče na zalogi je paket običajno dostavljen v roku 1–2 dni.

Če ste pozabili kako se leče vstavlja in odstranjuje si lahko preberite kratek priročnik o rokovanju s kontaktnimi lečami.

Prosimo, da ne pozabite, vrnjene leče za menjavo dioptrije sprejemamo le v primeru, ko je škatlica originalno zaprta, nepoškodovana in da od dneva nakupa ni minilo več kot 365 dni.

Odgovori # - Preklic
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS
Top