Kako oddati naročilo za korekcijska očala na www.moje-lece.si

1. korak – IZBIRA OČAL

Po pregledu ponudbe na spletni strani www.moje-lece.si z direktnim klikom na izdelek pridete na podrobnejši opis izdelka. V primeru naročila leč ali korekcijskih očal je potrebno klikniti na gumb »Izberi leče«.

2. korak – VRSTA LEČ

Če naročate korekcijska očala, je potrebno izbrati vrsto leč – ZA DALEČ, ZA BRANJE, OČALA ZA VEČ RAZDALJ (progresivna, pisarniška, bifokalna) ali OČALA Z ZAŠČITO PRED MODRO SVETLOBO.

3. korak – IZPOLNI PODATKE ZA OČALNE LEČE

Pri tem koraku lahko uporabite recept iz prejšnjega naročila, naložite recept za dioptrijska očala ali pa sami vpišete parametre. V primeru, da sami vpisujete parametre, morate dodati dioptrijo za levo in desno oko, cilinder za levo in desno oko in os za obe očesi.

4. korak – ZENIČNA RAZDALJA

Ne pozabite na zenično razdaljo (PD), ki jo prepišete iz recepta ali pa si jo izmerite preko spleta.

5. korak – VRSTA OČALNIH LEČ IN DODATNA PONUDBA

Izberite vrsto očalnih leč (izbirate lahko med 4 vrste očalnih leč: Basic, Standard, Comfort in Optimum+). Dodatno lahko izberete še blue blocker, fotokromne leče, leče za sonce ali pa nič od naštetega.

6. korak – DOKONČANJE NAROČILA

Izberete gumb »Dodaj v košarico«, kjer si pri nakupu nad 55€ izberete še darilo in potrdite s klikom »Pojdi v košarico«. V primeru, da se odločite kupiti vse izdelke, ki so v košarici morate klikniti povezavo desno spodaj »Nadaljuj z naročilom«. Na naslednjem zavihku »Dostava/Plačilo« morate izbrati način dostave. Za nadaljevanje je potrebno dodati e-mail naslov ali nadaljevati kot Facebook uporabnik. Ko izberete način vas sistem pelje na zavihek »Podatki za dostavo«, kjer je potrebno izpolniti vsa polja (ime, priimek, e-mail naslov, naslov, kraj, poštno številko in tel. številko), ki jih potrebujemo za potrditev in zaključek naročila ter dostavo izdelka. Obrazec omogoča, da se lahko ustvari uporabniški račun in so pri naslednjem naročilu vaši podatki že shranjeni.

Strošek dostave: lahko izbirate med Pošto Slovenije, GLS Slovenije ali med 5 različnimi prevzemnimi mesti, ki so napisani na spletni strani www.moje-lece.si .

Način plačila: izbirate med petimi načini plačila: Plačilo po povzetju, bančnim nakazilom, Paypal plačilom, plačilom z VALÚ ali plačilno kartico. Kuponi in darilne kartice: Če imate veljavno kodo za popust ali darilno kartico jo vpišete v košarici in kliknete gumb »Aktiviraj«.

Cena izdelka, strošek poštnine, DDV in skupni znesek za plačilo so razvidni (na desni strani) v nakupovalni košarici, še preden se zaključi naročilo. Lahko pregledate posredovane podatke za dostavo, način plačila, ki ste ga izbrali in celotno vsebino nakupovalne košarice. Naročilo potrdite s klikom na gumb »Potrdi naročilo«. Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se na spletni strani izpiše besedilo »Hvala za vaše naročilo«, številka naročila ter končni znesek. Nato pa prejmete še elektronsko sporočilo, ki potrjuje uspešnost naročila.

V primeru, da se vam pri kateremkoli koraku zatakne so vam vedno na voljo naši svetovalci.

Želimo vam uspešno nakupovanje!

Naša ponudba

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?