Kapljice za oči Gelone Natural Drops 10 ml BREZ KONZERVANSOV

9.40 €
97% priporoča
Zaloga
Pošljemo sreda 17.4. izberite parametre
Prevzemno mesto 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
9.40 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 4.99 € za naročila nad 55.00 €

Gelone Natural Drops - udobje brez konzervansov za občutljive oči

Izboljšajte svojo rutino skrbi za oči! Predstavljamo vam nežne kapljice za oči, ki vsebujejo hialuronsko kislino in so skrbno oblikovane zato, da prinesejo hitro olajšanje utrujenim ali razdraženim očem. Poleg tega, kapljice ne vsebujejo konzervansov in so zato primerne za občutljive oči.
Skrbeti moramo za svoj vid, saj je to naše najpomembnejše čutilo. Oči so nenehno izpostavljene zunanjim vplivom, ki jih lahko prekomerno obremenijo in povzročijo nelagodje. Dim, prah, veter, pa tudi klimatizirani prostori ali delo na računalniku - to so dejavniki, ki lahko dražijo ali dehidrirajo oči. V tem primeru vam bodo kapljice hitro in učinkovito pomagale.
Vlagajte v dobrobit svojih oči s kapljicami Gelone Natural Drops - to je rešitev brez konzervansov, združljiva s kontaktnimi lečami, ki presega običajno olajšanje in zagotavlja naravno ter trajno zavetje za vaše oči. Izboljšajte svojo izkušnjo nege oči in objemite pomirjujočo moč naravnih sestavin, zagotavljajoč, da vaše oči prejmejo nego, ki si jo resnično zaslužijo.

Združljivost s kontaktnimi lečami za neomejeno udobje

Gelone Natural Drops lahko uporabljate tudi na kontaktnih lečah, zato jih lahko uporabljate za hidracijo ne samo oči, ampak tudi kontaktnih leč. Ta dejstvo ponuja preprosto rešitev za tiste, ki iščejo udobje čez dan, ne glede na to, ali redno nosijo leče ali ne.

Naravne sestavine za občutljive oči

V svetu, kjer so naše oči nenehno izpostavljene zunanjim vplivom kot so dim, prah, veter in digitalni zasloni, kapljice Gelone Natural Drops nudijo naravno zavetje. Odsotnost konzervansov odpravlja tveganje za draženje, zagotavljajoč brezhibno in prijetno izkušnjo za tiste z občutljivimi očmi.

Obogatene z močjo hialuronske kisline

Skrivnost Gelone Natural Drops leži v vključitvi hialuronske kisline, naravnega in močnega vlažilnega sredstva. Ta sestavina zagotavlja, da vaše oči prejmejo potrebno hidracijo, deluje kot pomirjevalni balzam proti zunanjim dražljajem in spodbuja splošno udobje oči.

Trdovratno olajšanje

Doživite praktičnost dolgotrajne uporabe z Gelone Natural Drops. Za razliko od nekaterih kapljic za oči, ki hitro izgubijo učinkovitost po odprtju, lahko te kapljice uporabljate do 6 mesecev po odprtju, zagotavljajo ekonomično in dolgotrajno rešitev za vaše potrebe nege oči. Za vedno se znebite neprijetnosti rednega obnavljanja kapljic za oči.

Kako uporabljati Gelone Natural Drops?

Kapljice lahko uporabite po potrebi, tudi na kontaktnih lečah.
Samo nanesite 1-2 kapljici na vsako oko.
Kapljice lahko uporabljate 6 mesecev po prvi uporabi.

Lastnosti - Kapljice za oči Gelone Natural Drops 10 ml BREZ KONZERVANSOV

Proizvajalec: Omisan
Volumen: 10 ml
Rok uporabe po odprtju: 6 mesecev
Konzervansi: Ne
Lahko se uporablja s kontaktnimi lečami: Da
Medicinski pripomoček: Da

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?