Crulle

Kapljice za oči OPTIVE 10 ml

12.69 €
79%
Zaloga

Optive so vlažilne kapljice za oči, priporočljive za uporabo v primeru razdraženih, pekočih in suhih oči.

Pošljemo četrtek 1.10.
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
12.69 €
Pametna
alternativa
TOP izbira

Gelone Drops 10 ml

Zaloga
    Gelone drops nudijo takojšnje olajšanje pri utrujenih in razdraženih očeh ter naredijo kontaktne leče mnogo bolj udobne.
Cena: 6.20 €
Pametna
alternativa

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?

Kapljice za oči OPTIVE

Nove kapljice za oči Optive se navezujejo na tradicionalno zelo priljubljene in razširjene umetne solze Refresh družbe ALLERGAN. Izdelek Optive 10 ml je novost na trgu z umetnimi solzami, ki prinaša novo tehnologijo za nudenje dolgotrajnega udobja pri uporabnikih s problemom suhega očesa (občutek pekočine, pritiska in suhosti očesa ter občutek, kot da bi imeli v očesu pesek). To je dandanes zelo razširjen družbeni problem, povzroča pa ga rušenje solznega filma, ki se tvori na površini očesa kot zaščitni vlažilni sloj. Problemi s suhostjo oči so najpogostejši pri pacientih, ki delajo z računalnikom, dlje časa gledajo televizijo, se velikokrat nahajajo v klimatiziranih prostorih, pogosto potujejo z avtomobilom ali letalom, živijo v okolju z veliko prahu, prašnih delcev ali cigaretnega dima … Nova tehnologija temelji na vlažnosti in t.i. osmoprotekciji, ki vlaži epitele roženice. Običajne solze le dopolnjujejo solzni film, Optive pa obenem obnavljajo tudi celice epitelov roženice, kar izrazito izboljšuje stanje površine očesa in povečuje vlažnost kontaktnih leč. Glavne učinkovite sestavine v novem Optive so karboksimetil celuloza 0,5% (patentirana molekula družbe ALLERGAN) in 0,9% gllicerin, ki vlaži površino očesa in tako povečuje vlažnost. Sestavini L-karnitin in eritritol pronicata do dehidracijskih celic v površini očesa, stimulirata njihov metabolizem in s tem obnavljata vlažnost.

Eden izmed najpomembnejših faktorjev pri izbiri umetnih solz je konzervirna sestavina, ki lahko sama po sebi povzroči izsuševanje očesa. Nove kapljice Optive (prav tako kot Refresh) vsebujejo patentiran zaščitni komplet PURITE, ki se takoj po izpostavitvi svetlobi (pri prvi kapljici) razgradi na naravne snovi solznega filma (vodo in natrijev klorid (sol)) in so tako povsem primerljive z izdelki brez konzervirnih sestavin.

Prednosti in razlike za uporabnike s suhim očesom:

  • – naj uporabljajo kapljice tudi, ko imajo kontaktne leče, vseh vrst, vstavljene v oko
  • – nova tehnologija vlažnosti + osmoprotekcije znižuje frekvenco kapljanja
  • – zaščitna sestavina PURITE ne draži očesa in se obnaša kot izdelek brez konzervirne sestavine

Kapljice OPTIVE dolgotrajno ohranjajo površino očesa zdravo in kar je najpomembnejše, nudijo takojšnje in dolgotrajno olajšanje simptomov suhega očesa!

Lastnosti
Proizvajalec: Allergan
Volumen: 10 ml
Rok uporabe po odprtju: 3 mesece
Rok trajanja: 6 mesecev ali več
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS