Kapljice za oči Proculin Tears Advance 10 ml

7.20 €
96% priporoča
Zaloga

Proculin Advance Tears so kapljice za oko z 0,4 % natrijevega hialuronata in vodnimi destilati. Proculin kapljice so sterilna raztopina brez konzervansov s fiziološkim pH. Vsebujejo natrijev hialuronat in vodne destilate ginka (Ginkgo biloba), borovnice, navadnega komarčka in gotu kole (Centella asiatica).

Pošljemo petek 1.3. izberite parametre
Prevzemno mesto 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
7.20 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 13.98 € za naročila nad 55.00 €

Kapljice za oči Proculin Tears Advance

Proculin Tears Advance so kapljice za oči, ki blažijo, osvežujejo in vlažijo suhe oči ter posledično zmanjšajo nelagodje, ki ga občutimo ob prej omenjenem pojavu suhih oči. Kapljice Proculin Tears Advance vsebujejo 0,4% natrijevega hialuronata, ki je naravna snov katero najdemo tudi v našem telesu, obenem pa vsebujejo vodne destilate ginka, borovnice, navadnega komarčka in pa gotu kole, kar tekočini zagotavlja fiziološko pH vrednost.

Natrijev hialuronat z vlažilnimi in zaščitnimi lastnostmi blaži občutek vzdraženih, suhih in pekočih oči, občutek tujka v očeh, ki je posledica okoljskih pojavov (veter, sonce, dim) ali učinka klimatskih naprav, dolgotrajne uporabe računalnika, očesnih operacij in uporabe kontaktnih leč.

Vodni destilat ginka (Ginko biloba) zmanjšuje utrujenost in pordelost oči in očesne sluznice. Skupaj z vodnim destilatom gotu kole (Centella asiatica) blaži občutek vzdraženih oči.

Vodni destilat borovnice lajša težave utrujenih oči in deluje kot zaščita pred dejavniki okolja.

Vodni izvleček navadnega komarčka lajša pekoč občutek, skupaj z vodnim destilatom borovnice pa na oči deluje obnovitveno.

Vodni destilati ginka (Ginkgo biloba), borovnice, navadnega komarčka in gotu kole (Centella asiatica) na oči delujejo pomirjujoče, osvežujoče in obnovitveno.

Navodila za uporabo

Kapljice za oko se uporabljajo za osvežitev, pomirjanje in vlaženje suhih oči v primerih draženja očesa oziroma očesne sluznice zaradi okoljskih pojavov (veter, sonce, dim, onesnaževanje) ali učinka klimatskih naprav, prekomerne utrujenosti oči, dolgotrajne uporabe računalnika, očesnih operacij ter pri sindromu suhega očesa in uporabi kontaktnih leč.

Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč. Uporabite jih lahko tudi večkrat na dan oziroma po potrebi.

Uporaba: odstranite varovalo izdelka ter odstranite pokrovček ter pričnite z uporabo. V vsako očesno zrklo kanite po 1-2 kapljici raztopine. Ko prenehate z uporabo izdelek čvrsto zaprite. Med samo uporabo kapljic se ne dotikajte površine očesa, saj lahko tako kontaminirate nanašalnik ali nemara celo poškodujete očesno zrklo.

Lastnosti - Kapljice za oči Proculin Tears Advance 10 ml

Proizvajalec: Alkaloid
Volumen: 10 ml
Rok uporabe po odprtju: 6 mesecev
Konzervansi: Ne
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Medicinski pripomoček: Da

Pametna
alternativa

Pred zamenjavo se posvetujete z okulistom, saj niso vse leče primerne za vsako oko.

Kapljice za oči Gelone Natural Drops 10 ml BREZ KONZERVANSOV

Zaloga
  • Primerno tudi za tiste z občutljivimi očmi
  • Brez konzervansov
  • Vsebuje natrijev hialuronat
  • Lahko se nanese tudi na vgrajene leče
Cena: 9.40 €

Poskrbite za svoje oči

Komentarji (1)

Imate kakšno vprašanje?
Salvi

Ali se lahko uporablja tudi medtem ko imam kontaktne leče?

Odgovori info@moje-lece.si

Pred uporabo kapljic je priporočljivo odstraniti kontaktne leče iz očesa.