Kapljice za oči Refresh 15 ml

Ni na voljo.

Nudijo hitro in učinkovito pomoč pri pomanjkanju naravnih solz.

Kapljice za oči Refresh

Kapljice za oči Refresh nudijo takojšnje olajšanje in dolgotrajen občutek udobja. Nadomeščajo solze in na očesu ustvarijo umeten zaščitni film. S tem ščitijo vaše oči pred škodljivimi zunanjimi vplivi kot so smog, vročina, veter, klimatizirani prostori, delo pred ekranom itd. Kapljice Refresh preprečujejo izsuševanje površine očesa in pomagajo odstranjevati prašne delce. Ne vsebujejo konzervirnih sestavin, njihova uporaba je torej zelo varna. Lahko se uporabljajo brez zdravniškega recepta. Sindrom suhega očesa je najpogostejša komplikacija, ki jo navajajo uporabniki kontaktnih leč. Ta komplikacija ima različne povode, skupni imenovalec vseh pa je prav pomanjkanje naravnih solz. Kapljice za oči Refresh nudijo hitro in učinkovito pomoč. Kapljice za oči Refresh se nanašajo po 1-2 kapljici. Količina tekočine: 15 ml. Čas uporabe po odprtju je 60 dni.

Lastnosti - Kapljice za oči Refresh 15 ml

Proizvajalec: Allergan
Volumen: 15 ml
Rok uporabe po odprtju: 2 meseca
Konzervansi: Da
Lahko se uporablja s kontaktnimi lečami: Da
Medicinski pripomoček: Da

Poskrbite za svoje oči

Komentarji (4)

Imate kakšno vprašanje?
Di

Imam hudo obliko blefaritisa, seveda pridruženo s suhimi očmi, posledično nenehna vnetja in brez neke rešitve. Brez kaplic za oči še oči zjutraj ne morem odpreti. Po drugi strani pa imam problem z večino kaplic, ne glede na ceno, sploh tistimi, ki naj bi nudili neko "dodatno" zaščito, vlaženje, ddodano vrednost. Te mi žal povzročajo še dodatna mikro vnetja. In z veseljem povem, da Refresh uvrščam med tiste kaplice, ki me ne iritirajo absolutno nič, stanje v očesih pa blažijo hitro in izredno dobro. In presenetljivo poceni so.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, hvala za povratne informacije. Veseli smo, da ste najdli ustrezne kapljice.

Benjamin Klejnošek

Pozdravljeni! Mene pa zanima, če te kapljice pomagajo tudi pri rdecih oceh. Lp

RENATA ABUNAR

Pozdravljeni, Zanima me kakšna je razlika med kapljicami - Refresh in - Refresh contacts. Hvala za odgovor. lp

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, V ponudbi imamo samo kapljice Refresh.

Florian

Ali je možno to uporabiti med tem, ko nosim leče za oči ? FreshLook ColorBlends - brez dioptrije (2 leči) take leče imam . Prosim za odgovor. LP Florian

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Kapljice se lahko uporabljajo hkrati z lečami.