Kolagen Hydrocollagen Novelius Medical, s sladilom (Stevia), 28x 6 g - Prehransko dopolnilo

62.89 €
95% priporoča
Brezplačna dostava
Zaloga

Novelius Medical hidrokolagen je najbolj priznan izdelek za spodbujanje tvorbe vseh tipov kolagena v telesu na slovenskem trgu. Vsebuje izbrane kolagenske peptide najvišjega kakovostnega razreda, ki jih proizvaja vodilni francoski laboratorij, za katere sta značilna optimizirana aminokislinska sestava in izjemna, kar 98% absorbcija v krvni obtok in iz tam v ciljna tkiva, kjer je prisoten kolagenski primanjkljaj (črevesje, mišice, kosti, sklepi, ožilje, koža, lasje, nohti, oči...). Izdelek je iz čistih in naravnih sestavin, brez sladkorja, dodanih umetnih sladil, umetnih arom ali MSG.

Pošljemo sreda 17.7. izberite parametre
Osebni prevzem - optike in paketomati 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
62.89 €
Brezplačna dostava
Brezplačno darilo v vrednosti do 11.89 € za naročila nad 55.00 €

Kaj je kolagen?

Kolagen je najpogostejša beljakovina v človeškem telesu (predstavlja kar 30% vseh beljakovin v telesu). Ne nahaja se le v koži, ampak je ključna beljakovina tudi v kosteh, sklepih, kitah in hrustancu, očesni roženici, žilah, mišicah, notranjih organih, laseh in nohtih. Po 25. letu starosti začne pri ženskah in moških raven kolagena upadati, saj ga telo samo ni več zmožno tvoriti v zadostni količini.

Kolagen in oči

Znano je, da je kolagen sestavni del zgradbe očesa.

Novelius Medical hidrokolagen je nastal kot plod dolgoletnih izkušenj in znanja dermatologov in nutricionistov, združenih s tehnologijo vodilnega francoskega laboratorija na področju kolagenskih peptidov.

Novelius Medical hidrokolagen vsebuje skrbno izbrane kolagenske peptide najvišjega razreda kakovosti, pridobljenih iz divjih rib. Obdelani so tako, da se v želodcu ne razgrajujejo dodatno, ampak se nedotaknjeni absorbirajo v krvni obtok in iz tam v ciljna tkiva, kjer je prisoten kolagenski primanjkljaj (črevesje, ožilje, mišice, sklepi, kosti, koža, lasje, nohti, očesna roženica...). Obogaten je z optimalnim razmerjem aminokislin, ki so ključni gradniki vseh tipov kolagena v telesu. Odlikuje ga kar 98% absorpcija.

Kolagenski peptidi v hidrokolagenu stimulirajo fibroblaste za tvorbo novega kolagena, elastina in hialuronske kisline.

Za Novelius Medical hidrokolagen je klinično dokazano, da izboljšuje hidriranost, gladkost in prožnost kože, izboljšuje čvrstost in gostoto las ter preprečuje nastajanje globokih gub.

Glicin, lizin, hidroksiprolin in hidroksilizin, ki so glavni gradniki kolagena v telesu, predstavljajo večinski delež vsebnosti aminokislin v hidrokolagenu, koncentracija le-teh pa je do 20-krat višja kot v drugih virih proteinov. Hidroksiprolin in hidroksilizin nista prisotna v prehrani, zato je vsebnost le-teh v hidrokolagenu zelo pomembna.

Novelius Medical hidrokolagen ne vsebuje sladkorja, umetnih sladil, emulgatorjev ali kakršnih koli drugih umetnih dodatkov. Ravno tako ne vsebuje vitaminov ali drugih snovi, ki bi lahko vplivali npr. na rast nohtov ali las, kar pomeni, da so vsi pozitivni učinki izključno posledica tvorbe novega kolagena v telesu.

Novelius Medical hidrokolagen:

- Kolagenski peptidi najvišjega kakovostnega razreda izmed vseh peptidov, ki jih proizvaja  vodilni francoski laboratorij

- Za peptide v hidrokolagenu je značilno, da se v želodcu minimalno razgradijo in se skoraj v celoti, kar 98%, absorbirajo v krvni obtok in iz tam v ciljna tkiva, kjer je prisoten kolagenski primanjkljaj (črevesje, mišice, kosti, sklepi, ožilje, koža, lasje, nohti, oči...)

- Visok delež tripeptidov s hidroksiprolinom in aminokislin, ki so ključni gradniki vseh tipov kolagena v telesu

- Klinično dokazano delovanje na lase in kožo

- Kolagenski peptidi v hidrokolagenu so pridobljeni iz divjih rib

- Iz naravnih in čistih sestavin, brez sladkorjev, brez umetnih sladil in barvil, brez glutena in laktoze in MSG

- Na voljo tudi v estetskih, ortopedskih in dermatoloških klinikah

- Izdelek ima trajnostno embalažo iz razgradljivega materiala, vrečke pa so folijske.

Sestavine : 

Kolagenski peptidi (iz rib), gre­nivka v prahu (koncentriran sok grenivke), naravne arome grenivke z ostalimi naravnimi aromami, barvilo: beta- karoten, sladilo: stevi­ol glikozidi iz stevie, koncentrat soka rdeče pese.

Navodila za uporabo :
Priporočeni dnevni odmerek: 1 do 2 vrečki na dan. Vsebino vrečke vmešajte v 200 ml vode ali tekočine po vaši izbiri in mešajte, da se popolnoma raztopi, saj se tako najhitreje absorbira v organizem. Izdelek uživajte najmanj 3 mesece.

Novelius Medical Hydrocollagen, s sladilom (naravno sladilo stevia)

100 g

(g)

Na 1 odmerek (6 g)

(g)

 

Energijska vrednost

KJ

KCAL

 

1525

359

 

91

22

MAŠČOBE

· OD TEGA NASIČENE MAŠČOBE

0

0

0

0

OGLJIKOVI HIDRATI

· OD TEGA SLADKORJI

14

1,5

0,9

0,1

PREHRANSKE VLAKNINE

0,6

0

BELJAKOVINE

75

4,5

SOL

5,25

0,3

Aktivna sestavina

Na 1 odmerek (6 g)

Na 2 odmerka (12 g)

Kolagenski peptidi

5

10

 

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Prehransko dopolnilo shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte v suhem prostoru in na temperaturi do 25°C.

Distribucija: Maja Lipovača s.p., Jadranska ulica 10, 1000 Ljubljana

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?