Ta sončna očala so na voljo tudi z dioptrijo. V košarici naložite svoj izvid in izdelamo vam sončna očala z vašo dioptrijo.

LeWish Brera C2

Polarizacijska Ženska

Velikost očal Kakšna je moja velikost?
143 mm
Ostale dimenzije
21 mm
145 mm
42 mm 47 mm
Zaloga
Datum pošiljanja: ponedeljek 22.7.
Zaloga v optiki Optika Moje-lece.si Komenda
Zaloga v optiki Optika Moje-lece.si Maribor
Brezplačna dostava
Brezplačno darilo v vrednosti do 11.89 € za naročila nad 55.00 €
Cena
169.90 €
Osebni prevzem - optike in paketomati 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €

Posebno darilo

Ob nakupu LeWish korekcijskih ali sončnih očal prejmete darilo LeWish dišeča sveča Champagne Whisper – vrtnica & ebenovina.

O znamki LeWish

Blagovna znamka LeWish ni bila ustvarjena za ženske, ki sledijo, ampak za tiste, ki vodijo. V svetu, kjer se moda hitro spreminja, je LeWish ustvarjen za tiste, ki so korak pred vsemi in trende ustvarjajo. Očala blagovne znamke LeWish so ustvarjena za ženske, ki se ne bojijo izraziti svojega edinstvenega modnega sloga brez zavor. LeWish očala so vaša pika na i do uresničitev vaših želja po prefinjenem modnem izrazu in izbranem življenjskem slogu. Blagovna znamka LeWish je bila ustvarjena za ikonične ženske, ki vedo, kaj hočejo, in si to tudi zaslužijo. LeWish ne išče kompromisov, temveč odpira poti.

Očala LeWish

Iščete očala, ki bodo poudarila vašo edinstvenost? Premierna kolekcija LeWish korekcijskih in sončnih očal ponuja najbolj zaželene oblike, barve in vzorce, s katerimi boste izrazili svojo ikoničnost. Očala LeWish so izdelana iz najkakovostnejših materialov, pri čemer je vsak detajl izpopolnjen s prefinjeno pozornostjo.Očala so ročno izdelali mojstri z dolgoletno tradicijo izdelave očal. LeWish dosega ekskluzivnost očal z majhnimi serijami modelov, s čimer zagotavlja individualnost in neponovljivost vašega modnega izraza.

Očala imajo pravokotno obliko, ki je odlična izbira za vse, ki imate okroglo, diamantno ali trikotno obliko obraza.