20% popust na
					tekočine Gelone in Laim-Care
-30% na sončna
					očala Carrera

Mesečne kontaktne leče

Predstavljamo vam mesečne kontaktne leče, ki so obenem tudi najbolj iskane na slovenskem trgu. Kot pove že njihovo ime lahko vsak par teh leč uporabljate največ en mesec (30 dni). Mesečne kontaktne leče je potrebno takoj po odstranitvi iz očesa očistiti z raztopino za leče in jih shraniti v antibakterijsko posodico, napolnjeno s svežo tekočino za leče.

Široka ponudba mesečnih kontaktnih leč

V spletni trgovini moje-lece.si lahko najdete originalne mesečne kontaktne leče vseh vodilnih in svetovno priznanih proizvajalcev, kot so CooperVision, TopVue, Carl Zeiss, Bausch and Lomb, Alcon, Clearlab, Safe-Gel in Menicon. Izbirate lahko med sferičnimi, toričnimi in multifokalnimi mesečnimi lečami.

Najbolj vroč izdelek na trgu

TopVue Air mesečne leče so ene izmed najboljših naprednih silikon hidrogelnih kontaktnih leč. Zahvaljujoč odlični hidraciji in veliki prepustnosti kisika se od konkurence razlikujejo po neizmernem udobju med nošenjem, prav tako pa veljajo za ene izmed najbolj mehkih kontaktnih leč na tržišču. Če želite občutiti maksimalno udobje in tekom dneva pozabiti, da imate kontaktne leče v očeh, potem so leče TopVue Air prava izbira za vas.
Zaloga
17.90 €
Zaloga
3.99 €
Zaloga
13.50 €
9.50 €
Zaloga
19.49 €
Zaloga
10.99 €
Zaloga
16.99 €
Zaloga
11.00 €
Zaloga
19.99 €
Zaloga
21.89 €
Zaloga
29.90 €
Zaloga
11.99 €
Zaloga
15.00 €
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS
Top