Miru 1 Day (30 leč)

17.84 €
Zaloga

Miru 1day so dnevne kontaktne leče z edinstveno zasnovo.

Pošljemo ponedeljek 19.4. ponedeljek 19.4. izberite parametre
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
17.84 €

Kontaktne leče Miru 1day

Miru 1day kontaktne leče so dnevne leče Japonskega proizvajalca Menicon. Njihovo ime Miru v prevodu besede pomeni »videti«. Miru dnevne kontaktne leče so izjemno tanke, kar se kaže v njihovem udobnem nošenju od jutra, ko si leče nadenemo ter vse do večera. Miru 1day leče so zasnovane z namenom preprečevanja kontaminacije s škodljivimi mikroorganizmi in drugimi snovmi, ki lahko povzročijo nejasen vid in okužbo očesa.

Zgradba Miru dnevnih leč

Miru 1day leče so narejene iz poly (HEMA-GMA) materiala, polimera s številnimi prostimi radikali, ki privlačijo in vežejo vodne molekule za maksimalno navlaženost in ohranjanje hidracije.

Izjemno tanki robovi leče minimizirajo trenje med lečo in veko med mežikanjem ter ohranjajo leče dalj časa udobne in navlažene. Napreden material leče pomaga pri preprečevanju nalaganja proteinov in ostalih depozitov na površino leče, kar je izjemno pomembno za jasen in zdrav vid.

Lastnosti
Proizvajalec: Menicon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 19 Dk/t
Vsebina vode: 57%
Dioptrija: od -10.00 do +4.00
Material leče 2: Hioxifilcon A
Ime izdelka: Miru 1 Day
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Pametna
alternativa
TOP izbira

TopVue Elite+ (30 leč)

Zaloga
    Kupite visoko kvalitetne dnevne leče TopVue Elite+. Hidrogelne leče najnovejše generacije za udobje, svežino, oster in jasen vid.
Cena: 15.99 €
Pametna
alternativa

Komentarji (2)

Imate kakšno vprašanje?

Komentarji

Ingrid

Absolutno najboljše leče! EDINE leče, ki jih nosim cel, dan, ki me ne režejo, saj imam zelo občutljive oči. Edine, s katerimi lahko zaspiš ne da bi se ti ko se zbudiš zameglil vid. Leče se NE premikajo, nikoli ne plavajo, ne dražijo oči. Ker so tako kvalitetne dejansko pogosto pozabim, da jih nosim! Pa po 9 ur in več na dan gledam v papirje in računalnik. Po 20tih letih nošenja različnih leč so te ABSOLUTNO neprekosljive.

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljena, hvala za povratne informacije. Veseli nas, da ste našli leče, ki vam popolnoma ustrezajo.

Komentarji

Ilonka

V specifikaciji nisem zasledila podatka o prepustnosti kisika.Kako je s tem v primerjavi z mesečnimi lečami Miru in katere bolj priporočate?

Odgovori

info@moje-lece.si

Na žalost leč ne smemo priporočati, saj nekateremu ustrezajo ene leče. Nekomu drugemu pa čisto druge. Večjo prepustnost kisika imajo dnevne Miru leče. Vendar se o izboru leč posvetujte z vašim okulistom.