0 €

V košarici ni izdelkov

Pokaži košarico

MyDay daily disposable (90 leč)

53.00 €
100% priporoča
Brezplačna dostava
Zaloga

Najnovejše enodnevne kontaktne leče od proizvajalca CooperVision

Pošljemo torek 18.1. Stock day info: Today 18. januar Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 18. januar izberite parametre
Brezplačna dostava
53.00 €
Brezplačna dostava
Brezplačno darilo v vrednosti 2.99 € za naročila nad 55.00 €

Kontaktne leče MyDay daily disposable

Dnevne kontaktne leče proizvajalca CooperVision MyDay daily disposable nudijo vašemu očesu, vse kar si želi – lečo, ki »diha«, z visoko prepustnostjo kisika in udobjem, ko sploh ne boste vedeli, da imate lečo v očesu.

MyDay daily disposable dnevne kontaktne leče so odlične pri aktivnih uporabnikih, uporabnikih z natrpanim urnikom, kateri pričakujejo udobje tudi ob koncu dneva.

Ko nosite kontaktne leče je zadnja stvar, ki jo želite njihova neudobnost. Želite in stremite k kontaktnim lečam katere bi bile tako udobne, da bi pozabili, da jih sploh nosite? Prav to vam omogočajo dnevne leče MyDay daily disposable.

Smart Silicone™ tehnologija

Njihova sestava je rezultat večletnih raziskovanj – iskanja prave kombinacije materiala, ki zagotavlja odlično prepustnost kisika ter tako očesu pomaga, da ostane belo in zdravo.

Enostavnost uporabe

Če imate pri lečah, ki jih sedaj nosite težave pri vstavljanju in izstavljanju so MyDay dnevne leče prave za vas. MyDay daily disposable kontaktne leče zagotavljajo pravo ravnovesje, ki ga potrebujete pri rokovanju:

  • Togost – leča, ki se odlično drži blazinice vašega prsta, ne da bi zdrsnila ali izgubila pravo obliko.
  • Vsebnost vode – Brez zadostne vsebnosti vode se vaše oči ne bodo počutile udobno, vendar lahko preveč vode vpliva na pravo togost leče, zato je prava kombinacija vode in togosti odločilna za enostavnost uporabe.

Kombinacija prave vsebnosti vode, togosti in Smart Silicone™ tehnologije nudi uporabniku dnevnih kontaktnih leč MyDay daily disposable enostavno uporabo pri vstavljanju in izstavljanju leč iz očesa, izjemno udobje, odlično prepustnost kisika in hidratacijo.

Lastnosti

Proizvajalec: CooperVision
BC: 8.40
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 90 leč
Čas nošenja: 1 dan
Prepustnost kisika: 100 Dk/t
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Vsebina vode: 54%
Dioptrija: od -10.00 do +6.00
Ime izdelka: MyDay daily disposable
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
Material leče: Stenfilcon A
UV filter: Da

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?
Master Card VISA VISA Electron PayPal Valu Pošta Slovenije GLS
Top