MyDay daily disposable toric (30 leč)

27.99 €
100% priporoča
Zaloga

Dnevne silikon hidrogelne kontaktne leče z vgrajenim UV filtrom, ki so primerne za vse uporabnike z astigmatizmom. Leče imajo izjemo udoben material z visoko prepustnostjo kisika, kar vašim očem omogoča neprestan dostop do zraka.

Pošljemo ponedeljek 4.12. izberite parametre
Prevzemno mesto 0.00 € - 0.70 € *
Express One od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
27.99 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 4.99 € za naročila nad 55.00 €

MyDay dnevne torične kontaktne leče

MyDay Daily Disposable Toric so dnevne torične leče proizvajalca Coopervision. Izdelane so iz silikon hidrogela, hkrati pa s pomočjo Smart Silicone tehnologije skrbijo za optimalno razmerje med udobjem in zračnostjo samih leč. Zahvaljujoč tej tehnologiji je proizvajalcu CooperVision uspelo izdelati leče, ki našim očem omogočajo optimalno vlažnost in pa neprestan dostop do zraka, kar se kaže v izjemnem udobju med samim nošenjem v primerjavi z ostalimi silikon hidrogelnimi dnevnimi kontaktnimi lečami. p>

Izjemne lastnosti

Leča se zahvaljujoč svoji obliki odlično prilagaja očesu in tako preprečuje nepotrebno premikanje leče med samim nošenjem, kar je pri toričnim lečah izjemnega pomena. To posebno obliko so pri proizvajalcu dosegli z uporabo Optimized Toric Lens Geometry tehnologije, ki še dodatno zagotavlja super uporabniško izkušnjo in pa jasen vid v celotnem vidnem polju.

UV zaščita

MyDay Daily Disposable torične leče imajo tudi vgrajen UV filter, ki vpija kar 85% vseh škodljivih UVA žarkov in neverjetnih 96% škodljivih UVB žarkov. Zaradi tega so idealna izbira za vse tiste, ki veliko časa preživite na prostem. Opomba: kontaktne leče niso ustrezna menjava za kvalitetna sončna očala, saj leče za razliko od očal ne prekrivajo celotno oko.

Lastnosti - MyDay daily disposable toric (30 leč)

Proizvajalec: CooperVision
DIA: 14.50
BC: 8.60
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Vsebina vode: 54%
Prepustnost kisika: 80 Dk/t
Cilinder: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -10.00 do +8.00
Ime izdelka: MyDay daily disposable toric
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
Material leče: Stenfilcon A
UV filter: Da
Medicinski pripomoček: Da

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?