Crulle

NOVO! Progresivna očala že za 64.90€.

V Sloveniji smo se v zadnjih desetletjih navadili na to, da za progresivna očala odštejemo več sto evrov, ampak ali je res potrebno plačevati tako visoke zneske?

V spletni trgovini Moje-lece.si smo dokazali, da ponudniki očal niso primorani v postavljanje tako visokih cen in da večina konkurenčnih trgovin teži k čim večjemu profitu na račun svojih strank.

Nova era progresivnih očal

V spletni trgovini moje-lece.si imamo en cilj in sicer želimo vsem ljudem, ne glede na njihovo finančno stanje, omogočiti nakup kvalitetnih očal po dostopnih cenah in jim na ta način pomagati izboljšati kvaliteto življenja. V ponudbi najdete več kot 1400 različnih okvirjev vseh svetovno priznanih znamk, cene pa so kar 5× nižje kot v konkurenčnih trgovinah.

Progresivna očala

Po čemu se progresivna očala razlikujejo od klasičnih korekcijskih očal?

Progresivne očalne leče so namenjene ljudem, ki imajo dioptrijo tako na daleč, kot na blizu in so razdeljene v tri cone: zgornjo (za vid na daleč), spodnjo (za branje in gledanje bližnjih predmetov) ter srednjo (za oster vid na srednje razdalje, kot npr. gledanje televizije, uporaba računalnika, itd …). Na ta način si lahko zagotovite jasen in oster vid na vse razdalje.

Izbirate lahko med 4 različnimi tipi očalnih leč:

  • Classic (so osnovne leče, ki imajo najožje vidno polje in so najbolj primerne za majhne dioptrije)
  • Advanced (naprednejše leče s širšim vidnim poljem)
  • Premium (leče, ki so primernejše za zahtevnejše uporabnike, saj vsebujejo tehnologijo, ki poveča vidno udobje s krajšim obdobjem prilagajanja)
  • Deluxe+ (največje vidno polje od vseh naštetih. Primerne za najbolj zahtevne uporabnike, saj nudijo maksimalno vidno udobje)

Pomembno pa je poudariti tudi to, da ob nakupu katerega koli tipa očalnih leč dobite vključenih 5 nanosov (antirefleks, hidrofobni sloj, UV filter, super clean in trdi sloj za zaščito proti praskam), ki jih morate pri konkurenčnih ponudnikih doplačati (vsakega posebej).

Izberite, preizkusite in naročite!

Postopek izbire in naročila očal je zelo preprost. Potem, ko si izberete želeni okvir, ga lahko pomerite s pomočjo virtualnega ogledala, ki vam s pomočjo spletne kamere omogoči, da očala virtualno pomerite in tako ocenite, kako vam pašejo na vaš obraz. Ko je okvir izbran sledi vnos parametrov. V kolikor imate težave z branjem parametrov iz izvida, lahko kontaktirate našo službo za pomoč strankam na telefonski številki 01 7774 197, e-mail naslovu info@mojelece.si ali pa kar preko sporočila na naši Facebook strani.

Ko so vsi parametri vpisani, izdelek preprosto dodate v košarico in zaključite nakup. Vaša nova, kakovostna in cenovno super ugodna očala bodo pri vas v roku 2–4 delovnih dni.

Živimo v svetu populizma, v svetu, v katerem si potrošniki med seboj vse pogosteje delijo povratne informacije o izdelkih in storitvah. Zato je zaupanje potrošnikov še toliko bolj pomembno. V naši spletni trgovini se trudimo biti idealen primer dobre prakse in trgovine, ki potrebe svojih kupcev postavlja na prvo mesto.

Celotno ponudbo progresivnih očal si lahko ogledate tukaj.

Odgovori # - Preklic
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS
Top