Ocuvite Complete (60 kapsul + 30 brezplačno)

23.99 €
98% priporoča
Zaloga
Pošljemo 1 kos: torek 26.9. izberite parametre
Prevzemno mesto Brezplačno *
Express One od 2.99 € *
Slovenska pošta od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
23.99 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 4.99 € za naročila nad 55.00 €

Ocuvite Complete

Bausch in Lomb predstavlja edinstveno prehransko dopolnilo Ocuvite Complete , ki vsebuje uravnoteženo količino hranil in vitaminov, najpomembnejših za zdravje in delovanje oči, v mehkih, gel kapsulah. Odrasli lahko zaužijejo 1-2 kapsuli na dan in jih zaužijejo ob obroku. Kapsule Ocuvite Complete niso primerne za ​​nosečnice ali ženske, ki dojijo.

Najpomembnejša hranila za vaše oči

Kapsule Ocuvite Complete vsebujejo hranila iz treh različnih kategorij: cink in antioksidante, karotenoide (lutein in zeaksantin) ter omega-3 maščobne kisline. Znanstveno je dokazano, da vsa ta hranila pozitivno vplivajo na zdravje oči in vid.

Človeško telo samo po sebi ne proizvaja omega-3 maščobnih kislin, zato je pomembno, da svojo dnevno vrednost dobimo s hrano ali s pomočjo dodatkov. Omega-3 maščobne kisline najdemo v ribah in listnati zeleni zelenjavi, povečano zauživanje tega hranila pa vas lahko pomaga zaščititi pred pojavom makularne degeneracije in izboljša oz. odpravi sindrom suhega očesa.

Poleg ostalih koristnih dejstev, ki jih imata lutein in zeaksantin, te dve sestavini pomagata tudi pri filtriranju škodljive modre svetlobe in s tem omejujeta morebitne poškodbe mrežnice, kar lahko na koncu povzroči tudi izgubo vida. Antioksidanti in cink na drugi strani pa zmanjšujejo tveganje za nastanek sive mrene, hkrati pa pomagajo zaščititi vaš imunski sistem.

Lastnosti - Ocuvite Complete (60 kapsul + 30 brezplačno)

Proizvajalec: Bausch and Lomb

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?