Originalni izdelki

Ste se kdaj spraševali če so naši izdelki originalni? Bodite brez skrbi! Vsi izdelki v spletni trgovini Moje-lece.si so 100% original.

Kontaktne leče spadajo v kategorijo medicinskih pripomočkov, zato je prodaja le teh podvržena strožjemu nadzoru, kot to velja za običajne izdelke. Leče, tekočine za leče in sončna očala kupujemo od preverjenih in priznanih dobaviteljev in proizvajalcev.

100% originalni izdelki 100% originalni izdelki 100% originalni izdelki

VAREN NAKUP – HITRA DOSTAVA

Spletna trgovina Moje-lece.si je največja spletna trgovina s kontaktnimi lečami v Sloveniji. Trudimo se, da našim strankam zagotavljamo najkvalitetnejšo storitev na trgu. Želimo, da stranke dobijo izdelke po najnižjih cenah v najkrajšem možnem času. Velika večina kontaktnih leč, tekočin in sončnih očal je na zalogi v našem centralnem skladišču v Sloveniji, kar pomeni da več kot 90% naročil odpošljemo še isti dan!

Spletna stran www.moje-lece.si je zavarovana s certifikatom svetovno priznanega izdajatelja GeoTrust, s katerim obiskovalcem sporočamo verodostojnost in varnost našega spletnega mesta.

NIZKE CENE

Spletna trgovina Moje-lece.si je specializirana za nakup in prodajo kontaktnih leč, tekočin za leče, sončnih očal in korekcijskih okvirjev. Ker se naš prodajni model razlikuje od modela optikov, ki poslujejo v fizičnih poslovalnicah in ker imajo veliko manjše količine na zalogi je posledično tudi njihova nabavna vrednost višja.

Kljub temu, da so cene v primerjavi z ostalimi prodajalci na slovenskem trgu nizke našim zvestim strankam ponujamo še dodatne popuste in akcijske priložnosti ter tako poskrbimo, da je vaš prihranek še večji.

Komentarji

Dodaj komentar

 • Andreja Janžič 30.11.2018

  Lep dan,pri vas že kar nekaj časa kupujem leče in sem zelo zadovoljna.Zanima ne,če imate leče z EAN kodo 829196660047... hvala in lep pozdrav, Andreja

  • info@moje-lece.si 30.11.2018

   Pozdravljena, kontaktnih leč z navedeno EAN kodo nimamo v prodaji (Biofinity (1 leča); D: –1.25). Če želite lahko na naši spletni strani izbirate med pakiranjem po 3 leče in 6 leč. Leče lahko najdete na tej povezavi https://www.moje-lece.si/…rvision.html Lep pozdrav, Ekipa Moje-lece.si

 • Sara Perne 17.04.2018

  Odlična izkušnja s to spletno trgovino. Odkar nosim leče sem pri optiku v Kopru plačevala za iste leče še enkrat več, kot tukaj! Prijateljica je na moje-lece kupila tudi sončna očala Gucci :) prav tako za več kot še za enkrat ceneje. Trgovina vredna zaupanja! Le tako naprej. Lp, Sara

  • info@moje-lece.si 17.04.2018

   Hvala Sara. Smo veseli, da sta s prijateljico zadovoljni! Lep pozdrav, Ekipa Moje-lece.si