Proclear 1 Day multifocal (30 leč)

22.99 €
94% priporoča
Zaloga

Enodnevne kontaktne leče - Proclear 1 Day multifocal

Pošljemo petek 19.7. izberite parametre
Izberi parametre za drugo oko
Osebni prevzem - optike in paketomati 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
22.99 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 11.89 € za naročila nad 55.00 €

Enodnevne kontaktne leče - Proclear 1 Day multifocal

Proclear 1 Day Multifocal kontaktne leče so idealne za vse osebe s presbiopijo (starostna daljnovidnost), ki želijo izkusiti občutek svobode nošenja enodnevnih leč. Vrhunski proizvajalec kontaktnih leč CooperVision je družini kontaktnih leč Proclear dodal Proclear 1 Day Multifocal in tako osebam, ki trpijo za presbiopijo zagotovil občutek svobode ob izkušnji nošenja enodnevnih leč.

V zgodnjih 40-ih lahko pride do izgube vida na blizu, kar je problematično in lahko predstavlja nenehno izmenično uporabo dveh parov očal ali prenašanje omejitev varifokalnih očal. Proclear 1 Day Multifocal obljubljajo enostavno uporabo, odličen vid na blizu, daljavo in vse vmesne razdalje s širokim razponom vrednosti dioptrij.

Izdelava kontaktnih leč s pomočjo t.i. PC Tehnologije poskrbi za izredno udobje in vlažnost, ki traja do 12 ur nošenja ter preprečevanje izsuševanja oči. Ta patentirana tehnologija izrablja molekule, ki so biokompatibilne s človeškim telesom. Proclear 1 Day Multifocal privlačijo in dlje časa zadržujejo vodo na površini leče (so hidrofilne), kar omogoča vlažnost in celodnevno udobje nošenja, na ta način pa je zmanjšano površinsko izhlapevanje. Vas vezanost na očala ali pogosto menjavanje očal (ena za blizu, druga za daljavo) utruja ali pa enostavno želite izkusiti občutek svobode nošenja kontaktnih leč in imeti brezhiben vid tako na blizu, daleč kot tudi vmes? Potem so Proclear 1 Day Multifocal kontaktne leče prave leče za vas.

Lastnosti - Proclear 1 Day multifocal (30 leč)

Proizvajalec: CooperVision
Ime izdelka: Proclear 1 Day Multifocal
BC: 8.70
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 37 Dk/t
Vsebina vode: 60%
Dioptrija: od -10.00 do +6.00
Adicija: HI (MAX ADD +2.50)
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Material leče: Omafilcon A
Medicinski pripomoček: Da

Pametna
alternativa

Pred zamenjavo se posvetujete z okulistom, saj niso vse leče primerne za vsako oko.

Gelone 1-day Multifocal (30 leč)

Zaloga
  • Brezhibna korekcija na vseh razdaljah
  • Celodnevna hidracija
  • Gladki robovi ne dražijo vek
  • UV filter
Cena: 30.99 €

Komentarji (5)

Imate kakšno vprašanje?
Alenka Pipan

Ali lahko odgovorite kaj pomeni adicija MF? Jaz potrebujem high.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, pri teh lečah se adicija samodejno prilagaja. Vseeno pa se je za uporabo teh leč potrebno posvetovati z okulistom oz. oftalmologom, saj niso primerne za vsako oko.

Alenka Pipan

Zakaj mi pri narocilu ne pusti izbrati adicije? Ali je visoka ali sredna? Hvala in LP, Alenka

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, pri teh lečah se adicija samodejno prilagaja. Vseeno pa se je za uporabo teh leč potrebno posvetovati z okulistom oz. oftalmologom, saj niso primerne za vsako oko.

Damijana

Uporabljam mesečne leče Topvue air multifocal, kjer pri naročilu vpišem adicijo, pri Proclear pa ni potrebno. Ali je adicija avtomatsko vključena in kolikšna je?

Odgovori info@moje-lece.si

Za izbiro leč upoštevajte nasvet okulista ali oftalmologa. Leče Proclear 1 Day multifocal niso primerne za vsako oko.

Majda Gomboc

Pozdrav. Danes je zadnji dan za vnovčenje kode top20. Kodo sem potrdila vnesla vendar mo jo ne obračunajo. Bi mi jo lahko preverili. V košarici imam vse kar bi rada kupila in plačala bi z položnico. Mi lahko to uredite in date v potrdilo. Lp Majda

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, naročila nismo prejeli. Preverili smo in koda je delovala, ker so tudi druge stranke naročale brez problemov. Veljala pa je seveda za leče TopVue in ne za CooperVision. Lep pozdrav

INGRID-KATARINA MAČEK

Spoštovani! Zanima me, kaj pomeni adicija MF? Jaz imam kontaktne leče z dioptrijo -5,00, na blizu pa uporabim očala +2,00 ( skupaj z lečami ). Kakšne leče mi priporočate, da mi ne bi bilo potrebno uporabljati očal? Lp

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Pojdite do vašega okulista in se z njim posvetujte o uporabi Multifokalnih leč, ker gre za preračunavanje dveh dioptrij v eno.