Crulle
Brezplačna dostava
					nad 20€
-30% na sončna
					očala Tommy Hilfiger

Proclear 1 Day multifocal (30 leč)

19.29 €
90%
Zaloga

Enodnevne kontaktne leče – Proclear 1 Day multifocal

Product detail: Show parameters
Primarni atributi

torek 10.12.

čistilo
blank
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
19.29 €

Enodnevne kontaktne leče – Proclear 1 Day multifocal

Proclear 1 Day Multifocal kontaktne leče so idealne za vse osebe s presbiopijo (starostna daljnovidnost), ki želijo izkusiti občutek svobode nošenja enodnevnih leč. Vrhunski proizvajalec kontaktnih leč CooperVision je družini kontaktnih leč Proclear dodal Proclear 1 Day Multifocal in tako osebam, ki trpijo za presbiopijo zagotovil občutek svobode ob izkušnji nošenja enodnevnih leč.

V zgodnjih 40-ih lahko pride do izgube vida na blizu, kar je problematično in lahko predstavlja nenehno izmenično uporabo dveh parov očal ali prenašanje omejitev varifokalnih očal. Proclear 1 Day Multifocal obljubljajo enostavno uporabo, odličen vid na blizu, daljavo in vse vmesne razdalje s širokim razponom vrednosti dioptrij.

Izdelava kontaktnih leč s pomočjo t.i. PC Tehnologije poskrbi za izredno udobje in vlažnost, ki traja do 12 ur nošenja ter preprečevanje izsuševanja oči. Ta patentirana tehnologija izrablja molekule, ki so biokompatibilne s človeškim telesom. Proclear 1 Day Multifocal privlačijo in dlje časa zadržujejo vodo na površini leče (so hidrofilne), kar omogoča vlažnost in celodnevno udobje nošenja, na ta način pa je zmanjšano površinsko izhlapevanje. Vas vezanost na očala ali pogosto menjavanje očal (ena za blizu, druga za daljavo) utruja ali pa enostavno želite izkusiti občutek svobode nošenja kontaktnih leč in imeti brezhiben vid tako na blizu, daleč kot tudi vmes? Potem so Proclear 1 Day Multifocal kontaktne leče prave leče za vas.

Lastnosti

Proizvajalec: CooperVision
BC: 8.70
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 30 leč
Čas nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 37 Dk/t
Vsebina vode: 60%
Dioptrija: od -10.00 do +6.00
Adicija: HI (MAX ADD +2.50)
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Material leče 2: Omafilcon A

Komentarji (1)

Imate kakšno vprašanje?

Komentarji

INGRID-KATARINA MAČEK

Spoštovani! Zanima me, kaj pomeni adicija MF? Jaz imam kontaktne leče z dioptrijo -5,00, na blizu pa uporabim očala +2,00 ( skupaj z lečami ). Kakšne leče mi priporočate, da mi ne bi bilo potrebno uporabljati očal? Lp

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Pojdite do vašega okulista in se z njim posvetujte o uporabi Multifokalnih leč, ker gre za preračunavanje dveh dioptrij v eno.

Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS
Top