Crulle

Pršilo za vlaženje oči Blink Refreshing 10 ml

9.99 €
77%
Zaloga
Pošljemo petek 25.9.
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
9.99 €
Pametna
alternativa
TOP izbira

Gelone Drops 10 ml

Zaloga
    Gelone drops nudijo takojšnje olajšanje pri utrujenih in razdraženih očeh ter naredijo kontaktne leče mnogo bolj udobne.
Cena: 6.20 €
Pametna
alternativa

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?

Pršilo za vlaženje oči Blink Refreshing 10 ml

Blink Refreshing 10 ml je pršilo za vlaženje oči in je odlična alternativa kapljicam. Pršilo odlično pomaga pri utrujenih očeh, jih navlaži in osveži. Pršilo je izjemno priročno, enostavno ga lahko nosite v torbici ali nahrbtniku in ga uporabite kjerkoli in kadarkoli. Idealna rešitev za vaše oči na potovanjih in pri delu.

Kako uporabljati pršilo Blink Refreshing

Primite pršilo, tako da ne prekrijete odprtino pršilke in ga držite približno 10 cm stran od oči. Glejte naravnost in s pritiskom na gumb razpršite Blink Refreshing na oko. Pršilo lahko nanesete tudi na zaprte veke, a bo učinek nekoliko manjši.

Biokompatibilno pršilo za oči

Pršilo za oči Blink Refreshing ima biokompatibilne lastnosti: pH 7.2 (skoraj enak pH naravnim solzam), dodan natrijev hialuronat in odsotnost parfumov.

Natrijev hialuronat je naravno prisoten v človeškem telesu, med drugim tudi v očesu. Znan je po svoji sposobnosti regeneracije in vlaženja. Pršilo Blink Refreshing hitro navlaži in osveži vaše oči in poveča udobje kontaktnih leč.

Blink Refreshing lahko razpršite direktno na kontaktne leče. Porabite v 90 dneh po prvi uporabi.

Lastnosti
Proizvajalec: Amo
Volumen: 10 ml
Rok uporabe po odprtju: 3 mesece
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS