PureVision 2 (6 leč)

21.99 €
96% priporoča
Zaloga

PureVision 2 so nove mehke mesečne kontaktne leče.

Pošljemo četrtek 22.2. izberite parametre
Izberi popolno kombinacijo 9.80 € 8.80 €
Prevzemno mesto 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
21.99 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 13.98 € za naročila nad 55.00 €

Paketi ugodnosti

Kontaktne leče PureVision 2

PureVision 2 so mehke mesečne kontaktne leče, ki uporabnikom nudijo celodnevno udobje. Te kontaktne leče imajo zelo dobro optično zasnovo, ki ustvarjajo svež in oster vid, predvsem ponoči ter v slabih svetlobnih pogojih.
Posebna površinska obdelava zagotavlja nenehno vlaženje in odpornost proti nastajanju odpadnih snovi v očesu ter preprečuje nalaganje beljakovinskih oblog na površini leč. Vse to pa ponuja izjemno udobje pri nošenju teh leč. Purevision 2 kontaktne leče so izdelane iz novejše generacije hidrogel silikona.

PureVision 2 so ene izmed najtanjših kontaktnih leč doslej. Tanka kontaktna leča zagotavlja izjemno udobje ves dan.

Če nosite leče s cilindrom izberite PureVision 2 for Astigmatism.

Uporabniki, ki nosite multifokalne kontaktne leče izberite PureVision 2 for Presbyopia.

Navodila za uporabnike kontaktnih leč PureVision 2.

purevision 2 rob

Lastnosti - PureVision 2 (6 leč)

Proizvajalec: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.00
Velikost pakiranja: 6 leč
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Prepustnost kisika: 130 Dk/t
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 36%
Material leče: Balafilcon A
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
UV filter: Ne
Ime izdelka: PureVision 2
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Da
Medicinski pripomoček: Da

Pametna
alternativa

Pred zamenjavo se posvetujete z okulistom, saj niso vse leče primerne za vsako oko.

TopVue Air (6 leč)

Zaloga
  • Visoka prepustnost kisika
  • Visoka vsebnost vode
  • Premaz z natrijevim hialuronatom
Cena: 18.49 €

Komentarji (28)

Imate kakšno vprašanje?
Tina

Točno te leče nosim že kar nekaj časa, saj so okej za moje oči in kar mi je bilo najbolj pomembno je to, da lahko spim z njimi. Nakup bi priporočala vsakemu! In vsekakor jih ne menjam za nobene druge :)

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, hvala za povratne informacije.

Družina Pavšič

Spoštovani, pred kratkim sem bila na pregledu in so mi izdali kartico z podatki R in L ,isti podatki DD 75 SPH -2,50 CYL +0,50 AXIS 180 zdej imam pa problem, ker nosim leče in ne vem kaj naročiti, kajti očala nosim lahko samo , ko sem frej, drugače pa zaradi službe nosim leče lp irena

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, podatki za očala in leče se razlikujejo. Z okulistom preverite kakšni so vaši podatki za kontaktne leče. Najverjetneje vam bodo priporočili -2,00 ali -2,25 dioptrijo, ker imate nizek astigmatizem. Lep pozdrav

MARIJA DRČAR

Pozdravljeni, pri vas že nekaj časa naročam leče samo z dioptrijo. Na pregledu pa so mi sedaj spremenili pri enem očesu dioptrijo in dodali še CYL-0,75 in OS10°! Bilo je rečeno da to pri naročanju leč izberem poleg dioptrije ampak nikjer ni te možnosti. Ali se dobi leče tudi s temi parametri poleg dioptrije? Hvala za odgovor in lep dan, Marija

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, naročiti morate torične leče. Lahko jih naročite: tukaj
slqavuja

Pozdravljeni, jaz pa bi naročila tele leče, ampak "For Presbyopia", ali je možno? lp

Odgovori info@moje-lece.si
Seveda lahko. Imamo pakiranje po 3 leče PureVision 2 for Presbyopia (3 leče) ali pa po 6 leč PureVision 2 for Presbyopia (6 leč)
Ana

Pozdravljeni. Zanima me, če se leče hitreje izrabijo, če se redno dajejo v in iz očesa? Hvala in lp

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, to ne vpliva na izrabo leč. Leče lahko uporabljate do 30 dni.

Renate Toplak

Leče nosim že več kot 20 let in zadnja leta Pure Vision 2, mehke, kot da jih nimam v očesu. Z njimi brez problema prenočim, oči ne izsušijo in moja dioptrija ni zanemarljiva (obe očesi -7,5). Odlične so in jih ne menjam za druge.

Odgovori info@moje-lece.si

Hvala za povratne informacije.

Jana Pogačar

Tudi jaz sem jih zamenjala za marsikatere leče in jih ne menjam več. SUPER SO

Odgovori info@moje-lece.si

Hvala za povratne informacije.

Alenka

Pozdravljeni, Te lečke so super dobre. Vsa leta sem imela Air Optix od Alcon prej Ciba,ker nimajo višje dioptrije od -10,sem menjala na PureVision HD 2. Sploh ne vem,da jih nosim. Nosim pa lečke že 40 let...

Odgovori info@moje-lece.si

Hvala za povratne informacije.

Simon Tusek

Sprobal veliko različnih leč, različnih proizvajalcev, vedno mesečne leče. Nobene se ne morejo kosati s PureVision 2. Zanima me ali so na voljo tudi v obliki dnevnih leč in če ne, katere bi priporočali?

Odgovori info@moje-lece.si

Hvala za povratne informacije. Niso vse leče primerne za vsako oko. Za izbiro drugih leč se posvetujte s svojim okulistom ali oftalmologom.

Anonymous

Pozdravljeni ! Zanima me, ali so kontaktne leče Pure Vision 2 prav tako kot Pure Vision, s privolitvijo oftalmologa primerne za neprestano nošenje 30 dni? lp

Odgovori info@moje-lece.si

So primerne za nošenje 30 dni in 29 noči. Posvetujte se s svojim oftalmologom ali okulistom, če je tak način nošenja primeren za vaše oči.

Sašo Bračič

Pred parimi sem pri Vas naročil mesečne leče Purevision 2. Moram Vas pohvalit za hiter odziv pri naročilu in poštni dostavi. Kar pa se leč tiče sem prej uporabljav Acuvue, sedaj pa sem naročo prej navedene leče in sem že po prvem vstavljanju 100% bol zadovoljen, vsem toplo priporočam Purevision 2,občutek kot da jih nebi nosili. Hvala in čestitke še enkrat Vaši ekipi Moje-leče

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, hvala za povratne informacije. Veseli smo vaših pohval in še bolj, da ste zadovoljni. Lep pozdrav, Ekipa Moje-lece.si

Marica

Zelo v redu izdelek PureVision mesečne leče. Nosila sem tudi druge a te so najboljše. Leče nosim čez 20 let. Moja dioptrija je _9 leva in _13 desna.

Odgovori info@moje-lece.si

Hvala za povratne informacije.

Ljubica Lah

Sama nosim lečke Biofinity toric na enem očesu.In pa Johnson Acuvue oasys. Oboje so super.Če malo pozabim na datum,ni nič pretresljivega.Tudi tekočina Gelone nič ne zaostaja za drugimi.Prav nasprotno.Z lečami imam že 23 letne izkušnje ,ker imam zelo visoko dioptrijo.

Odgovori info@moje-lece.si

Hvala za povratne informacije.

Primož Jarni

Lp! Probal že marsikaj, te leče žal povprečne. Nosil sem jih max 2 tedna nato zavrgel zaradi zvitega roba ki začne matrati oči. Leče so dokaj udobne a žal nevzdržljive. Top vue še vedno boljša izbira.

Odgovori info@moje-lece.si

Spoštovani, Žal vsem ne ustrezajo vse leče. Nekaterim ustrezajo ene leče, nekomu drugemu pa ustrezajo čisto druge. Priporočljivo je, da uporabljate tiste leče, ki so vam ustrezale in nepreizkušate drugih leč. Uporabljajte tiste, ki so vam jih priporočili na pregledu za KL. Lep pozdrav

Maja

Zanima me ali se leče Pure vision2 lahko nosijo 2 meseca v očesu? Hvala lp

Odgovori info@moje-lece.si

PureVision 2 so mesečne leče, kar pomeni, da jih lahko nosite do 30 dni.

Jaka

jaz imam za na blizu in za na daleč. kako izberem še adicijo?

Odgovori info@moje-lece.si
izbrati morate progresivne leče. Najdete jih tukaj: PureVision 2 for Presbyopia
Ana

Kdaj lahko pričakujemo za darilo sončna očala? Da počakam z nakupom :P Še dobro, da sem vas našla, saj sem pri optiku kupovala purevision leče skoraj še enkrat dražje :/

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni,Žal ne vemo, ker je odvisno od akcij. Svetujemo, da spremljate našo ponudbo in naše akcije.

nenad

Kupujem pri vas leče. Danes sem dobil svoje dve škatlice po pošti. Vse OK, Kje je pa darilo katerega ponujate zraven ? Mal se lažemo. Ni do darila je do vašega odnosa. Z vsem drugim zadovoljen

Odgovori info@moje-lece.si

Darilo si lahko izbere ob nakupu nad 55€. Oddali pa ste nakup za 38 €.

Barbara

Pred nekaj tedni sem narocila multifokalne leče Top vue. Imam visoko dioptrijo +3,25 do +5,25 in brez ocal ne vidim skoraj nic. Z lecami sem zadovoljna, lepo lezijo, problem nastane, ko jih zelim odstraniti. Nikakor ne grejo ven, popolnoma se prilepijo na oci. Imam klesce za odstranjevanje, pa kljub temu traja kar nekaj casa, oko pa tako zdrgnem, da je cisto rdece. Prej sem uporabljala dnevne, drugega proizvajalca in teh tezav ni bilo. Imate kaksen nasvet?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, svetujemo vam, da poskusite drugo tehniko jemanja leč iz očesa, in nikakor vam ne priporočamo da pri temu uporabljate pinceto.

Jure

Sam že vrsto let uporabljam leče PureVision in sedaj razmišljam če naj "prešaltam" na te leče, torej PureVision 2? S starejšim modelom nimam težav, a če so te vseeno boljše bi raje naročil te. Se lahko kar tako menja serijo leč katere uporabljam?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Leče lahko zamenjate za novejše oziroma se o tem posvetujete z vašim očesnim specialistom. Lep pozdrav

Martin

Tudi jaz uporabljam omenjene leče kot jih uporablja Jure. Nimam nikakršnih težav s tem, da jih nosim 30 dni ne da jih dam ven. Sploh ne vem, da jih imam vstavljene... Zaradi previdnosti seveda opravljam redno okulistični pregled in do sedaj ni bilo nobenih težav. Ene boljših leč za moje potrebe. Predvsem, ker nerad dajem leče ven in noter na dnevnem nivoju.

Jure

Romina, če si uporabnica leč toliko dolgo, kot navajaš, potem bi lahko vedela, da enim odgovarjajo ene leče, drugim pač druge... Jaz te leče uporabljam že odkar so v prodaji in vsake nosim ca. 30 dni od vstavitve, brez jemanja ven, se pravi tudi ponoči, z vsakodnevnim gledanjem v monitor ca. 10 ur in nimam nobenih problemov s suhimi očmi, ne z zamegljenostjo, ne s praskanjem, itd. in zelo, zelo redko (mogoče 1x letno) se zgodi, da mi kakšna ne sede v oko, kot bi morala. In v primeru, da me moti, pač menjam lečo predčasno ali celo takoj. TOP leče so torej tiste, ki ti pašejo v oko in zame so to še vedno Pure Vision 2.

Romina

Pozdravljeni. Sem uporabnica leč že več kot 10 let in leče PureVision 2HD so ene izmed slabših. So zelo trde in slabo ležijo v očeh. Nemogoče jih je nositi več kot eno uro, saj imaš ves čas občutek teže na očeh. NE PRIPOROČAM. Leče TopVue Air so še vedno daleč najboljše leče v tem cenovnem razredu.

Valter Žnidaršič

Pozdravljeni! Ali je možna dobava 1 leče? Rad bi jih namreč preizkusil.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, žal posameznih leč ni v ponudbi. Nimamo testnih leč. Hvala za razumevanje in lep pozdrav

Jana

Super lečke. Z Purevison 2 HD vidim jasno ob tem pa skoraj ne vem, da jih imam v očesu. Priporočam!

Klara Manca

Pozdravljeni! Zanima me, če mi je okulistka predpisala prejšnje leče s premerom 14,2 mm, ali to pomeni da ne morem nositi teh leč, ki imajo premer 14 mm?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, svetujemo vam da se o tem posvetujete s svojim okulistom. Lep pozdrav

Urška

Na začetku sem uporabljala leče proizvajalca Johnson & Johnson (Acuvue) za 14 dni. Žal pa sem jih morala menjati že po enem tednu, ker so se že uničile, pogled se mi je zameglil in sem mislila, da bom morala spet nositi očala. Na srečo sem spoznala proizvajalca Uporabljala sem različne leče tega proizvajalca Bausch and Lomb. Sprva sem imela PureVision, kasneje PureVision 2 HD in moram oba proizvoda zelo pohvaliti saj nisem imela zaenkrat z njimi nobenih težav, ni zamegljenosti, leče zdržijo brez problema vseh 30 dni v takšni kvaliteti vida, kot je bil prvi dan po odprtju nove škatlice. Najboljše leče!

Klemen

Osebno uporabljam leče že najmanj 15 let in nimam problemov s temi lečami. So povsem OK - jih pa ne nosim neprestano (ponoči jih dam ven in v Aosept). Vsake leče niso primerne za vsakega (ene so enemu top, drugemu slabe), zato najbolj kakšne testne preizkusit pri optiku, pa se vidi kako pa kaj.