Sončna očala: Trendi za jesen in zimo 2020

Znani stilisti so spregovorili in nam predstavljajo glavne trende sončnih očal v sezoni Jesen/Zima 2020

Tisti, ki spremljate modo, zagotovo že veste, katera sončna očala vam lahko dopolnijo jesenski in zimski videz. Za vse ostale, ki pa tega ne veste, vam predstavljamo 6 modnih trendov, ki bodo zaznamovali letošnjo jesen in zimo.

# 1. Očala z enojno lečo

Pravokotna očala

Očala z enojno lečo so med najbolj priljubljenimi očali številnih zvezdnikov. Zaradi njih bo vaš videz ekstravaganten in edinstven. V tej sezoni izbira barve ni pomembna, pomembne pa so oblike in detajli.

# 2. Pilot

Aviator/pilot očala

Klasični Pilot modeli so spet na prizorišču. Zdaj so Pilot modeli veliko bolj iskani, najdete pa lahko neomejeno število kombinacij barv in materialov, kar v preteklosti ni bilo možno. Vsaka izmed nas bi moral v svoji kolekciji imeti vsaj 1 par aviator sončnih očal.

# 3. Brezčasna Oversize očala

Oversize očala

Ta model sončnih očal je že nekaj let med top trendi in nič ne kaže na to, da bi kaj kmalu postal zastarel. Velika očala lahko vaš videz v enem koraku spremenijo v najnovejši modni videz. Ta očala lahko po želji kombinirajte s številnimi torbicami in čevlji.

# 4. Vintage Cat-Eye očala

Cat Eye očala

Cat Eye očala so bila v letošnjem poletju med najbolj priljubljenimi modeli, ta trend pa se nadaljuje tudi v jesen in zimo, še posebej, ko govorimo o Vintage modelih.

# 5. Očala s tankimi okvirji

slim očala

Ok, prispeli smo do prve večje novosti v tej sezoni. Očala s tankimi okvirji so nedvomno med TOP trendi letošnje jeseni in zime. Majhne in pogosto le rahlo obarvane in skorajda prozorne leče poskrbijo, da se očala kar najbolje prilagodijo barvi in ​​obliki vašega obraza.

# 6. V slogi je moč

Match

Sončna očala, ki imajo enako barvo leč in okvirjev so prav tako izjemno priljubljena. Pri teh modelih je barva enaka, kar pomeni, da je oblika očal izjemno pomembna, saj je ona tista, ki da končni dotik tem očalom. Za edinstven videz jih je dobro kombinirati s šminko podobne barve.

Če v svoji kolekciji sončnih očal še vedno nimate kakšnega izmed teh modelov lahko izkoristite outlet cene in dopolnite svojo kolekcijo. Sonce sije tudi pozimi ... le manj vroče je, zato tudi jeseni in pozimi uporabljajte sončna očala z UV zaščito, ko ste na prostem.

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?