Crulle

Sončna očala

Sončna očala

Sončna očala so že desetletja eden najbolj priljubljenih modnih dodatkov, ampak dopolnitev našega izgleda ni njihova edina naloga. Negativen vpliv UV žarkov na naše zdravje je splošno znan, pred njimi pa niso varne niti naše oči. Sončna očala so tako ena glavnih zaščit naših oči ob sončnem vremenu. Za uporabnike kontaktnih leč je posebej priporočljivo, da so pri izbiri sončnih očal pozorni na to, da so očala dovolj velika in se prilegajo obrazu, saj nam bodo le tako nudila zaščito pred vremenskimi vplivi kot so veter, prah, sonce in dež.

Razbijamo mite:

Veliko ljudi je mnenja, da so sončna očala uporabna samo v poletnem času, vendar temu nikakor ni tako. Zaradi nižje pozicije sonca v jesenskih in zimskih mesecih je uporaba sončnih očal takrat še posebej priporočljiva. Ste se kdaj v zimskih mesecih peljali z avtomobilom, zunaj pa je bil lep in sončen dan? Potem se boste strinjali, da je bila vožnja precej naporna, saj vam je sonce oviralo pogled. Z uporabo primerno zatemnjenih sončnih očal boste ta problem rešili za vedno.

Ne glede na to, ali je vaš cilj dopolniti vaš videz ali pa le zaščititi vaše oči, imamo v spletni trgovini moje-lece.si sigurno nekaj za vas. V naši ponudbi lahko najdete sončna očala 38-ih proizvajalcev, vključno z vsemi najbolj popularnimi znamkami kot so Ray-Ban, Carrera, Gucci, Oakley, Dior, Givenchy, Adidas, Hugo Boss in ostale.

Redno spremljajte našo ponudbo, saj za vas vsak teden pripravimo novo akcijo in morda bodo prav vaša najljubša očala naslednja, ki bodo na voljo po še ugodnejši ceni kot sicer.

Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS
Top