Sprej za oči LAIM Moisture 15 ml

NOVO na tržišču! LAIM Moisture spray stabilizira lipidni sloj solznega filma. Umetne solze za oko v obliki razpršila. Idealen zaradi mazanja z hialuronatom, deluje tudi kot antibakterijski filter.

Primarni atributi

ponedeljek 17.6.

blank
Cena za artikel
8.90 €
Stroški pošiljanja:
Dostavna služba:
Dostava nad 50 €
od 2,99 €
Brezplačna
Sprej za oči LAIM Moisture 15 ml - Pršilo za oči Laim Moisture
Število glasov: 244

Sprej za oči LAIM Moisture 15 ml

Umetne solze za oko v obliki razpršila, deluje tudi kot antibakterijski filter pred onesnaženjem. LAIM Moisture spray stabilizira plasti lipidov v solznem filmu, pospešuje mazanje oči in vek ter vsem uporabnikom mehkih hidrogel silikonskih ali hidrogelnih kontaktnih leč nudi izjemno udobje.

Komu je LAIM Moisture spray namenjen?

Izdelek je namenjen vsem (uporabnikom kontaktnih leč in ljudem brez njih), ki imajo težave s sindromom suhega očesa. Namenjen je tudi za preprečevanje nezadostne proizvodnje plasti lipidov solznega filma. Vsebuje natrijev hialoronat in izvlečke kamilice, ki skrbi za prijeten vonj spraya.

Sodobna tehnologija:

LAIM Moisture Eye spray je razpršilo, ki ga je potrebno razpršiti na zaprto veko. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji LAIM Moisture sprayja prodrejo aktivne sestavine kar skozi veko.

Uporaba:

Če imate kontaktne leče v očesu, zaprite oči in uporabite na razdalji 10 cm. V primeru, da imate make-up, ki ni vodoodporen, uporabite razdaljo 20 cm.

Dolgotrajna uporaba:

Zaradi revolucionarne tehnologije se spray lahko uporablja do konca izteka roka trajanja. LAIM Moisture spray ima 3,5-krat daljši rok uporabe od podobnih konkurenčnih izdelkov. Velika prednost je tudi, da vam ni potrebno zavreči celotnih umetnih solz, če jih ne uporabljate redno. Z odprtjem se LAIM Moisture spray ne »pokvari« – uporaben je do datuma na embalaži (kljub odprtju razpršila!).

Več o spreju za oči LAIM Moisture 15 mlLastnosti

Proizvajalec: Schalcon
Volumen: 15 ml
Rok uporabe po odprtju: 6 mesecev
Rok trajanja: 6 mesecev ali več
Vsebuje natrijev hialuronat: Da

Komentarji

Dodaj komentar

 • Katja

  Je namenjen tudi ljudem z blefaritisom?

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, posvetujte se s svojim zdravnikom, če je sprej Laim Moisture primeren za vaše oči.

 • benjamin klejnosek

  Pozdravljeni! Mene pa zanima, če te kapljice pomagajo tudi pri rdecih oceh. Lp

 • Boris

  Tole je pa res super. Prvotno kar nekako nisem verjel, da bo deloval preko veke, ampak nekaj sekund po uporabi je suh občutek v očesu izginil. Sicer bom potreboval malo vaje, da pravilno namerim razpršilo, ampak je zelo enostavno za uporabo. Samo zapreš oči, stisneš gumb in je opravljeno. In dejansko deluje.

 • TINE

  SAM IMAM PROBLEME S SUHIMI OČMI IN MORM REČT DA SE TALE SPREJČEK ZELO DOBRO OBNESE.

 • urska

  zdravo, zanima me ali se ta sprej lahko uporablja tudi pri uporabi kontaktnih leč? Ali je namenjen vlaženju oči?

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, Izdelek je namenjen uporabnikom kontaktnih leč in ljudem brez njih, ki imajo težave s sindromom suhega očesa. Namenjen je tudi za preprečevanje nezadostne proizvodnje plasti lipidov solznega filma.

Sprej za oči LAIM Moisture 15 ml

Sprej za oči LAIM Moisture 15 ml

Sprej za oči LAIM Moisture 15 ml

8.90 €

Zaloga > 1000 kos