Crulle

Sprej za oči LAIM Moisture 15 ml

8.90 €
100%
Zaloga

NOVO na tržišču! LAIM Moisture spray stabilizira lipidni sloj solznega filma. Umetne solze za oko v obliki razpršila. Idealen zaradi mazanja z hialuronatom, deluje tudi kot antibakterijski filter.

Pošljemo ponedeljek 21.9.
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
8.90 €

Komentarji (5)

Imate kakšno vprašanje?

Komentarji

Katja

Je namenjen tudi ljudem z blefaritisom?

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, posvetujte se s svojim zdravnikom, če je sprej Laim Moisture primeren za vaše oči.

Komentarji

benjamin klejnosek

Pozdravljeni! Mene pa zanima, če te kapljice pomagajo tudi pri rdecih oceh. Lp

Komentarji

Boris

Tole je pa res super. Prvotno kar nekako nisem verjel, da bo deloval preko veke, ampak nekaj sekund po uporabi je suh občutek v očesu izginil. Sicer bom potreboval malo vaje, da pravilno namerim razpršilo, ampak je zelo enostavno za uporabo. Samo zapreš oči, stisneš gumb in je opravljeno. In dejansko deluje.

Komentarji

TINE

SAM IMAM PROBLEME S SUHIMI OČMI IN MORM REČT DA SE TALE SPREJČEK ZELO DOBRO OBNESE.

Komentarji

urska

zdravo, zanima me ali se ta sprej lahko uporablja tudi pri uporabi kontaktnih leč? Ali je namenjen vlaženju oči?

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Izdelek je namenjen uporabnikom kontaktnih leč in ljudem brez njih, ki imajo težave s sindromom suhega očesa. Namenjen je tudi za preprečevanje nezadostne proizvodnje plasti lipidov solznega filma.

Sprej za oči LAIM Moisture 15 ml

Umetne solze za oko v obliki razpršila, deluje tudi kot antibakterijski filter pred onesnaženjem. LAIM Moisture spray stabilizira plasti lipidov v solznem filmu, pospešuje mazanje oči in vek ter vsem uporabnikom mehkih hidrogel silikonskih ali hidrogelnih kontaktnih leč nudi izjemno udobje.

Komu je LAIM Moisture spray namenjen?

Izdelek je namenjen vsem (uporabnikom kontaktnih leč in ljudem brez njih), ki imajo težave s sindromom suhega očesa. Namenjen je tudi za preprečevanje nezadostne proizvodnje plasti lipidov solznega filma. Vsebuje natrijev hialoronat in izvlečke kamilice, ki skrbi za prijeten vonj spraya.

Sodobna tehnologija:

LAIM Moisture Eye spray je razpršilo, ki ga je potrebno razpršiti na zaprto veko. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji LAIM Moisture sprayja prodrejo aktivne sestavine kar skozi veko.

Uporaba:

Če imate kontaktne leče v očesu, zaprite oči in uporabite na razdalji 10 cm. V primeru, da imate make-up, ki ni vodoodporen, uporabite razdaljo 20 cm.

Dolgotrajna uporaba:

Zaradi revolucionarne tehnologije se spray lahko uporablja do konca izteka roka trajanja. LAIM Moisture spray ima 3,5-krat daljši rok uporabe od podobnih konkurenčnih izdelkov. Velika prednost je tudi, da vam ni potrebno zavreči celotnih umetnih solz, če jih ne uporabljate redno. Z odprtjem se LAIM Moisture spray ne »pokvari« – uporaben je do datuma na embalaži (kljub odprtju razpršila!).

Več o spreju za oči LAIM Moisture 15 mlLastnosti
Proizvajalec: Schalcon
Volumen: 15 ml
Rok uporabe po odprtju: 6 mesecev
Rok trajanja: 6 mesecev ali več
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS