Crulle

Strokovni izbor leč

Pregled dioptrije

Če se še niste srečali s kontaktnimi lečami, vam svetujemo obisk pri očesnem strokovnjaku oziroma okulistu. Ta bo odgovoril na vsa vaša vprašnja in morebitne dvome glede uporabe kontaktnih leč, deležni pa boste tudi individualnih strokovnih nasvetov. Dobili boste testni par kontaktnih leč in natančna navodila za odstranjevanje, razkuževanje in shranjevanje kontaktnih leč.

Tveganje pri samostojni izbiri

Ne priporočamo vam, da izbirate kontaktne leče samostojno, v kolikor jih še nikoli niste uporabljali. Ne ogrožajte svojega zdravja z neustreznim ali prehitrim izborom kontaktnih leč!

Katere kontaktne leče izbrati?

Pogosto nam uporabniki kontaktnih leč postavijo vprašanje, katere vrste kontaktnih leč trenutno zagotavljajo najvišjo kakovost. Napredek pri razvoju kontaktnih leč je izjemen. Proizvajalci vsako leto nudijo nove in izboljšane vrste kontaktnih leč. Seveda vse leče ne ustrezajo prav vsem uporabnikom. Ustreznost kontaktnih leč je odvisna od mnogih dejavnikov, na primer: vrste občutljivosti očesa,višine dioptrije, ukrivljenosti očesa itd.
Odgovori # - Preklic
#23
Tjaša

Pozdravljeni! Zanima me, katere leče bi mi priporočili, glede na to, da imam keratokonus. Zanimata me samo vaš nasvet in mnenje. Najlepša hvala za odgovor. Lep pozdrav, Tjaša

#24
info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Svetujemo vam da opravite pregled pri očesnem specialistu in vam bo on predpisal ustrezne leče za vaše oko.

#25
Tjaša

Predpisane so mi bile trde kontaktne leče, ki pa jih moje oko ne prenaša dobro in iščem alternativo. Vseeno hvala za odgovor. LP

Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS
Top