Tekočina Acuvue RevitaLens 2x 360 ml

19.10 €
Zaloga

Acuvue RevitaLens je večnamenska tekočina za leče, ki združuje moč in praktičnost ter na tak način učinkovito skrbi za čistočo vseh vrst mehkih kontaktnih leč. Paket vsebuje 2 tekočini po 360 ml.

Pošljemo torek 19.10. Stock day info: Today 19. oktober Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. oktober izberite parametre
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
19.10 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti 5.20 € za naročila nad 55.00 €

Večnamenska tekočina za leče Acuvue RevitaLens 

Acuvue RevitaLens je večnamenska tekočina za leče priznanega proizvajalca Johnson & Johnson. Tekočina učinkovito skrbi za to, da vaše leče ostanejo čiste in dezinficirane. Primerna je za vse tipe mehkih kontaktnih leč.

Tekočina Acuvue RevitaLens dezinficira, čisti, ispira, odstranjuje beljakovinske depozite in skrbi za primerno vlažnost leč. Primerna je tudi za shranjevanje kontaktnih leč.

Pakiranje vsebuje tudi škatlico za shranjevanje leč.

Odlična dezinfekcija

Tekočina Acuvue RevitaLens je izjemno učinkovita pri odstranjevanju depozitev, mikroorganizmov in bakterij. Ponuja podoben nivo dezinfekcije, kot jo imajo peroksidne tekočine, obenem pa je za razliko od peroksidnih tekočin zelo enostavna za upotabo. Tekočina Acuvue RevitaLens je zelo prijetna za uporabo, saj skrbi, da so naše leče vsako jutro sveže in udobne.

 

Lastnosti
Proizvajalec: Johnson and Johnson
Vrsta tekočine: Univerzalna
Volumen: 2x360 ml
Rok uporabe po odprtju: 3 mesece
Rok trajanja: 6 mesecev ali več
Vsebuje natrijev hialuronat: Ne
Konzervansi: Da

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?