Crulle

Tekočina Complete RevitaLens 360 ml

Na žalost, Tekočina Complete RevitaLens 360 ml je bil odstranjen iz ponudbe in ga ni več možno naročiti. Priporočamo vam Gelone 360 ​​ml kot najbolj primerno alternativo.

Pametna
alternativa
TOP izbira

Tekočina Gelone 360 ml

Zaloga
    Večnamenska tekočina s hialuronsko kislino. Pakiranje vključuje tudi antibakterijsko posodico s srebrovimi ioni, ki poveča učinkovitost tekočine pri uničevanju bakterij.
Cena: 9.80 €
Pametna
alternativa

Komentarji (2)

Imate kakšno vprašanje?

Komentarji

Boris

Ena redkih tekočin, ki za dezinfekcijo ne uporablja PHBM (Polyhexanide Biguanide), kar pomaga pri zmanjšanju razdraženosti očesa na daljši rok in je ena redkih "all in one" tekočin, ki ima skoraj enako moč dezinfekcije kot peroksidne rešitve ampak brez potrebe po nevtralizaciji tekočine, kar jo naredi najbolj zmogljivo in istočasno praktično. Edina slabost je da ima malce slabše dolgoročno dnevno udobje kot tekočine s hialuronom. Ampak ni prevelike razlike, mogoče izgubi efekt kakšne 2-3 ure prej na koncu dneva kot druge tekočine.

Komentarji

Tina

Tekočino uporabljam že nekaj let in sem zelo zadovoljna z njo. Priporočam =)

Tekočina za kontaktne leče Complete RevitaLens

Novost COMPLETE RevitaLens Multi Purpose Disinfecting Solution v celoti nadomesti (po razdprodaji zalog) staro verzijo Complete. COMPLETE RevitaLens Multi-Purpose je tekočina, ki dezinficira in vlaži kontaktne leče. Uporabna je za vse vrste mehkih kontaktnih leč, tudi silikon hidrogelne.

Obenem za vaše oči skrbi tako, da ohranja stabilen solzni film. Skupaj z zadostnim vlaženjem leč je pomemben faktor za dolgotrajno in udobno nošenje kontaktnih leč.

Novi COMPLETE zagotavlja:

  • širokospektrovo in dolgotrajno antimikrobno zaščito,
  • temeljito odstranjevanje proteinov in lipidov s površine leč,
  • majhen pojav defektov roženice in minimalne stranske učinke,
  • dobro očiščenje leč brez zmanjšanja udobja pri njihovi uporabi,
  • odlično kompatibilnost in udobje za uporabnike kontaktnih leč.

V raziskavi učinkovitosti multifunkcijskih dezinfekcijskih tekočin pred mikroorganizmi, standardno uporabljenih pri testiranju po ISO, je tekočina COMPLETE RevitaLens po 6-ih urah delovanja pokazala 99,99% uspešnost.

Pri vseh tekočinah na kemični bazi je za povečanje učinka čiščenja priporočljivo, da kontaktne leče, preden jih položite v posodico, s konico prsta za 10 sekund podrgnete po obeh straneh.

Več o tekočini Complete RevitaLensLastnosti
Proizvajalec: Amo
Vrsta tekočine: Univerzalna
Volumen: 360 ml
Rok trajanja: 10 mesecev ali več
Rok uporabe po odprtju: 3 mesece
Premer
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS
Top