Tekočina LAIM-CARE 3x400 ml

30.00 €
Brezplačna dostava
Zaloga


Veliko pakiranje nove inovativne tekočine za vse vrste mehkih kontaktnih leč LAIM-CARE 3×400 ml.

Pošljemo ponedeljek 19.4. ponedeljek 19.4. izberite parametre
Brezplačna dostava
30.00 €

Tekočina za kontaktne leče LAIM-CARE

Nova inovativna tekočina LAIM-CARE je primerna za vse vrste mehkih kontaktnih leč, tudi za silikon hidrogelne in barvne leče. Tekočina LAIM-CARE se s svojo kvaliteto in kompatibilnostjo uvršča med najboljše tekočine na trgu.

LAIM-CARE je edina tekočina, ki uporablja za telo naravno in zelo učinkovito vlažilno sestavino – hialuronsko kislino. Ta se nahaja na primer v očesni steklovini in sklepni (sinovilalni) tekočini. Hialuronsko k. zelo pogosto uporabljajo tudi pri kozmetičnih postopkih. Ima analgetični učinek in med drugim spodbuja celjenje kože brez brazgotin. V segmentu kontaknih leč se uporablja kot vlažilna sestavina kapljic za oči. Priporočamo uporabo tekočine LAIM-CARE v kombinaciji z mehaničnim čiščenjem kontaktnih leč (RUB), četudi je tekočina označena z NO RUB. Dokazano je, da mehanično čiščenje leč povečuje učinek vseh tekočin, izjema so peroksidni sistemi.

Pakiranje vsebuje antibakterijsko škatlico s srebrovimi ioni, ki povečujejo učinkovitost tekočine pri uničevanju bakterij. Če posodico izgubite, je mogoče tekočino kombinirati tudi z običajno rezervno plastično posodico brez srebrovih ionov.

Zamenjava posodice je zaradi higienskih razlogov zelo pomembna, v vsakem primeru pa je posodica namenjena 90-dnevni uporabi (od prve uporabe), kar je obenem tudi rok trajanja tekočine.

Tekočina LAIM-CARE je zelo primerna tudi za občutljive oči.

Lastnosti
Proizvajalec: Schalcon
Vrsta tekočine: Univerzalna
Volumen: 3x400 ml
Rok trajanja: 16 mesecev ali več
Rok uporabe po odprtju: 3 mesece
Vsebuje natrijev hialuronat: Da

Komentarji (2)

Imate kakšno vprašanje?

Komentarji

matej

Super velik paket, dobra cena, odlična rešitev za leče in hitra dostava.

Komentarji

sonja

oj bom pa še jaz enkrat za spremembo napisala komentar :-), ta tekočina mi je zakon, cena kul, malo večja pakunga, kar je kul, pa še filing imam da so leče mal več časa sveže