Crulle

Tekočina LAIM-CARE 400 ml

11.10 €
100%
Zaloga


Nova inovativna tekočina za vse vrste mehkih kontaktnih leč LAIM-CARE 400 ml.Pri nakupu: LAIM-CARE 2 x 400 ml - 21 € (prihranite 1,2 €)
Pri nakupu: LAIM-CARE 3 x 400 ml - 30 € (prihranite 3,3 €)


Pošljemo sreda 30.9.
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
11.10 €

Komentarji (5)

Imate kakšno vprašanje?

Komentarji

pavle

njaboljša tekočina mam občutek da so leče dalj časa sveže lpp

Komentarji

bikica

Tekočina uporabna za potovanja, ker je škatlica zataknjena na plastenko. Prepotovala z mano lep del evrope ;)

Komentarji

SANJA

včasih dam leče za manj časa v raztopino, ker se mi mudi, pa se udobje leč ne poslabša. Tako da dobra tekočina za to ceno.

Komentarji

1234 JJ

Tekočina mi je res kul, ker je flaška tekočine malo trša in ni možno politi, poleg tega pa ima ob strani prostor za zatakniti škatlico...skratkaALL IN ONE...praktično zelo;)

Komentarji

anton

Pozdravljeni, ali lahko uporabljam to tekočino, če nosim leče oasys? Hvala za odgovor.

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, seveda lahko, tekočina LAIM-CARE je primerna za vse vrste mehkih kontaktnih leč, tudi za silikon hidrogelne in barvne leče. Tekočina LAIM-CARE se s svojo kvaliteto in kompatibilnostjo uvršča med najboljše tekočine na trgu. Torej je tudi za acuvue oasys LP

Tekočina za kontaktne leče LAIM-CARE

Nova inovativna tekočina LAIM-CARE je primerna za vse vrste mehkih kontaktnih leč, tudi za silikon hidrogelne in barvne leče. Tekočina LAIM-CARE se s svojo kvaliteto in kompatibilnostjo uvršča med najboljše tekočine na trgu.

LAIM-CARE je edina tekočina, ki uporablja za telo naravno in zelo učinkovito vlažilno sestavino – hialuronsko kislino. Ta se nahaja na primer v očesni steklovini in sklepni (sinovilalni) tekočini. Hialuronsko k. zelo pogosto uporabljajo tudi pri kozmetičnih postopkih. Ima analgetični učinek in med drugim spodbuja celjenje kože brez brazgotin. V segmentu kontaknih leč se uporablja kot vlažilna sestavina kapljic za oči. Priporočamo uporabo tekočine LAIM-CARE v kombinaciji z mehaničnim čiščenjem kontaktnih leč (RUB), četudi je tekočina označena z NO RUB. Dokazano je, da mehanično čiščenje leč povečuje učinek vseh tekočin, izjema so peroksidni sistemi.

Pakiranje vsebuje antibakterijsko škatlico s srebrovimi ioni, ki povečujejo učinkovitost tekočine pri uničevanju bakterij. Če posodico izgubite, je mogoče tekočino kombinirati tudi z običajno rezervno plastično posodico brez srebrovih ionov.

Zamenjava posodice je zaradi higienskih razlogov zelo pomembna, v vsakem primeru pa je posodica namenjena 90-dnevni uporabi (od prve uporabe), kar je obenem tudi rok trajanja tekočine.

Tekočina LAIM-CARE je zelo primerna tudi za občutljive oči.

Več o tekočini LAIM-CARE 400 mlLastnosti
Proizvajalec: Schalcon
Vrsta tekočine: Univerzalna
Volumen: 400 ml
Rok trajanja: 16 mesecev ali več
Rok uporabe po odprtju: 3 mesece
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS