Tekočina LAIM-CARE 400 ml


Nova inovativna tekočina za vse vrste mehkih kontaktnih leč LAIM-CARE 400 ml.Pri nakupu: LAIM-CARE 2 x 400 ml - 21 € (prihranite 1,2 €)
Pri nakupu: LAIM-CARE 3 x 400 ml - 30 € (prihranite 3,3 €)


Primarni atributi

sreda 17.7.

blank
Cena za artikel
11.10 €
11.10 €
Stroški pošiljanja:
Dostavna služba:
Dostava nad 50 €
od 2,99 €
Brezplačna
Tekočina LAIM-CARE 400 ml - Tekočina za čiščenje
Število glasov: 259

Tekočina za kontaktne leče LAIM-CARE

Nova inovativna tekočina LAIM-CARE je primerna za vse vrste mehkih kontaktnih leč, tudi za silikon hidrogelne in barvne leče. Tekočina LAIM-CARE se s svojo kvaliteto in kompatibilnostjo uvršča med najboljše tekočine na trgu.

LAIM-CARE je edina tekočina, ki uporablja za telo naravno in zelo učinkovito vlažilno sestavino – hialuronsko kislino. Ta se nahaja na primer v očesni steklovini in sklepni (sinovilalni) tekočini. Hialuronsko k. zelo pogosto uporabljajo tudi pri kozmetičnih postopkih. Ima analgetični učinek in med drugim spodbuja celjenje kože brez brazgotin. V segmentu kontaknih leč se uporablja kot vlažilna sestavina kapljic za oči. Priporočamo uporabo tekočine LAIM-CARE v kombinaciji z mehaničnim čiščenjem kontaktnih leč (RUB), četudi je tekočina označena z NO RUB. Dokazano je, da mehanično čiščenje leč povečuje učinek vseh tekočin, izjema so peroksidni sistemi.

Pakiranje vsebuje antibakterijsko škatlico s srebrovimi ioni, ki povečujejo učinkovitost tekočine pri uničevanju bakterij. Če posodico izgubite, je mogoče tekočino kombinirati tudi z običajno rezervno plastično posodico brez srebrovih ionov.

Zamenjava posodice je zaradi higienskih razlogov zelo pomembna, v vsakem primeru pa je posodica namenjena 90-dnevni uporabi (od prve uporabe), kar je obenem tudi rok trajanja tekočine.

Tekočina LAIM-CARE je zelo primerna tudi za občutljive oči.

Več o tekočini LAIM-CARE 400 mlLastnosti

Proizvajalec: Schalcon
Vrsta tekočine: Univerzalna
Volumen: 400 ml
Rok trajanja: 16 mesecev ali več
Rok uporabe po odprtju: 3 mesece
Vsebuje natrijev hialuronat: Da

Komentarji

Dodaj komentar

 • pavle

  njaboljša tekočina mam občutek da so leče dalj časa sveže lpp

 • bikica

  Tekočina uporabna za potovanja, ker je škatlica zataknjena na plastenko. Prepotovala z mano lep del evrope ;)

 • SANJA

  včasih dam leče za manj časa v raztopino, ker se mi mudi, pa se udobje leč ne poslabša. Tako da dobra tekočina za to ceno.

 • 1234 JJ

  Tekočina mi je res kul, ker je flaška tekočine malo trša in ni možno politi, poleg tega pa ima ob strani prostor za zatakniti škatlico...skratkaALL IN ONE...praktično zelo;)

 • anton

  Pozdravljeni, ali lahko uporabljam to tekočino, če nosim leče oasys? Hvala za odgovor.

 • info@moje-lece.si

  Pozdravljeni, seveda lahko, tekočina LAIM-CARE je primerna za vse vrste mehkih kontaktnih leč, tudi za silikon hidrogelne in barvne leče. Tekočina LAIM-CARE se s svojo kvaliteto in kompatibilnostjo uvršča med najboljše tekočine na trgu. Torej je tudi za acuvue oasys LP

Tekočina LAIM-CARE 400 ml

Tekočina LAIM-CARE 400 ml

Tekočina LAIM-CARE 400 ml

11.10 €

Zaloga > 1000 kos