Tekočina ReNu Advanced 100 ml

7.50 €
90% priporoča
Zaloga
Pošljemo ponedeljek 2.10. izberite parametre
Prevzemno mesto Brezplačno *
Express One od 2.99 € *
Slovenska pošta od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
7.50 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 4.99 € za naročila nad 55.00 €

Tekočina ReNu Advanced 100 ml

ReNu Advanced je večnamenska raztopina namenjena negi vseh vrst mehkih kontaktnih leč. Ta čistilna raztopina uporablja inovativni Trojni razkužilni sistem , ki je edinstvena formula treh razkužil, zaradi katerih bodo vaše leče vsak dan delovale kot sveže, na novo odprte leče.
Proizvajalec Bausch in Lomb navaja, da lahko kombinacija treh razkužil uniči do 99,90 % bakterij v 4 urah. ReNu Advanced zagotavlja odlično čiščenje, lahko se uporablja za izpiranje leč, odstranjuje umazanijo, usedline in beljakovine z leč ter ima izboljšan sistem hidracije, ki vam zagotavlja celodnevno udobje.

Kako uporabljati ta izdelek

Najprej si temeljito umijte roke. Ko kontaktno lečo odstranite iz očesa, jo položite na dlan in na vsako stran površine leče kanite vsaj 3 kapljice večnamenske raztopine ReNu Advanced. Nato s konico prsta nežno drgnite lečo 20 sekund . Nadaljujte s temeljitim izpiranjem vsake strani leče 5 sekund s svežo raztopino. Ta postopek čiščenja ponovite za drugo lečo. Zaključite tako, da svoje očiščene kontaktne leče položite v etui za leče in ga napolnite s svežo večnamensko raztopino ReNu Advanced. Leče pustite, da se namakajo in regenerirajo vsaj 4 ure . Ne pozabite vedno uporabiti sveže raztopine – zavrzite ostanke raztopine iz škatlice za leče. Raztopine nikoli ne uporabite ponovno. Po vsaki uporabi ne pozabite izprati etuija z raztopino za nego leč.

Lastnosti - Tekočina ReNu Advanced 100 ml

Proizvajalec: Bausch and Lomb
Vrsta tekočine: Univerzalna
Volumen: 100 ml
Rok trajanja: 12 mesecev ali več
Rok uporabe po odprtju: 3 mesece
Konzervansi: Da
Medicinski pripomoček: Da

Pametna
alternativa

Tekočina Gelone 100 ml

Zaloga
  • Vsebuje natrijev hialuronat
  • Primerno tudi za občutljive oči
  • vključena škatlica za leče
Cena: 4.40 €

Komentarji

Imate kakšno vprašanje?