TopVue Air (6 leč)

18.49 €
90% priporoča
Zaloga


NOVO na tržišču! TopVue AIR so mesečne leče in so trenutno na trgu ena izmed najboljših generacij naprednih silikon hidrogelnih kontaktnih leč.

Če nosite leče s cilindrom izberite TopVue Air for Astigmatism.

Pošljemo četrtek 30.5. izberite parametre
Izberi parametre za drugo oko
Izberi popolno kombinacijo 9.80 € 7.80 €
Osebni prevzem - optike in paketomati 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
18.49 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 4.99 € za naročila nad 55.00 €

Paketi ugodnosti

Kontaktne leče TopVue AIR

TopVue AIR je trenutno na trgu ena izmed najboljših generacij naprednih silikon hidrogelnih kontaktnih leč, katere imajo izjemno prepustnost kisika, hkrati pa ohranjajo visoko vsebnost vode. Najnovejša tehnologija proizvodnje TopVue AIR leč ter njihova izredna zasnova zagotavlja uporabniku visoko udobje nošenja in zdrav pogled.

TopVue Air

Udobno ob prvi uporabi

Kontaktne leče TopVue AIR so na voljo v lepo dizajnirani plastični posodici (blister) s tekočino, katera skrbno izbrana raztopina je izboljšana z dodatkom natrijevega hialuronata. Natrijev hialuronat je eden od najbolj učinkovitih lubrikantnih snovi, ki nudi združljivost s fiziološkim okoljem očesa.

Velika prepustnost

Izbira najboljših inovativnih tehnologij v strogo kontroliranem proizvodnem procesu omogoča izjemno natančno obdelavo silikon hidrogel materiala, kateri zagotavlja visoko prepustnost kisika TopVue AIR leč. Prepustnost atmosferskega kisika do roženice poteka preko mikroskopskih kanalih. Najnovejša tehnologija TopVue AIR leč je združila dve zelo pomembni lastnosti: VELIKA PREPUSTNOST KISIKA + UDOBJE. Uporabnik s kombinacijo obojega dobi zanj doslej enega izmed najboljših produktov na trgu.

Najboljša hidracija za zdrave oči

Za pravilno in zdravo uporabo leč TopVue AIR je izjemno pomembna vsebnost vode, katera omogoča pravilno hidracijo oči uporabnika leč. TopVue AIR leče vsebujejo kar 45% vode njihovega volumna, kar omogoča pravilno hidracijo skozi celotno obdobje nošenja. Velika vsebnost vode pripomore pri pravilnem shranjevanju leč, saj odpravlja bakterijske okužbe in onemogoča ostale okužbe. Če nosite leče s cilindrom izberite TopVue Air for Astigmatism.

Lastnosti - TopVue Air (6 leč)

Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 6 leč
Prepustnost kisika: 100 Dk/t
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 45%
Dioptrija: od -12.00 do +8.00
Material leče: Innofilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Ime izdelka: TopVue Air
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Medicinski pripomoček: Da

Komentarji (142)

Imate kakšno vprašanje?
M

Pozdravljeni, mene zanima te leče so 6 in sicer to pomeni da ene lahko uporabljam samo enkrat Al so ene za celi mesec?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni,

TopVue Air (6 leč) so mesečne konaktne leče, kar pomeni, če imate dioptrijo na obeh očesih enako je potem škatlica z 6 lečami za 3 mesece. Če pa imate različno dioptrijo pa je škatlica z 6 lečami za 6 mesecev.

Želimo vam lep dan.

Ivka Mehic

Zanima me ker imam za dalec 1.25 in za blizu 2 .oo levi 2.20 levo oko mam mal celindra ostrine.lp

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni. Iz podatkov, ki ste nam jih posredovali, žal ne razberemo vaše dioptrije oz. kaj točno potrebujete. V kolikor potrebujete pomoč pri naročanju, nam lahko na info@moje-lece.si posredujete izvid. Lep pozdrav.

Oskar

Zanjimajo me zeiss contact day 30 compatic 8.6 -7.50 in 8.6 - 8.00 šet parov kakšna bi bila cena. Hvala za odgovor...

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, ceno lahko preverite na spletni stran. Contact compatic 30 lahko naročite tukaj
Anonymous

Pozdravljeni..imate mogoče leče z dvojno dioptrijo..hvala in lp

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, multifokalne leče lahko naročite: tukaj
Maja

Pozdravljeni! Zanima je kaj je bolj pomembno pri nakupu leč večje % vsebina vode ali prepustnost zraka. Sem opazila da je pri nekaterih lecah večje %vsebina vode in manjše prepustnost zraka ali obratno? Mi lahko prosim svetujete katere naj izberem Oz. Katere so bolj primerne da ne dražijo oči in da ne padajo ven ker s temi sedaj nisem zadovoljna. Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, oboje je pomembno. Svetujemo vam, da naročite leče po 1kom TopVue Air in jih testirate. Lep pozdrav
Klara

Pozdravljeni, že nekaj let uporabljam Biofinity kontaktne leče, načeloma sem zadovoljna z njimi, a bi morda preizkusila še kaj drugega. Ali so TopVue Air enako udobne in nežne do oči? Lp

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, žal niso vse leče primerne za vsako oko. Za izbiro leč se posvetujte s svojim okulistom.

Katja

Super leče. Nosim jih že 2 leti. Bi Preizkusila tudi kakšne dnevne. Ali ima proizvajalec tudi dnevne leče iz materiala silikon hidrogel na voljo?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, tudi dnevne leče so iz materiala silikon hidrogel. Za izbiro leč se posvetujte s svojim okulistom. Lep pozdrav.

riaxy

V spodnjem odgovoru ste omenili, da lahko naročimo lečke po 1 komad. Kako torej poteka takšno naročilo? Izberem dioptrijo, kaj pa po tem? Morem samo v opombe dopisati da želim po samo en komad za vsako oko lečo? Koliko to potem stane, glede na to da imam na obeh očesih različno dioptrijo?

Odgovori info@moje-lece.si

Kliknete na povezavo in vas preusmeri na izdelek. Izberete leče po (1kom) in oddate naročilo.

Testne leče

Ali imate na voljo testne leče?

Odgovori info@moje-lece.si
Testnih leč nimamo. Po 1kom lahko naročite le leče TopVue Plus, TopVue Air, TopVue Air for Astigmatism ali dnevne po 5kom TopVue One+.
Ani Klemenčič

Ali lahko nosim leće med počitkom (pol ure čez dan)?

Odgovori info@moje-lece.si

Niso primerne za tak način uporabe.

Janja

Živijo, katera tekočina je najbolj ˝kompatibilna˝ z mesečnimi lečkami TOPVUE air?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, vse tekočine, ki jih imamo v ponudbi so primerne za mehke kontaktne leče. Za izbiro tekočine upoštevajte nasvet svojega okulista.

Tomana podpečan

Ali tokrat z adicijo niso na voljo?

Odgovori info@moje-lece.si
Tukaj lahko naročite TopVue Air Multifocal.
Ales

Zdravo, zanima me kako ugotovim pravilno obrnjeno leče tega tipa?

Odgovori info@moje-lece.si
Anja

Spoštovani, Nosim leče ki jih kupujem pri Vas BauschLomb pure vision. Ko leče vstavim v oko vidim super. Ostrina pa kar hitro pade že pred koncem meseca pri mesečnih lečah. Je to možno? Čistim jih s tekocino gelone. Mislite da bi bilo vredu če preizkusim s temi lečami? Ali je to tako pri vseh lečah.

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, za izbiro leč vedno upoštevajte nasvet svojega okulista ali oftalmologa. Mesečne leče lahko uporabljate do 30 dni. Lahko naročite tudi leče po 1kom tukaj. Lep pozdrav
maja

živjo zanima me, če se SPH-ja ne rabi vpisat, ker imam različna in kaj je sploh kratica SPH? Kaj pa AXA...se očitno tudi ne rabi...? Če mi leče ne ustrezajo ali je možno delno vračilo denarja?

Odgovori info@moje-lece.si

Sph je dioptrija, cyl cilinder in axa/ax je os. Za izbiro leč sledite navodilom svoje okulista ali oftalmologa. Niso vse leče primerne za vsako oko.

Jan

Ali vsebina vode vpliva na bolj čist vid ali je to samo sestava leče..?

Odgovori info@moje-lece.si

Poydravljen Jan, vsebina vode vpliva na udobje nošenja leče, odvisno pa je od vašega očesa kako to lečo sprejme.

Milan

Lahko leče nosim med kratkotrajnem spanjem?

Odgovori info@moje-lece.si

Ne.

Eleonora Magagna

Vse pohvale!! Tole so ene najboljših leč, kar jih je na trgu. Niti najmanjšega občutka nimam, da jih nosim. Dostava je bila naslednji dan, neverjetno hitro in profesionalno. Hvala Moje-lece :) :)

Odgovori info@moje-lece.si

Hvala vam! Smo veseli, da ste zadovoljni! =)

Aleš

Ali je možno dobiti progresivne leče?

Odgovori info@moje-lece.si

Vse progresivne leče lahko naročite tukaj: https://www.moje-lece.si/…ne-lece.html

Kaja

Pozdravljeni, zanima me ali lahko zamenjam dosedanje lece- CooperVision options premier, s temi lecami, glede na to, da imam na sedanjih premer 14? Krivulja je ista. Hvala. Lp :)

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, za izbiro leč vedno upoštevajte nasvet svoje okulista ali oftalmologa, ker niso vse primerne za vsako oko. V kolikor se odločite za nakup TopVue Air leč, vam svetujemo, da naročite za začetek leče po 1kom, ki jih najdete tukaj. Vaše leče so leče Biofinity. Lep pozdrav
Klemen Ovčjak

Pozdravljeni. Imam vprašanje glede osi. Na enem očesu imam os 170, na drugem pa 15. Kolikor sem zasledil se da izbrati samo 10, 20, itd. Kakšno os naj izberem?

Odgovori info@moje-lece.si

Predvidevamo, da nimate pravih parametrov za leče. Lahko nam pošljete sliko izvida na info@moje-lece.si in bomo preverili.

Aleksandra

Spoštovani, Je potrebno pred nakupom h okulistu, da pridobim vrednosti za BC ter premer leče ali obstaja nekaj, kar 'ustreza' vsem očem? Bila sem na tem, da si naročim leče s svojo dioptrijo, a omenjenih dveh polj nisem znala izpolniti... Hvala za odgovor. Lp!

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljena, svetujemo vam, da naredite pregled za leče in vam bodo tudi priporočili leče, ki so primerne za vaše oči. Niso vse primerne za vsake oči in sledite navodilom svojega oftalmologa, optometrista ali okulista. Lep pozdrav

Breda

Pri lečah TopVue AIR se uporablja vlaženje z natrijevim hialuronatom, kot je navedeno spodaj. Hotela pa sem zraven njih naročiti tekočino Bio True, pri kateri pa piše, da ne vsebuje natrijevega hialuronata. Ali vseeno lahko kombiniram te leče z to tekočino. Če ne, katere leče bi mi priporočali za to tekočino. Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljena, tekočina je primerna za mehke leče. Mi vam leč in tekočine ne moremo priporočiti, posvetujte se s svojim optometristom ali oftalmologom in uporabljajte tekočino in leče, ki so primerne za vaše oči. Lep pozdrav

erik komel

Zanimajo me silikon hidrogel leče ampak bi rad da imajo UV zaščito. Sploh obstajajo?

Odgovori info@moje-lece.si
Imamo Acuvue Oasys 1-Day , 1 Day Acuvue TruEye , Acuvue Oasys . Prosimo vas da se posvetujete s svojim okulistom in vam bo priporočil leče, ki so primerne za vaše oči.
Andrej Novak

Lece so mi odlicne in sploh ne vem,da jih imam v ocesu.

Odgovori info@moje-lece.si

Super =)

Stanka Zupančič

Očitno se ne razumemo, zdaj trenutno uporablja topvue na kateri skatlici piše aquamax. Nekako se ne morem odločiti med temi in air, če mi pomagate mogoče z predlogom katere so novejse in bolj priporocljive.lp

Odgovori info@moje-lece.si

V desnem spodnjem kotu škatlice vam piše katere leče so to. Lahko so Bi-weekly ali pa Monthly.

Stanka Zupančič

Prosim vas ce mi lahko obrazlozite razliko med lečami topvue in topvue air. trenutno je sin uporabljal topvue, če pa so kvalitetnejse topvue air bi mu pa raje nabavila slednje. hvala in lp

Odgovori info@moje-lece.si

TopVue so znamka leč. Vsake leče TopVue pa imajo za to znamko napisano še ime leč ( Air, Premium, Elite, ...).

Nina Groznik

Katero tekočino za leče se priporoča uporabljati pri teh lečah?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni,

vse tekočine, ki so pri nas na voljo so primerne za leče, ki so v ponudbi.

Lep pozdrav, Ekipa Moje-lece.si

Suzana

Pozabila sem omeniti še, da se odločam med nakupom vaših leč TopVue Air in TopVue Plus, ki imata obe zelo dobre ocene. Hvala in lepo pozdravljeni!

Suzana

Pozdravljeni! Imam vprašanje, in sicer, kako prepustnost kisika vpliva na oko, če je večja ali manjša? Zanima me iz strokovnega vidika! Lepa hvala za odgovor! Prisrčen pozdrav!

Odgovori info@moje-lece.si

Večja je prepustnost, bolj je zdravo za oko. Najbolj pomemben pa je material leče.

Matej

pri pregledu so mi izmerili višjo dioptrijo kot sem jo imel prej, na zalogi imam še eno škatlico in me zanima ali jo lahko vrnem oziroma zamenjam z drugo dioptrijo?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni,

seveda, za vse še originalno zaprte škatlice je možna zamenjava za drugo dioptrijo leč. Leče nam skupaj z obrazcem pošljite na naš naslov, mi pa vam bomo zamenjali leče.

Obrazec najdete na naslednji povezavi, na njem pa tudi naše podatke, kamor nam pošljete leče:

https://www.moje-lece.si/…-napake-.pdf

Lep pozdrav Ekipa Moje-lece.si

pia

Živijo! je možno dobiti kakšne testne leče tega proizvajalca?

Odgovori info@moje-lece.si

Testnih leč žal nimamo. Lahko pa naročite po eno lečo. Omenjeno lečo najdete na tej povezavi:TopVue Air.

anže

Pozdravljeni! na izvidu okulista imam zapisano bazno krivino očesa 8.50, premer pa 14.00. Lahko vseeno uporabljam te leče. L.P. Anže

Odgovori info@moje-lece.si

To so mehke leče. Razlike so zares minimalne, tako, da verjetno ne občutite razlike.

jackp

Pred temi sem uporabljal purevision 2. Danes pa sem sprobal te in ni mi žal, res so top. Priporočam vsem, ki razmišljate o menjavi proizvajalca-modela leč :)

Irena Urbancic

Na podlagi dobrih komentarjev sem se odločila, da jih tudi sama sprobam. Ni mi žal!!! Tako udobne, kot še nobene do zdaj. Nosim jih brez problema cca 14-16h na dan.

Drago Križmarić

Zelo udobne leče. Sem jih nekaj probal, pa se nobene ne kosajo s temi. Hvala za brezplačno dostavo in lepe, ter mirne praznike

Tara Bertalanič

Zdravo! imam dioptrijo D.o.: SPH -0,25 CYL -0,50 AXIS 115° L.o.: SPH -0,50 kATERE LEČE MI PRIPOROČATE? NAVADNE ALI LEČE S CILINDRI?

Odgovori info@moje-lece.si

Ponavadi uporabniki nosijo leče, brez cilindra. Najbolje je da se o tem posvetujete z vašim okulistom, kateri bo najbolje vedel, kaj vam bo najbolje ustrezalo.

Mia

Naročam pri vas že 3 leta in sem zelo zadovoljna z celotno uslugo.

Vanesa

Pozdravljeni, Rada bi pohvalila leče TopVue. Pred njimi sem uporabljala leče drugega proizvajalca, ki pa sem jih po cca 6 urah nošenja začela čutiti v očesu, kar je bilo zelo neprijetno. Po nekaj dneh uporabe TopVue leč pa moram reči, da so odlične - tanke, udobne, pravzaprav jih sploh ne čutim. Priporočam!

Barbara

Pozdravljeni, ali to pomeni da lahko ta paket uporabljam 6 mesecev?

Odgovori info@moje-lece.si

Ena leča je za en mesec.

Jakob

Do sedaj sem uporabljaj tekočino Gelone. Rad bi sprobal te leče, saj so nekoliko cenejše od mojih. Lahko uporabljam Gelone tudi pri teh lečah? Hvala za odgovor. Lp Jakob

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Seveda jo lahko uporabite tudi pri tej lečah.

Ana

Vsekakor priporočam. Leče uporabljam 5 mesecev in res so super udobne. Pohvale za vedno hitro dostavo.

Monika Bohorč

Pozdravljeni! Mene pa zanima ali se nej preden naročim leče posvetujem z svojim okulistom, ker sem do zdej nosila očale. Rada pa bi probala leče kako mi odgovarjjajo.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, pred prvim nošenjem leč vam svetujemo obisk pri okulistu.

Mojca

Zagotovo bi jih priporočila. Cena je zelo ugodna, kar je pa najpomembnejše, leče so ful udobne.

Anja

Dva meseca nazaj sem se odločila za uporabo TopVue Air kontaktnih leč in mi ni žal. So res udobne tudi če jih nosim do 14 ur na dan.

Sandra Dudmir

Tudi jaz sem uporabljala Softlens in sem jih skoz cutila in pojavile so se bolecine v glavi. Sedaj pa tele kupujem ze 1 leto vsaj in so res top...

Martina

Imela sem lece SofLens in se mi je meglil pogled ter imela sem obcutek da se mi obracajo leca.zanima me ce bi te lece TopVue air lece bile bolj primerne za moje oci??

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Žal je o tem težko kaj reči. Leče se med seboj razlikujejo, prav tako tudi uporabniki, in je to odvisno od posameznika

Barbara Vrtačnik

Sedaj uprabljam leceCONTACT DAY 30 SPHERIC .Zanima me ,ce lahko namesto teh uporabljam TOP VUE AIR lece.

Odgovori info@moje-lece.si

Načeloma ne bi smelo priti do težav, vendar vam svetujemo da se prej posvetujete z vašim okulistom. Pred nakupom celotne škatlice vam svetujemo najprej nakup manjšega pakiranja TopVue Air (1 leča)

Gregor

Super Artikel. Priporočam!

Ajda

Zanima me, ali imajo leče TopVue Air UV filter? Hvala za odgovor.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, imajo UV zaščito.

Tadej

Pozdravljeni, naročil bi škatlico zgoraj navedenih mesečnih leče na naslov , Fajfar Tadej Farčnikova 9. 1410 Zagorje ob Savi Lp Tadej F.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, leče nmorate naročiti preko spleta oziroma nas pokličite 040709650.

Apolonija

Super lece. Najprej sem bila malo skepticna zaradi cene, ampak so vec kot super. Priporocam

cien

ene najboljših, kar sem jih imel

Primož

Bazna krivina pa je samo standardna 8,6 ?? 8,9 ni možno dobiti ?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, te leče imajo samo bazno krivino 8,6.

Alja

Zelo zadovoljna s temi kontaktnimi lečami. Super cena in super so za nosit. svetujem vsem ki si iščejo leče oziroma ne vejo za katere se odločit. Lp

karmen

Zanima me ce lahko narocim lece s cilindrom?

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, Leče s cilindri najdete tu; TopVue Air for Astigmatism (3 leče)
Almedina Kovačević

Včeraj naročila, danes že dobila

Gardi Pahor

Pozdravljeni, zanima me, če se pri vas dobi tudi vzorčke. Sama namreč uporabljam leče SureVue in sicer mere, ki se jih ne da več dobiti (premer 14,4; BC 9.10; dioptrija +3). Zanimajo me leče TopVue Air. Hvala za odgovor.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, posamezno lečo lahko kupite tu; TopVue Air (1 leča).

Lina

Pozdravljeni, zanima me, ali mogoče veste, če bodo TopVue Air kmalu na volju tudi kot dnevne leče oz 14-dnevne? Hvala za odgovor.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, TopVue air kot 14 dnevne leče so že TopVue Premium, dnevne leče pa bodo v bližnji prihodnosti tudi v naši ponudbi.

Anja

Pozdravljeni, zanima me, katere leče so tanjše - AcuVue Trueye ali TopVue Air? Hvala.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, dnevne leče so enostavnejše za uporabo, medtem ko so materiali leč različni.

Katja Helbl

Ali je tekočina opti free primerna za te leče? Oz. katera tekočina je?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Vse tekočine na naši spletni strani so namenjene mehkim kontaktnim lečam, kamor sodijo tudi TopVue Air.

Dindika

Po enem dnevu nošenja leč TopVue Air lahko rečem, da so res super!!! Prej sem uporabljala Air Optix Aqua in so TopVueAir res tanjše. Ni mi žal, da sem se odločila za menjavo in jih vsekakor priporočam!!

nataša marenk

če mesečnih leč ne nosim vsak dan, ali jih po 1 mesecu zavržem, ali lahko podaljšam toliko dni, kot jih ne nosim. Hvala

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, ko leče odpremo je rok uporabe pri mesečnih lečah en mesec, ne glede nato koliko jih uporabljamo.

Katja

jaz sem uporabljala leče procelar in so me občasno ribale. Bi bile te lečke primerne za mene?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Svetujemo vam da se o tem posvetujete z okulistom.

Silvija

Pozdravljeni Rada bi resnično iz srca pohvalila vašo spletno stran. In končno za lečke ki sploh ne vem, da jih imam. Če je kdo v dvomih za tele lečke ne potrebuje biti. Sama sem vedno tarnala za tem da me nebi žulila očesa, sem imela maskaro in se mi je vse okrog oči razmazalo, ker sem morala si vedno dajati kaplice za vlaženje. Sedaj sem že dva dni v avtu pod klimo in lečk še niti enkrat nisem navlažila. Seveda ponoči si jih vzamem ven in dam učkam malo počivat... PRIPOROČAM TELE LEČKE SO TOP, TOP!!!!

Darka

Pozdravljeni, trenutno uporabljam kontaktne leče Acuvue Oasys , kjer je krivina 8.40.Ali so TopVue primerne zame? Krivina je že določena in je 8.60.Ali jo lahko spremenim Oz. bo 8.60 tudi v redu? Hvala za odgovor in prijazen pozdrav!

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Svetujemo vam da se posvetujete z očesnim specialistom.

Anonymous

Lp.imam dioptrijo za na delec in sicer 0.75 pa ne vem kaj je potrebno zmerit se za narocilo .

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Pri teh lečah potrebujete dioptrijo, namreč bazna krivina je standardna in je ni potrebno izbirati.

meli

zanima me koliko časa se nosi ena leča?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, te leče so mesečne, torej jih lahko uporabljate maksimalno 1 mesec. lp ekipa moje-lece.si

111

Katero tekočino lahko uporabljam? Ali je Renu MultiPlus v redu?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Tudi renu tekočina je namenjena mehkim kontaktnim lečam.

klemen burja

Leče si res zaslužijo ime, saj so res TOP za nosit :)

metuljcek

Pozdravljeni! ker se mi je spremenila dioptrija, sta mi ostala dva para teh leč (4 leče), dioptrije -2.00. Prodam jih po ugodni ceni. Kontakt: metuljceek10@gmail.com

Petra Smodiš

Bila sem zelo skeptična,da bi kupila te leče, nato sem jih vendarle naročila, ker so za polovico cenejše od jonson and jonson, ki so zame itak zakon. Ne morem verjeti da so te enako dobre, in bom ostala pri teh, REs, presenečena na dolgo in široko :D

Trbovlje

pozdravljeni ! Jaz imam danes pregled in uvajanje za lece zanima me kako je z uporabo lec ce imas celinder ? Oziroma katere vase lece so s celindrom ? Katere svetujete ?

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, Vse torične leče najdete na tej povezavi torične leče. O primernosti leč pa se je potrebno posvetovati z očesnim specialistom.
Trbovlje

pozdravljeni ! Jaz imam danes pregled in uvajanje za lece zanima me kako je z uporabo lec ce imas celinder ? Lp

gregor metelko

pozdravljena jaz imam tako dioptrijo.Koliko pa pridejo leče sem iz okolice maribora radizel lp.Barbara .

Odgovori info@moje-lece.si

Poštnina stane 2,99eur oziroma je nad 50 eur brezplačna.

Andrej

Naročil sem 1 par za test. Prej bil na biofinity in skoraj ne opazim razlike, oziroma so te še malo boljše, udobnejše. Bomo videli kako se bodo obnašale čez mesec, nato v pozitivnem primeru naročim takoj večjo zalogo. Lp

Dean

Pozdravljeni. Moje vprašanje je naslednje: Kaj se zgodi, če ima nekdo astigmatizem in nosi npr. te leče brez cilindra? Hvala

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, svetujemo vam da se o tem posvetujete z vašim očesnim specialistom.

Danijela

Pozdravljeni. Mene pa samo zanima ta premer,namrec imela sem lece od Lomba ki imajo premer 14.0,sedaj sem pa narocila te,testne da sprobam in sedaj vidim da so premer 14.2. Ampak mi sedejo,bolje kot Lombove. Vem da je bolj pomembna krivulja ampak za ta premer pa res nisem polagala pozornosti. Ali je to vredu?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, V kolikor vas leče ne motijo v očesu in se z njimi počutite bolje, ni problema v različnem premeru leče.

Tina

Ali je možno dobiti te leče tudi s cilindrom?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, te leče ne obstajajo s cilindri.

snupy

tudi meni do sedaj daleč najboljše...

Bojana Lango

Res neverjetno udobne lece. Brez tezav jih nosim od 7 zjutraj pa do 23, po potrebi tudi dlje. Tudi pozno ponoci jih se vedno sploh ne cutim. Ne drazijo in ne susijo oci. Edino obcasno se mi zdogi, da se mi z njimi blesci - vse svetlo dobi zamazan rob. Ce jih sperem, je potem spet ok. Prej sem uporabljala Biofinity, vendar so me proti veceru ze motile (nikoli pa z njimi ni bilo blescanja).

Hana

Tudi jaz imam eno vprašanje in sicer če so te leče primerne tudi za petnajstletnike? ima dioptrijo -3.00 in na drugo oko -3.50

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Svetujemo vam, da se posvetujete z okulistom

Anze

Do sedaj sem uporabljal leče SofLens 59. Zanima me če so te leče boljše za očesa in če mi svetujete da bi jih zamenjal s predhodnimi. V naprej se vam zahvaljujem za odgovor. Lp

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Leče imajo boljše karakteristike in novejši material -hidrogel silikon. Sama nošnja leč pa je odvisna od vsakega posameznika.

Jasna

Že nekaj časa uporabljam leče soflens...sem zadovoljna z njimi in me zanima kakšna je razlika s temi lečami...lp

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Leča ja iz drugega materiala. Je novejša, z več vsebnosti vode, boljšo propustnostjo kisika,...

mitja

sem bivši uporabnik purevision leč. sedaj sem sprobal te in moram reči da so mi topvue air zelo dobro sedle in jih bom tudi v prihodnje naročil.

Anonymous

Zdravo. Imam eno vprašanje. Imam leče PureVision.Eno oko +1.00 drugo pa +0.25 ADD Low. Ali lahko preko spletne strani jih tudi naročim?

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, Kot razumemo iz napisanega uporabljate Purevision Multifocal-ne leče; najdete jih tu- PureVision Multi-Focal (6 leč)
irena

Pozdravljeni, uporabljam leče PureVision Multi-Focal +3,50 ADD Hight, Hvala Lep pozdrav

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, omenjene leče najdete tukaj: PureVision Multi-Focal (6 leč)
Maja

Zdravo, zanima me ali je/mora biti dioptrija leč enaka kot pri očalih? Najlepša hvala!

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Svetujemo vam da pred uporabo kontaktnih leč opravite pregled za leče pri specialistu.

barbs

Sem prav razumela, ce imam cilinder teh lec se ni?

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, Tako je. Leče s cilindri najdete na tej povezavi; torične leče.
renata

Pozdravljeni,mene pa zanima,če pridejo tudi za mene upoštev te leče,ker imam še cilindre? Moja dioptrija je: +6.00 cyl -1.75 AXIS 010 +5.00 cyl -1.25 AXIS 180 Premer imam pri zdajšnjih lečah 14.5 in krivulja je 8.7 Hvala za odgovor

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, TopVue Air še nimamo za uporabnike toričnih leč.

daca Petrič

Pozdravljeni! Sem zelo zadovoljna z vašimi lečami. Nimam nikakršnih težav. Vesela sem, da sem vas zasledila in naročilaTop vue . air leče. Tudi cena je primerna, za nas upokojence, seveda popusti. Hvala in lep pozdrav!

Sašo Bračič

Mene pa zanima če lahko zamenjam lečke purevision2 z topvue air če so vsi ostali podatki isti..

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Leče lahko zamenjate.

mojca

to so mi res TOP leče :)

Anonymous

Ali je pomembno kako so obrnjene, ker nikjer ne vidim 123 številk

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, Kako je leča vstavljena je zelo pomembno, vendar niso vse leče označene. Vse o pravilnem vstavljanju si lahko preberete tu Vstavljanje leč.
lucija vidović

Živjo, do zdaj sem imela Acuvue Oasys lečke, lahko morda zamenjam z TopVue Air ali je prevelika razlika?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni,leče lahko zamenjate. Razlika je nošenju-TopVue Air so mesečne leče in iz drugačnega materiala.

Klavdija

Pozdravljeni, že nekaj let sem dokaj zadovoljna uporabnica Air Optix Aqua leč, zadnje mesece sem zaradi 'meglenega pogleda' zvečer morala začeti uporabljati Night & Day. Je boljše, vendar bi želela preizkusiti kaj novega, morda najti še kaj boljšega za moje oči. Razmišljam o testiranju TopVue AIR lečk, vendar me zanima, če jih lahko čistim z Aosept tekočino za leče.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Aosept lahko uporabljate za vse mehke kontaktne leče. na tej povezavi pa si lahko kupite testen par lečk TopVue Air - 1leča.

barbara

Jaz sem se eno leto trudila z lečami, ki mi jih je priporočil optik (sem jih šele začela nositi), pa sem imela popoldne že čisto utrujene oči in kot da ima pesek v očeh, v računalnik sem težko gledala, so se mi nenehno lepile. Po prebranih komentarjih se se odločila, da poskusim te in že prve dni sem opazila, da so čisto drugačne, tanke, in kot da jih nimam v očeh, tudi če jih imam cel dan, do večera. Ful zadovoljna z njimi, bom ostala kar pri tej blagovni znamki!

jana

Prej sem nosila Air optix, a so me dostikrat motile. Topvue air se pa odlično nosijo. :)

anja

Živjo! Sem nova uporabnica leč in imam vprašanje. Trenutno imam testne leče, ki sem jih dobila pri okulistu, nevem točno katere znamke so, so pa takšne ki vsebujejo večji % vode. Pri teh lečih TopVue Air, sem ugotovila da jih z cilindrom nimate, imate kakšne z cilindrom ki prav tako vsebujejo večji % vode?

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, Vse torične leče najdete na tej povezavi Torične leče.
Luka

Zasledil sem, da lec ni mogoce narociti z cilindrom. To se zmeraj velja?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Te leče še vedno ne obstajajo s cilindri.

Gregor

Še eno vprašanje. V primeru da kupim 2 škatlici, sepravi bi zadnje leče uporabil šele čez 6 mesecev, bodo leče še vedno v dobrem stanju seveda bodo do takrat zapakirane? Z drugimi besedami, zanima me "življenjska doba" leč v primeru da ostanejo zapakirane. Hvala za odgovor LP

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni,Leče imajo daljši rok uporabe in sicer je do leta 2022. Če so leče zaprte in pravilno shranjene velja ta datum oziroma ta rok uporabe.

Gregor

Pozdravljeni, sem novinec pri nošenju leč. Na kartončku mi piše da imam diameter 14.0. Zanima me, če bi lahko to bil problem pri nošenju teh leč, kjer je diameter 14.20? Hvala že v naprej za odgovor. LP

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, ker so to mehke leče ta diameter ni tako zelo pomemben, oziroma nebo opazne razlike med njima.

Lana

Pozdravljeni, bi bilo možno dobiti kakšne poskusne/testne leče? LP

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Ker smo spletna trgovina, žal testnih leč nimamo. Lahko pa si kupite posamezni par teh leč naTopVue Air-1 leča.

tomy

zadovoljen

Anonymous

Prosim ali mi lahko priporocate, katera tekocina je najbolj primerna za te lece??

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, vse tekočine iz naše ponudbe so primerne za mehke kontaktne leče. Priporočamo vam tekočino Gelone.
Nina

Pozdravljeni! Nikjer nisem zasledila kakšne so te leče: mehke,pol trde ali trde? Hvala za odgovor :-)

Odgovori info@moje-lece.si

TopVue Air so mehke kontaktne leče.

simona

Meni so dobre.

ANDREJA GRAJFONER

ali obstajajo takšne tudi leče za blizu in daleč hkrati?

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, Vse progresivne leče najdete na progresivne leče.
sonček

Lepo pozdravljeni, najprej me sploh zanima razlika med 14-dnevnimi in mesečnimi lečami (razen roka uporabe). Lahko zamenjam iz 14-dnevnih na mesečne?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Leče se razlikujejo po številu dni nosenja. tako kot vse leče na splošno pa se razlikujejo po materialu in ostalih karakteristikah-glejte opis leče. Leče lahko zamenjate za mesečne.

sony-godfather

Dobre, ker so edine katerih ne čutim, po vsej verjetnosti zaradi njihovega materiala Innofilcon A, sem bral veliko o tem materialu na angleških forumih... naj bi bil res revulucionaren kar se leč tiče, okoli lečke pa sem opazil po rubu, da so morali nekaj narediti, da je bolj gladek rob, da bi ga naj manj čutili ko mižikamo- in res proti večeru ker sem bil z drugimi lečami navajen da me žulijo, pri teh res tega ni, skratka kapo dol proizvajalcu. sony

Boštjan

Odlične lečke, uporabljam jih z tekočino gelone in moram res pohvalit :D

daca

Leče TOPVUE.AIR so fantastične. Hvala za nasvet in dostavo. lep pozdrav

TEA

Napisala vam bom kar dioptrijo mojih dosedanjih pol-trdih leč,pa vas prosim ali se jih da pri vas dobiti in če ne mi prosim posredujte kakšen naslov,ali pa vsaj nasvet.Hvala in lep pozdrav! DESNO-bazna krivina 800,sek.krivina 862 debelina 9,0, dioptrija -16,00 LEVO - 790 850 15, dioptrija -4,75

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Svetujemo vam da se o menjavi leč posvetujete z očesnim specialistom.

NATALIJA

Ali imate tudi multifokalne leče in kakšna je cena?

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, Vse multifokalne leče najdete na multifokalne leče.
Tatjana

Pozdravljeni! Zanima me, ce ima ta proizvajalec tudi multifokalne lece.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, žal multifokalnih leč tega proizvajalca še ni.

Tijana

ZIvijo, zanima me ker imam razlicno dioptrijo eno oko -4.00 in drugo -4,25 ali se cena tukaj spremeni ali je se vedno 18,90 €?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, cena za eno škatlico ostane enaka, vendar v tem primeru potrebujete dve škatlici-vsaka škatlica s svojo dioptrijo.

Anita

Pozdravljeni Rada bi probala te lece, da vidim ce mi odgovarjajo. Moja dioptrija je L: -2.00; D: -2.25 Hvala Lp

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni,Ker smo spletna trgovina, žal testnih leč nimamo.

klemen

Jaz pa uporabljam jonson & jonson oasyis 14 dnevene vcasih tudi dnevene pa me zanima v cem so te topvue air boljse?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni,Leče je težko med sabo primerjati, ker so oasys 14-dnevne, Topvue Air pa mesečne leče. Oboje leče so hidrogel silikonske. Razlikujejo se tudi v bazni krivini. Za prvo uporabo si lahko naročite posamezno lečo https://www.moje-lece.si/…e-air-1-leca.

dragana

Pozdravljeni! Rada bi probala kontaktne leče topvue air. ..moja dioptrija je...-2 -1.75×160 in -1.75 -0.75×090...ali jih lahko imam glede na to da imam cilinder...lp

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Teh leč s cilindri zaenkrat žal še ni.

Darinka

Meni osebno veliko boljše leče kakor air otix, pa še cenejše so... zlahkoto jih nosim cel dan. priporočam vsem...

Irena

Zdaj uporabljam Zeiss Bio Lens. A so te Top vue boljše?. Moja krivulja je 8,9. Ali lahko kljub temu uporabljam krivuljo 8,6? Hvala za odgovor, Irena

Odgovori info@moje-lece.si

TopVue AIR leče so iz novejšega materiala silikon hidrogela. Leče imajo večjo prepustnost kisika in so bolj zdrave za oči. Bazna krivina ne igra več toliko vloge kot jo je v preteklosti. Veliko bolj pomembna je pri trdih lečah. Pri mehkih kontaktnih lečah, kot so tudi TopVue AIR se leča prilagodi očesu. Priporočam vam da obiščete vašega okulista, kateri vam bo svetoval.

maja55555

Pozdravljeni, rada bi preizkusila te leče, vendar me skrbi, ker imam pri OASYS DIA 14.0 in BC 8.4. Vidim, da gre za majhne razlike, ampak me vseeno zanima ali lahko nosim TopVue kljub razlikam in kaj sploh te razliike pomenijo?

Odgovori info@moje-lece.si

POzdravljeni, Te razlike so tako majhne da se pri nošenju ne opazijo. Pomembnejše so pri trdih lečah. DIA pomeni velikost-premer leče.

Tamara

Pozdravljeni, te leče sedaj prvič uporabljam in sem zadovoljna kar se tiče udobnosti nošenja. Vendar pa sem opazila, da se na leči pojavi nekakšna umazanija (predvidevam da zaradi make-upa), ki je nikakor ne uspem sčistiti. Sprva sem mislia, da je bila napaka na leči in sem jo stran vrgla, vendar pa se je na novi spet pojavilo. Vid je posledično zamegljen in seveda tako ne morem čez dan. Se je to že komu zgodilo? So te leče veliko manj odporne na umazanijo? Moram povedati, da za leče vedno dobro skrbim in ravno zato me čudi ta pojav , ker se mi z drugimi lečami to še ni zgodilo....bojim se, da če se bo to nadaljevalo z ostalimi v paketu, bo to stran vržen denar. Prosim za odgovor in lep pozdrav vsem :)

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni,pri­poročamo uporabo make up-a namenjenega za uporabo kontaktnih leč. Standarden makeup je včasih preveč agresiven, če pride v stik z lečo in jo lahko tudi poškoduje.

vida koščak

Pozdravljeni,sedaj uporabljam mesečne leče clariti elite BC 8.6 DIA14.2 PWR -1.75 LEVO PWR -2.00 DESNO.Zanima me koliko lečk je v eni škatlici in pa ali te vaše nove lečke ustrezajo za moje oči,kakšna je razlika med temi dvemi firmami,hvala in prosim za odgovor strokovnjaka

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, Topvue Air vsabujejo 6 leč. Glede ustreznosti leč vam ne moremo ničesar reči, kajti vsaka leča je drugačna in vsak uporabnik je zgodba zase. Leče se razlikujejo po materialu, oboje pa pripadajo generaciji hidrogel-silikonskih leč.

maja simšič

A so to lečke z katerimi lahko spiš,l.p maja

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, leče niso za podaljšano nošenje oziroma za spanje.

simonn

Pozdravljeni, tudi jaz imam po naravi težave z izsušenostjo oči, meni te leče res dobre, bolše kot oasys meni so oasys motile ko sem menjal prostore ven not, morda zaradi spremembe temperature... Če sem iskren do sedaj so meni te leče najboljše. pa še s ceno sem zadovoljen :)

Teja

Tina, hvala za odgovor. No pa da še jaz poročam. Do sedaj sem uporabljala Acuvue Oasys, vendar sem se pred tremi tedni (zaradi cene) odločila preizkusiti TopVue Air. Meni osebno Oasys bolj pašejo. Po TopVue imam veliko bolj izsušene oči, tako da jih ne morem imeti cel dan v očeh, saj me proti večeru že zelo motijo. Je pa res, da se moje oči hitro izsušijo in da morda ostali ne boste imeli teh problemov. Jaz bom vseeno ostala na Oasys.

Tadej Končnik

Za to ceno najbolše leče!Priporočam

pika

Meni najboljše leče, vsem priporočam.

nina

Mene pa samo nekaj zanima imam leče s celindrim in me zanima ali lahko kupim te in jih vseeno nosim?

Odgovori info@moje-lece.si

POzdravljeni, če imate cilinder potrebujete leče s cilindri in drugih ne smete uporabljati.

Limonca

Kupila, sprobala, fulful zadovolja :)

Jernej

Živjo, do zdaj sem nosil J&J acuvue mesečne leče, in to celih 10 let brez težav. Pa bi morda vseeno šel na kaj boljšega.....je TopVue korak naprej, ali morda raje kakšne druge?

Odgovori info@moje-lece.si

POzdravljeni, Topvue Air so leče novih generacij hidrogel silikonskih leč. Leče so tanke, fleksibilne in se odlično obnesejo v očesu. Kljub temu vam svetujemo, da se posvetujete s svojim očesnim specialistom.

mateja

Mene pa zanima če lahko vseeno narocim leče saj je moj BC 8.90 tukaj je na voljo pa le 8.60..

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, BC pri mehkih lečah ni tako pomemben, ker je leča tanka in fleksibilna. Kljub temu, da ste nosile leče z bazno 8,9 lahko naročite z 8,6 in vas leče ne bodo motile.

Rossana

Danes je že drugi teden odkar nosim leče in moram priznati, da do sedaj še nisem imela boljših .

Tina

živjo teja, pred enim mesecom sem nosila oasys. sedaj pa tele in moram rečti da ne čutim razlike in še enkrat več časa jih lahko nosim za isti denar. zelo sem zadovoljna.

Teja

Mene pa zanima, če je kdo izmed vas, ki ste že preizkusili te leče, prej uporabljal Acuvue Oasys? Kakšne je razlika med njima (poleg časa nošenja seveda)?

Villi

Leče so popolnoma super, oči niso niti malo utrujene.

Anamarija

Top leče. Doslej so mi odgovarjale samo ene, ki so bile enodnevne, ki so proti tem kr velik strošek.. In sm zelo vesela da sem končno našla mesečne leče, ki mi odgovarjajo.. Toplo priporočam. :)

Ivan

Boljših leč še nisem imel. Zelo mehke in tanke. Priporočam.

mattoo

Začel sem z uporabo teh leč pred kratkim ... večina od njih me je motila, vedno sem čutil, da sem imel nekaj nezaželenega v očeh, tudi potem, ko sem jih odstranili sem čutil srbenje. Z TopVue air pa so ti občutki izginili. Leče so tanke in udoben, zaradi česar se počutim odlično,kot da nimam ničesar v očeh.

anja

Leče so zelo udobne, so tanke in sploh ne veste, da jih nosite.Hitro se jih navadiš in takoj lahko uživaš brezskrbno udobje, kot ga še niste imeli.

sanja

sem ena izmed srečnic ki je dobila leče za stestirat in jih moram res pohvalit. Boljših leč še nisem nosila. Še naprej bom vaša redna stranka :)