Crulle

TopVue Air for Astigmatism (1 leča)

7.00 €
100%
Zaloga

NOVO na tržišču! Silikon-hidrogelne kontaktne leče TopVue Air for Astigmatism so namenjene korekciji astigmatizma. Na voljo v pakiranju po 1 lečo.


Pri nakupu: TopVue Air for Astigmatism (3 leče) - 17,9 € (prihranite 3,1 €)


Pošljemo četrtek 6.8.
Dodaj
9,8 €
Pošta Slovenija
2.99 €
GLS Slovenija
2.99 €
Prevzemno mesto
0.70 €
7.00 €

Komentarji (2)

Imate kakšno vprašanje?

Komentarji

Klara Delčnjak

Pozdravljeni, zanima me, če lahko za te leče uporabljam tekočino Renu (Bausch & Lomb)?

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljeni, tekočina ReNu je primerna za vse vrste mehkih kontaktnih leč. Za izbiro tekočine se posvetujte s svojim oftalmologom ali okulistom. Lep pozdrav.

Komentarji

Jasna

Pozdravljeni, če imam cilinder -0,25, pri toričnih lečah pa je najmanjši cilinder -0,75, a to pomeni, da naj kupim običajne leče, ne toričnih? Hvala.

Odgovori

info@moje-lece.si

Pozdravljena, če imate nizek astigmatizem lahko uporabljate samo leče z dioptrijo. Za izbiro parametrov in leč se posvetujte s svojim okulistom. Hvala in lep pozdrav

Kontaktne leče TopVue AIR for Astigmatism

Želite preizkusiti torične kontaktne leče TopVue Air for Astigmatism? Sedaj je na voljo prikladno pakiranje po 1 lečo po promocijski ceni.

TopVue Air for Astigmatism so torične kontaktne leče, ki so narejene iz inovativnega silikon hidrogel materiala tretje generacije.

Astigmatizem je napaka vida, kjer se zaradi ukrivljene roženice svetlobni žarki lomijo nepravilno. Rezultat izostritve žarkov na več točkah je popačen vid. Za pravilno korekcijo vida je potrebno določiti os in cilinder, ki kontaktni leči omogočata stabilnost skozi ves čas nošenja. 

SHT-PrismBallast-toricne-lece.JPG

Za jasen in zdrav vid

TopVue Air for Astigmatism z visoko prepustnostjo kisika in odličnim vlaženjem omogoča udobje in svežino od samega jutra, ko si leče nadenemo vse do večera, ko jih odstranimo iz očesa. Leče so shranjene v obogateni raztopini z natrijevim hialuronatom, ki kot ena najbolj učinkovitih lubrikantnih snovi nudi združljivost s fiziološkim okoljem očesa. Do roženice priteka kisik preko mikroskopsko majhnih kanalov ter tako omogoča, da oko ostane zdravo in belo.

Stabilnost v vseh pogojih

TopVue Air for Astigmatism po zaslugi tehnologije SHT PrismBallast lečo naredi izjemno stabilno. Leča se odlično prilagaja očesu. Tehnologija je zasnovana po principu klasične balastne prizme. S pomočjo gravitacije in odebelitve spodnjega roba leča postane izjemno stabilna. Tehnologija SHT PrismBallast doda optimalno optično območje čez celotno površino, tudi v primerih ko se zenica hitro razširi v slabših svetlobnih pogojih. Posebna oblika leče omogoča nemoteno in udobno mežikanje, ne glede koliko časa imamo lečo že v očesu.

TopVue Air for Astigmatism torične leče so odlične za vse, ki želijo svežino, udobje in nenazadnje lečo, ki omogoča jasen vid.

topvue-for-astigmatism-rob-lece.jpg
Lastnosti
Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 1 leča
Prepustnost kisika: 100 Dk/t
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 45%
Cilinder: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Material leče 2: Innofilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Ime izdelka: TopVue Air for Astigmatism
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Master Card VISA VISA Electron PayPal Pošta Slovenije GLS