TopVue Air for Astigmatism (1 leča)

7.00 €
93% priporoča
Zaloga

NOVO na tržišču! Silikon-hidrogelne kontaktne leče TopVue Air for Astigmatism so namenjene korekciji astigmatizma. Na voljo v pakiranju po 1 lečo.


Pri nakupu: TopVue Air for Astigmatism (3 leče) - 17,9 € (prihranite 3,1 €)


Pošljemo petek 23.2. izberite parametre
Izberi popolno kombinacijo 9.80 €
Prevzemno mesto 0.00 € - 0.70 € *
DPD od 2.99 € *
Pošta Slovenije od 2.99 € *
GLS Slovenija od 2.99 € *
* Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
7.00 €
Brezplačna dostava za naročila nad 50.00 €
Brezplačno darilo v vrednosti do 13.98 € za naročila nad 55.00 €

Kontaktne leče TopVue AIR for Astigmatism

Želite preizkusiti torične kontaktne leče TopVue Air for Astigmatism? Sedaj je na voljo prikladno pakiranje po 1 lečo po promocijski ceni.

TopVue Air for Astigmatism so torične kontaktne leče, ki so narejene iz inovativnega silikon hidrogel materiala tretje generacije.

Astigmatizem je napaka vida, kjer se zaradi ukrivljene roženice svetlobni žarki lomijo nepravilno. Rezultat izostritve žarkov na več točkah je popačen vid. Za pravilno korekcijo vida je potrebno določiti os in cilinder, ki kontaktni leči omogočata stabilnost skozi ves čas nošenja.

SHT-PrismBallast-toricne-lece.JPG

Za jasen in zdrav vid

TopVue Air for Astigmatism z visoko prepustnostjo kisika in odličnim vlaženjem omogoča udobje in svežino od samega jutra, ko si leče nadenemo vse do večera, ko jih odstranimo iz očesa. Leče so shranjene v obogateni raztopini z natrijevim hialuronatom, ki kot ena najbolj učinkovitih lubrikantnih snovi nudi združljivost s fiziološkim okoljem očesa. Do roženice priteka kisik preko mikroskopsko majhnih kanalov ter tako omogoča, da oko ostane zdravo in belo.

Stabilnost v vseh pogojih

TopVue Air for Astigmatism po zaslugi tehnologije SHT PrismBallast lečo naredi izjemno stabilno. Leča se odlično prilagaja očesu. Tehnologija je zasnovana po principu klasične balastne prizme. S pomočjo gravitacije in odebelitve spodnjega roba leča postane izjemno stabilna. Tehnologija SHT PrismBallast doda optimalno optično območje čez celotno površino, tudi v primerih ko se zenica hitro razširi v slabših svetlobnih pogojih. Posebna oblika leče omogoča nemoteno in udobno mežikanje, ne glede koliko časa imamo lečo že v očesu.

TopVue Air for Astigmatism torične leče so odlične za vse, ki želijo svežino, udobje in nenazadnje lečo, ki omogoča jasen vid.

topvue-for-astigmatism-rob-lece.jpg

Lastnosti - TopVue Air for Astigmatism (1 leča)

Proizvajalec: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Velikost pakiranja: 1 leča
Prepustnost kisika: 100 Dk/t
Rok trajanja: 24 mesecev ali več
Čas nošenja: 30 dni
Vsebina vode: 45%
Cilinder: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Material leče: Innofilcon A
Ali lahko nosim leče med spanjem?: Ne
UV filter: Ne
Ime izdelka: TopVue Air for Astigmatism
Vsebuje natrijev hialuronat: Da
Medicinski pripomoček: Da

Komentarji (9)

Imate kakšno vprašanje?
Anonymous

Pozdravljeni! Zanima me, ali moram za leče na posebne meritve ali lahko naročim na podlagi dioptrije za očala? Dioptrija za očala: D: sph: +2.00, cyl: -1,25, Ax 180. L: sph +1.00, cyl - 0,50, Ax 180. Vnaprej hvala za odgovor in lp.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, potrebno je opraviti pregled za leče, saj so parametri za očala in kontaktne leče drugačni.

martina

Pozdravljeni Na legah so črtice da veš kako jih vstaviti, me pa zanima ali morajo biti pri strani ali zgoraj in spodaj. Hvala

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, črtica mora biti obrnjena spodaj, kot kazalec na uri na št. 6.

Aneja

Pozdravljeni, jaz imam cilinder 0,75 na levi oki, na desni pa 0,50, diotrije nimam. Lahko kljub temu nosim lece?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, cilinder -0,50 za leče ne obstaja. Preverite s svojim okulistom ali lahko uporabljate leče in s kakšno dioptrijo.

Katja

Pozdravljeni, občasno uporabljam leče za stigmatizem, zanima me, če bi želela uporabljati navadne leče, ali moram dioptrijo in cilindre seštet da dobim ustrezno dipotrijo?

Odgovori info@moje-lece.si

Če imate cilinder višji od -0,75, potem vam bodo pri okulistu/oftal­mologu priporočili leče za astigmatizem in jih morate tudi uporabljati, če želite, da je vaš vid optimalen. Leče z dioptrijo uporabljate le, če nimate cilindrov (astigmatizma) oz. imate nizek astigmatizem (do -0,50). Na naš e-mail lahko posredujete sliko izvida za kontaktne leče ali očala, da preverimo podatke oz. se za izbiro primernih leč in parametrov posvetujete s svojim okulistom/oftal­mologom.

Elmerina

Pozdravljeni Desno oko dioptrija -1.25, cilinder +0.50, axe 0.89 Levo oko dioptrija -1.75, cilinder +0.50, axe 0.71 Katere lece naj izberem?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, napisani podatki niso parametri za kontaktne leče. Prosimo vas, da nam sliko izvida posredujete na e-mail info@moje-lece.si, da preverimo, če imate zapisane tudi podatke za kontaktne leče in po katerih podatkih lahko oddate naročilo. Hvala Vam. Lep pozdrav

Pavel Košir

Pozdravljeni, Včeraj sem preizkusil TopVue-AIr Leče. Za nosit so zelo udobne, vendar pa sem imel ogromne težave, da sem leče potem odstranil iz očesa. Leče se dobesedno prilimajo na oko. Ali obstaja kakšen drug postopek za lažje odstranjevanje leč oziroma na kakšen način je najlažje odstranit omenjene leče. Z odstranjevanjem leč Acuvue Oasys nimam težav, jih odstranim v sekundi, s temi lečami pa sem se mučil skoraj pol ure, da sem jo odstranil iz očesa. Hvala za pojasnila.

Odgovori info@moje-lece.si
Pozdravljeni, lahko uporabite aplikator za leče. Naročite ga:tukaj
Boris

Pozdravljeni, Če je čas nošenja 30 dni, ali to pomeni, da je lahko 30 dni v več mesecih, če se ne nosijo vsak dan? Hvala

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, od dneva odprtja leč se šteje 30 dni.

Klara Delčnjak

Pozdravljeni, zanima me, če lahko za te leče uporabljam tekočino Renu (Bausch & Lomb)?

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljeni, tekočina ReNu je primerna za vse vrste mehkih kontaktnih leč. Za izbiro tekočine se posvetujte s svojim oftalmologom ali okulistom. Lep pozdrav.

Jasna

Pozdravljeni, če imam cilinder -0,25, pri toričnih lečah pa je najmanjši cilinder -0,75, a to pomeni, da naj kupim običajne leče, ne toričnih? Hvala.

Odgovori info@moje-lece.si

Pozdravljena, če imate nizek astigmatizem lahko uporabljate samo leče z dioptrijo. Za izbiro parametrov in leč se posvetujte s svojim okulistom. Hvala in lep pozdrav